Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce En Zor Ders Hangisi?

Tepki Skoru
0
Canım iyide artık indirmek için ouan gerekmiyor diye biliyorum. Ama sende elindeki 3.sınıf staj dosyanı siteye yollarsan zaten puanda kazanmış olursun.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mezunum bu sene bıttı okul .sorunuz varsa sorabılırsınız:?

Tepki Skoru
0
kpssye gırdın mı cnm son sınıfta hazırlanmak ıyımı sence hepsı bır arada gıdermı yoksa yenı mı hazırlancan

Tepki Skoru
0
1. sınıfta anotomi ve ingilizce zordu
2.sınıfta inkılap tarihi çok zordu (bütünleme sınavına hiç çalışmadan girdim.İlk notum 40 tı halen anlamıyorum ama bi mucize bişey bilmediğim halde işaretleyip çıktım.65 aldım ve doğal olarak bu derside verdim)Ama siz ben gibi bi mucize bekleyip çalışmadan sınava girmeyin.Şans işte...

Tepki Skoru
0
anatomiye çok çalışmak gerekiyor....bende zorlanmıştım. :)

Tepki Skoru
0
bence derslerı tek tek calısma her dersten belırlı unıtelerı calıs hepsı dengede gıtsın sonra bır dersı bıtırıp dığerıen gectiğnde falan ilk calıstığını unutursun ben oyle yapıyorum su anda butun derslerın 4.unıtesınde falanım hem tekrar etmıs oluyosun kolay gelsın

Tepki Skoru
0
TUBA msjını yeni gördüm.geç kaldım ,sen kesin başlamışsındır ama olsun.Bence çalışma şeklini sen belirle.Kişiye göre değişir.Ben dersleri ayrı ayrı da çalıştım,ünite ünitede.Ama benim çalışma şeklim ders ders çalışmak.kolay dersleri sona bırakırım genelde.zor olanları ve ünite sayısı çok olanları ilk sıralara alırım.sona kalan dersleri çalışırken diğerlerinide tekrar ederim.ders ders çalışma nedenim ise bazı sınıf ve dersler birbirlerine çok yakın bu nedenle karışabiliyor.bunu önlemek için ders ders çalışığım zamanlar da oldu.1.sınıf derslerinden bana kalsa zor olanlarla başlardım.daha önce öyle yapmıştım.

1-anatomi
2-anne-çocuk sağlığı
3-çocuk gelişimi
4-okulöncesi ilke ve yön.

sana kolay gelsin.bende bu aralar ruh sağlığı çalışıyorum... :)

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar 3.sınıftayım şuana kadar beni anotomi kadar hiçbir ders zorlamadı en keyifli derste bana göre ingilizce ve tarihti hepinize kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
merhaba ben acık öğretim 1. sınıftayım anatomi zor geldi bana . sınavda nasıl olacak bilmiyorum.test çözebileceğim adresler hakkında yardımlarınızı bekliyorum .tesekkür ederim

Tepki Skoru
0
kesinlikle inkilap 3, yılım inkilap sınavına gireceğim kalıyorum bu ders yüzünden annem evlatlıktan silcek beni bu ders yüzünden ya :(

Tepki Skoru
0
ya ben bu ınkılaptan korkmaya basladım aaa aslında sevdığım bır ders ama çok kalan var bakalım ben napcam azda kaldı:(

Tepki Skoru
0
Bende 2. sınıfım ve inkılap gözümü çok korkutuyor dersten geçen arkadaşalar bize tüyo versinler nasıl geçtikelrine dair :):)

Tepki Skoru
0
net ve belirgin olan şeylere çalışılmalı.sorular genel hatlardan geliyor...denizin de dediği gibi kafanda şemalaştırarak,somutlaştırarak çalışmalısın.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben yeniyim
3. sınıftayım altan türkçe sözlü yazılı anlatım dersi kaldı
vizeden 40 aldım okuyorom okuyorum anlamıyorum
bu ders yüzünden 4. sınıfa geçemicem

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben birinci sınftayım.bana çalışırken anatomi dersi çok zor geliyor okuklarımı anlamıyorum:) birde ilk sınavda anne çocuk sağlığı dersinde çok zorlandım sorular çok zor geldi

Tepki Skoru
0
:36_3_3:bencede enzor dersler 2 sınıf türkçe sözlü yazılı anlatım ve öğretimde planlama değerlendirme inanılmaz zor ben bu derslerde oldukça zorlanıyorum.çalışma sistemi olarak özet çıkarma yardımcıdan çalışma vb denesemde sınavlarda soruları okuyunca sanki  bu derslerle ilkkez karşılaşıyorum gibi oluyor farklı yöntemlerle çelışan arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum  teşekkürler hepimize kolay gelsin

Tepki Skoru
0
ben üçüncü sınıf ögrencisiyim ama planlama ve degerlendirme yüzünden 4te geçemiyecem çünkü bu dersi bir türlü veremiyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar zaten her yıla zorlanacağımız dersler koymuşlar , 1. sınıfta anatomi, ingilizce, 2. sınıfta tarih, 3. sınıfta fen ve matemetik, 4. sınıfta beni zorlayan ders olmadı, bende 4. sınıfım , bu hafta sonu finaller arkadaşlar, mezun oluyorum işallah, allah hepimize kolaylık versin. şimdiden herkese başarılar.

Tepki Skoru
0
bence en zor ders anatomi ve ingilizce ama vizede en yüksek notlarım bu ikisi oldu en basit beslenmeydi sanki en düşük beslenme geldi ne tuhaf yaaa nese arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle