Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce En Zor Ders Hangisi?

Tepki Skoru
0
cleanspring1' Alıntı:
sevgili gökben ilgin ve değerli yorumun için teşekkür ederim.bende 3.sınıftayım.yazdıklarına katılmamak mümkün değil....katılmadığım tek şey atatürk ilke ve ink.tar. bana göre çok güzeldi iyi notlar almıştım.2.sınıfın derslerınden türkçe sözlü ve yazılı anlatım yada öğretimde planlama ve değerlendirme de insanları zorluyor bence ... sonuçta kişiye ve onun derse karşı tutumuna göre değişir....  :)

aynen şuan 3. sınıftayım inş. 4. sınıfa geçicem
ama 2. sınıftan planlama ve değerlendirme ile türkçe yazılı ve sözlü eğitim derslerinden alttan ders alıyorum.

Tepki Skoru
0
EVET BEN DE SİZE KATILIYORUM VE BEN ŞU ANDA 3. SINIFIM VE STAJ DOSYASI HAZIRLIYORUM SON ANA KADAR KALDI ÇÜNKÜ BİR TARAFDAN DA USTA ÖĞRETİCİ OLARAK BİR YERDE ÇALIŞTIM.ŞİMDİ BUNALIMA GİRMEK ÜZEREYİM NEYSE SİZİ DERTLERİMLE ÜZMEK İSTEMEM ALLAH CÜMLEMİZE KOLAYLIK VERİR İNŞAALAH.KENDİNİZE İYİ BAKIN

Tepki Skoru
0
bence
1.sınıf anatomi
2. sınıf Atatürk ilkeleri

Tepki Skoru
0
ben de Aatatürk ilke ve ilkilaplarında zorlanıyorrum.3.sınıfım ama gel görki şu dersi verebilmiş değilim.

Tepki Skoru
0
tugba_1985' Alıntı:
ben de Aatatürk ilke ve ilkilaplarında zorlanıyorrum.3.sınıfım ama gel görki şu dersi verebilmiş değilim.
Arkadaşım, "Ataürk İlke ve İnkılapları İle ilgili yardıma ihtiyacım var" konulu bölümü okursan belki sana da bir faydası dokunur. Bütünleme sınavında başarılar diliyorum.:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba ben de 4.sınıfa geçtim kpss değişik uygulanacak dediniz merak ettim nasıl yani

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BENDE 2 YE GEÇTİM ANATOMİ GERÇEKTEN ZOR BİR DERS. BU YIL DEDİMKİ KESİN ANATOMİDEN KALIRIM SINAVDAN ÇIKTIĞIMDA SIFIR ÇEKTİM GİBİ GELMİŞTİ AMA İŞİN GARİBİ ANATOMİDEN DEĞİL ÖĞRETMENLİK MES.GİR. DEN KALMIŞIM NASIL OLDU ANLAMADIM HİÇ BEKLEMİYORDUM ÇOK MORELİM BOZULDU. :(AMA DÜŞÜNÜYORUMDA YAZ BOYUNCA ANATOMİ ÇEKİLMEZDİ....

Tepki Skoru
0
sevgili figen kusura bakma msjını yeni gördüm.kpss nin 2 aşamalı olması gibi birşeyden bahsediliyor.ancak bu sadece bir duyum ve genelde her sene bahsi geçiyor.

Tepki Skoru
0
AÇIKÖĞRETİMLİ DEĞİLİM NORMAL ÖĞRENİM GÖRÜYORUM AMA YİNEDE ANATAMİ DERSİNİN ZORLUĞUNA KATILIYORUM

Tepki Skoru
0
bence de anatomi ve inkılap zor anatomiden bütünlemeye kalcam diye çok korkmuştum ama 50 alıp geçmiştim
şimdi de inkılaptan bütünlemeye giricem...

Tepki Skoru
0
teşekkürler denisse ,bende bide 2 afacan oğlan var o yüzden biraz zorlanıyorum:)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende insan anatomisinin zor olduğunu düşünenlerdenim.2.sınıfa gectim ama anatomı yüzünden 1 yıl sınıf tekrarı yapmak zorunda kaldım..Ama bu yıl kursa gittim ve sınavdan 80 gibi güzel bir not aldım.Çok şükür..Darısı anatomiden büte girenlerin başına..Amin

Tepki Skoru
0
çalıştığın sürece zorlanacağın bir ders yok
anahtar kelime çalıpşmak unutma

Tepki Skoru
0
ben girdim kpss ye ama maalesef boş artık ne yapacağım bakalım sanırım özellerde çalışmak baki olacak çok sevdim bu siteyi:)

Tepki Skoru
0
bu yıl benim zorlandığım ders korkulu rüyam öğretimde plnalama ve değrlendirme dersiydi.cok şükür 72 ortalamam geldi su ana kadar büte kalmadım umarım bundan sonrada kalmam şimdi 3.sınıfa geçtim

Tepki Skoru
0
4. sınıf staj dosyasına ihtiyacım var. yardım edermisiniz. şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
Arkadaşım diğer sitemiz olan www.okuloncesi.org da aradığın tüm bilgileri bulabilirsin. Dosyaları indirmek için sadece üye olman yeterli.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle