Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce En Zor Ders Hangisi?

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşım;
Ben okulu 2 yıl önce bitirdim ama benim için en zor ders tc inkılap tarihi idi...Çünkü o ders benim 1 yıl daha geç mezun olmama sebeb oldu..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kps de atanmak için ve ya sözleşmeli olmak için en az kaç puan almak lazım bende giricem kısmetse

Tepki Skoru
0
ben 1.sınıfım ama nedir bu anatomiden çektiğimiz napcam bilmiyorum???

Tepki Skoru
0
kpss de atanmak için 78 ve üstü puan yeterli sanırım feraka anotomi 1 sınıfta herkesin korkulu rüyası ama üstüne git o senden korksun şimdiden ben yapamam dersen yapamazsın anotomi ezber bir ders malesef

Tepki Skoru
0
1.sınıfta en zor ders anatomi 2.sınıfta ben zorlanmadım hepsi kolay geldi 3 de staj derslere bedel çok zor 4.sınıftada bireyselleştirilmiş eğitim programlarının geliştirilmesi zor 3.sınıftaysan sana tavsiyem kpssye şimdiden çalış son sınıfta herşey çok üst üste birikiyor helede çalışıyorsan çok zor

Tepki Skoru
0
bitiren arkadaşlar 4. sınıf dersleri sizce kolay mı zormu zorise hangi dersler lütfen cvp

Tepki Skoru
0
1.sınıfta anatomi

2.sınıfa geçtim ama tarihten korkuyorum

pekaram iyi değildir

Tepki Skoru
0
1.sınıfta anatomi

2.sınıfa geçtim ama tarihten korkuyorum

pekaram iyi değildir
2. sınıfta Tarihten hiç korkma çıkmış soruları çözmenin büyük faydası olur geçersin ama Türkçe Sözlü ve Yazılı Anlatımdan korkabilirsin direk ezbere dayalı =)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle