Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce En Zor Ders Hangisi?

Tepki Skoru
0
Sevgili açıköğretimli arkadaşlarım size göre hangi sınıfta ,hangi ders zor ?  Sizce neden zor ? herkes bir yada birkaç dersde zorlanıyor olabilir.paylaşırsanız sevinirim.en azından derslere karşı bakış açımızı görüp ,kendimizi değerlendirmiş oluruz...  Sevgiler...  :)

Tepki Skoru
0
Arkadaşım;
1. sınıfta Anatomi zor. Çünkü Latince kelimeler çok fazla.
2. sınıfta Atatürk İlkeleri ve İnk. Tarihi zor. Çünkü çok sıkıcı.
3. sınıfta uygulama (staj) zor. Çünkü raporları hazırlamak çok vakit alıyor ve ders çalışmaya doğru dürüst zaman kalmıyor. Ayıca Fen ve Matematik dersinin Matematik kısmı zor. O yüzden 1. dönemde fene çok sıkı çalışırsan ve yüksek not alırsan iyi olur. Yıl sonu sınavındaki sorular matematik ağırlıklı.
4. sınıfta genelde kolay. Ama bu seneki sorular çok zordu. Herkes hayal kırıklığına uğradı. Ayrıca, Yaratıcılık ve Drama dersi adından anlaşıldığı gibi çokta kolay değil. Çünkü konular çok uzun ve insanın canı sıkılıyor.

Tepki Skoru
0
sevgili gökben ilgin ve değerli yorumun için teşekkür ederim.bende 3.sınıftayım.yazdıklarına katılmamak mümkün değil....katılmadığım tek şey atatürk ilke ve ink.tar. bana göre çok güzeldi iyi notlar almıştım.2.sınıfın derslerınden türkçe sözlü ve yazılı anlatım yada öğretimde planlama ve değerlendirme de insanları zorluyor bence ... sonuçta kişiye ve onun derse karşı tutumuna göre değişir.... :)

Tepki Skoru
0
Evet bencede kişiye göre değişiyor. Ben zaten oldum olası tarihi sevmezdim zaten. Bende tam bir Türkçeciyim. O yüzden benim içinde en kolay ve zevkli derslerden biri Türkçe Sözlü ve Yazılı Anlatım dı. Zaten sınavlarda Türkçe olmasa hiçbirini kazanma şansım olmazdı.

Tepki Skoru
0
Ayrıca 4. sınıfla ilgili sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin. Seve seve cevaplarım. Sana şimdiden kolay gelsin diyorum. Umarım 4. sınıfta hiçbir zorlukla karşılaşmazsın.

Tepki Skoru
0
Evet. Kazanacağımı pek sanmıyorum. Çünkü çocuğum olduğu için fazla hazırlanamıyorum.

Tepki Skoru
0
allah size bağışlasın ,öpün benim için..ben bu sene 4.sınıf dersleri ile kpss ye hazırlanmak istiyorum.zor olacak ama bakalım ?

Tepki Skoru
0
Peki sen bu sene kpss ye giriyor musun?
Seneye kpss öğretmenlere farklı uygulanacakmış ve duyduğuma göre daha zor olacakmış. Tabii bunlar sadece duyum...

Tepki Skoru
0
Gerçektende zor oluyor. Çünkü yıl sonu sınavımızla KPSS arasında sadece 1 ay zaman kalıyor.

Tepki Skoru
0
inan fazla bilgim yok.bugün araştırmaya başladım,dersane bakıyorum.ama umarım zorluk çıkartmazlar.sınav sistemi yeteri kadar tuhaf zaten... :( istersen özelden yazışalım ?

Tepki Skoru
0
Eğer istersen staj dosyanı hazırlamanda yardımcı olabilirim. Hangi şehirdesiniz? Sadece merak ettiğimden soruyorum cevap varmeyebilirsin. Ben Ankara'dayım.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim..istanbuldayım. staj dosyamın son eklemele ve çıkarmalarını yapıyorum bu hafta vereceğim... :)

Tepki Skoru
0
merhaba deniz,
freudları , piagetleri , gardner e, skınner ı,bloom vs ..hepsini duyacak örneklerle anacak,bol bol anımsamak durumunda kalacaksın..sana naçizane tavsıye onları es geçme hem 2-3 ve 4 .sınıfta ,hemde kpss nın altyapısı denecek önemde....

Tepki Skoru
0
gokben ben bişey sormak istiyorum 4. sınıfta staj daha kısa olacakmış öylemi 14 hafta diyorlar inş. öyledir

Tepki Skoru
0
RE: EN ZOR DERS .... ?
gokben ben bişey sormak istiyorum 4. sınıfta staj daha kısa olacakmış öylemi 14 hafta diyorlar inş. öyledir

Evet arkadaşım aynen öyle. 14 haftacık. Ayrıca 2 gün devamsızlık hakkın var. Ancak uygulama yaptığın yani plan uyguladığın hafta devamsızlık yaparsan telafi etmek zorundasın. Yani bu durumda geriye sadece 1. hafta ve 14. hafta kalıyor. Çünkü 12 hafta plan uyguluyorsun. Tabii bunun yanında yine raporların da olacak. 12 hafta boyunca bir kız bir de erkek çocuk olmak üzere iki çocuk gözlemleyeceksin. Yani 6 hafta kız 6 hafta erkek yada 1 hafta kız 1 hafta erkek. Şunu unutma ki kesinlikle anektod kayıtların dosyanda bulunacak. O yüzden sana tavsiyem her gittiğin hafta gözleyeceğin çocuklarla ilgili kısa notlar tut. Çünkü sonradan birikince unutabilirsin. Bir de gözleyeceğin çocuğun gün boyunca bütün yaptıklarını yazmak zorunda değilsin. Sadece sana önemli gelenleri yaz. Çocuğun okula geliş-gidiş saatlerini de yazman gerekiyor. Önemli bir notta kesinlikle anektodlara kendi yorumunu yazma, bu gerçektende çok önemli.
4. sınıfla ilgili kafanıza takılan bir şey olursa bana yazabilirsiniz. Seve seve cevaplarım.
Hepinize şimdiden başarılar dilerim.

Tepki Skoru
0
BEN CE UYGULAMA DERSİ ÇOK ZOR Bİ DERS DEĞİL HELE SEVEREK VE İYİ BİR UYGULAMA ÖĞRETMENİN OLURSA. UYUGULAMA ÖĞRETMENİN İYİ OLAMASI YA DA SENİNLE UYUSAMAMSI GİBİ BİR DURUM OLSA BİLE ( BU YIL BANA ÖYLE BİŞİ OLDU ) ÖĞRETMEN BENİ SINIFTA YOK SAYIYODU. BEN İLK ZAMANLAR BUNA ÜZÜLDÜM KENDİMİ YETERSİZ GÖRDÜM AMA SONRA DÜŞÜNDÜM Kİ NEDEN KENDİMİ GERİYE ÇEKİYİM BEN BİR ÖĞRETMENİM VE BU İŞİ YAPMAK İSTİYORUM O ZAMAN SONUNA KADAR DİRENDİN ÇOCUKLAR BENİ GÖRSÜN ÖĞRETMENİN YOKSAYMASI BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLMAMALI DEDİM VE ÇOCUKLARIN İÇİNDEYDİM BÜTÜN GÜN HEP ONLARIN ARASINDA OLDUM ETKİNLİKLERİMİ BENDE İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ ÇOCUKLARIN İSTEKLERİNİ VE İLGİLERİNİ ALARAK GERÇKELEŞTİRDİM Bİ SÜRE SONRA ÖĞRETMENİN BENİ FARKETİNİ GÖRDÜM ARTIK BENİM SINIFTAKİ VARLIĞIMI FARKETMEK DURUMUNDA KALMISTI VE SONUNDA UYGULAMAMI HER NE KADAR İLK BAŞLARDA NE ZAMAN BİTİCEK DİYE DÜŞÜSEMDE SONUNDA ÇOK KEYİFLİ TAMAMLADIM ÖĞRENCİLERİMİ ÇOK SEVDİM ONLARILA HALA GÖRÜŞÜYORUM
BENCE SİZDE BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILASTIĞINIZDA SUNU TAVSİYE EDİYORUM ASLA YILGINLIĞA DÜŞMEYİNN İÇİNİZDEKİ HEVESİ VE İSTEĞİ HİÇ YİTİRMEYİN İNANIN BUNLARI YAPTIĞINIZ SÜREDE ÖĞRETMEN SİZİ KABUL ETMEK ZORUNDA KALICAK AMA ( ASLA SAYGINIZI VE MESAFENİZİ BOZMAYIN HEP AYNI OLUN ) BU ONA Bİ CEVAPTIR HERNE KADAR ANLAMASADA SONUNDA ANLIYO EMİN OLUN HERKESE YENİ DÖNEMDE KOLAY GELSİN

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle