Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıflarda yardımcı abla ihtiyacı

Tepki Skoru
0
YARDIMCIMI????? BENİM VELİLERİM HER HAFTA 1 GÜN GELMEYE BİLE NAZLANIYO.....

Tepki Skoru
0
yardımcısı olan arkadaşlardan bir ricam daha var.çalışma şartları neler yazabilirler mi acaba...

Tepki Skoru
0
300 aylığı.
kahvaltı hazırlma bulaşık yıkama.
çöpleri toplama, sınıfın temizliği de yapılır.
wc temizliği
selamlar!

Tepki Skoru
0
özgehan benim okulumda 4 sınıf var sabah 2 ve öğlenci 2 olarak...toplam 64 öğrencimiz var..bir yardımcımız var..iki sınıfla ilgileniyor...tuvalet beslenme ve sınıf temizliği ile ilgileniyor...
sabah 7.30 akşam 5.30 arası çalışıyor yemeğide okulda yiyor...çocuk başına 7 ytl topluyoruz...maaşı 448 ytl almış oluyor...
yardımcı olamadan işin çok zor tuvalet için mutlaka yardımcıya ihtiyaş duyuluyo...velilerine eğer ki yardımcıya karşı gelirlerse sende müdürünle görüş bence...umarım bi çözüm bulursun...

Tepki Skoru
0
ben geçen yıl 25 öğrenciyle tek başıma çalıştım.ve o kadar yoruldum ki işimi çok sevmeme rağmen ''artık bu işi yapmayacağım'' dedim...
bu yıl 15 öğrencim var yine tek başımayım.beslenme ,tuvalet,onların faaliyetleriyle ilgilnemek ,faaliyetleri asmak,sabun sıkmak,falan gerçekten çok yorucu.onlarla uğraşmak yetmiyomuş gibi bi de sınıfı temizle sil ,süpür,toparla.. yardımcı gerçekten şart bi anasınıfı için.herşeyden önemlisi bu kadar işlemi yaparken planda aldığım etkinliklerim aksıyo.en çok ona üzülüyorum.

Tepki Skoru
0
aslında arkadaşlar okulun hademesi geliyo yemekten sonra masaları silip sınıfı süpürüyo...tuvaleti de o temizliyo ama dediğiniz gibi sadece bunların yapılması yetmiyo.benim istediğim daha çok bana sınıfta yapılan etkinliklerde yardımcı(stajyer) olucak,çocukları tuvalete götürüp getirmede yardımcı olucak birini istiyorum...gerçekten larem_61 dediği gibi etkinliklerim aksıyo çok üzülüyorum:(:(sınıfımda erkek öğrencilerim çok olduğu için hakimiyet kurmakta zorlanıyorum:(bide ben okulun 3.haftasında başladım çalışmaya.çocuklar 2 hafta boyunca okula gelip sınıfta oyun oynamışlar hep,hala öyle devam edeceğini sanıyo bazı çocuklar...

Tepki Skoru
0
150 ye anlaştık biz...
anasınıfının temizliği...
ayda bir kere genel temizlik...
beslenme servisi...
wc ye giderken yardımcı olma...
faaliyet hazırlarken yardımcı olma...
öğretmenler odasının, müdür yardımcısının odasının temizliği...
wc lerin temizliği (günde iki kere)...

Tepki Skoru
0
MRB!BENİM SİZE TAVSİYEM ŞU:YARDIMCI ABLA ŞUANKİ DURUM İTİBARİYLE YASAK ÇÜNKÜ AB STANDARTLARINA UYMUYOR.GEÇEN HAFTA OKUL ÖNCESİ GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN REMZİ BEY AÇIKLADILAR.HAKLISINIZ ABLASIZ OLMAZ BENİM TAM GÜN VE 4 YAŞ GRUBU ABLAMIZ VARDI AMA ÇIKARILICAK ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE.AMA İLLAKİ ALICAM DERSENİZ 10 YTL YETERLİ GELİCEK TABİ VELİLERİN İSTEĞİYLE...

Tepki Skoru
0
benimde yardımcım yok . herseye ben koşturuorum . okuldaki 1 tane hizmetli o da benim sınıfı süpürmüyo , süpürmesi için ek ücret alırmış. velilerde de bunu karşılayacak güç yok . :( ben süpürüyorum , siliyorum sınıfı :(

Tepki Skoru
0
arkadaşım velilerden okul aidatı alınmıyormu niçin müdürün bu paradan bir bölümünü ayırmıyor. bu aidatların alınma nedeni çocukların beslenmesi ve temizliğidir. ben anlamıyorum bu durumları. anasınıfı için alınan aidatı başka yere harcayamazlar. okul öncesi yonetmeliğine bakarsan eğer bir yardımcı elemandan ve görevleriden bahsediliyor. bizim görevimiz eğitim ve öğretim. ve eğer aidat alınıyorsa sen niçin dönem başında müdürüne sınfı ben mi temizleyeceğim bu benim görevim değil demedin. evet zaman zaman çocukları tuvaletede götürüyoruz üstlerini değiştiriyoruz temizliğe yardımcı oluyoruz. ama bu tamamen kendi isteğimizle. bizim görevimiz olduğu için değil. okul idarenin yaptığı uygulamanın doğru olmadını düşünüyorum.tepkini uygun yolla belirtmeni öneririm.

Tepki Skoru
0
ayrıca çalışma şartları yardımcının görevleri de yönetmelikte var. yönetmeliği netten bulabilirsin.

Tepki Skoru
0
benim okulda sabahçı öğleci 2 grubuz..sabahçı arkadaş 8-12 ben 12.30-16.30...çalışıyorum.1 tane yardımcı var..hem sabah hem öğleden sonra çalışıyor.400 ytl alıyor.çocukların aylık yatırdıkları para 45 ytl.bunun içinden veriyoruz yardımcının maaşını..ekstra para istemiyoruz veliden.sabah gelince sınıfı havalandıryo..çocukları alıyo.öğretmene faaliyetlerde yardım ediyo.kahvaltı hazırlayıp bulaşıkları yıkıyo.çocukları tuvalete götürüyo,,onlar gidince ben sınıfa girmeden sınıfı temizleyip havalandırıyo.aynısını benim sınıfta da yapıyo.ve sigortası da düzenli yatıyo...sorun olmadı hiç bu zamana kadar.

Tepki Skoru
0
ne guzelmıs ya ama her yer boyle değil işte bırazda iş muderde bıtıyo

Tepki Skoru
0
hulya()' Alıntı:
ayrıca çalışma şartları yardımcının görevleri de yönetmelikte var. yönetmeliği netten bulabilirsin.
diyen arkadaşlar var.valla ben de tam olarak bilmiyorum öğretmenim...ama benim yardımcım dün geldi ve başladı:)

Tepki Skoru
0
yıldız_ist' Alıntı:
benim okulda sabahçı öğleci 2 grubuz..sabahçı arkadaş 8-12 ben 12.30-16.30...çalışıyorum.1 tane yardımcı var..hem sabah hem öğleden sonra çalışıyor.400 ytl alıyor.çocukların aylık yatırdıkları para 45 ytl.bunun içinden veriyoruz yardımcının maaşını..ekstra para istemiyoruz veliden.sabah gelince sınıfı havalandıryo..çocukları alıyo.öğretmene faaliyetlerde yardım ediyo.kahvaltı hazırlayıp bulaşıkları yıkıyo.çocukları tuvalete götürüyo,,onlar gidince ben sınıfa girmeden sınıfı temizleyip havalandırıyo.aynısını benim sınıfta da yapıyo.ve sigortası da düzenli yatıyo...sorun olmadı hiç bu zamana kadar.
ne güzelmiş ya bizimkisi çocukları wc ye götürüyor besleme sonrası süpürüyor ve şöyle baştan savmada masaları siliyor bunun dışında toz alma konusunda sınıf genel düzeni konusunda çokta yardımcı değil maalesef bunun dışında hakkını yemek istemiyorum ama sigortalı ve bazı şeyleri söylemeden yapmıyor yaş olarak büyük olduğu için çekinceli davranıyoruz  

Tepki Skoru
0
yardımcımı bugün gönderdik arkadaşlar:(sağolsun velilerim birazcık döneklik yaptı:(:(toplantıda kabul ettiler,sonradan parayı veremeyiz dediler...hayret yaa ne garip insanlar anlamıyorum.madem veremiceksiniz niye kabul ediyosunuz...

Tepki Skoru
0
velilerin cogu böyle arkadasım yeterki ceplerinden para cıkmasın inan bedava eğitim veriyoruz ben kasabadayım aylık 5 ytl tyl topluyorum onu bile zor veriyorlarr az kaldı dayanıyom bu yıl son sınıf umarım kpss kazanırızda bu çile son bulur

Tepki Skoru
0
herşeyde olduğu gibi yardımcı konusundada sorunum var. yardımcım yok hiçbişeye yetişemiyorum velileri çağırıyorum bu konuyu konuşmaya gelmiyorlar bile. planımı tamamen uygulayamıyorum. bıktım ya! nedir bu ilgisizlik anlamıyorum. hergün bir veli gelsin diyorum onada hayır. bir kuruş harcamıyorlar ana sınıfının bütün giderlerini belediye başkanı ödüyo, ama bir yardımcıya üç kuruş vermiyorlar. bazen çok düşünüyorum ben çabalıyorum ama sanki kendi çocuklarıma çabalıyorum. hiç çocuklarını düşünmüyorlar. aile ihtiyaç formunu gönderdim geri göndermediler bile! hep işimiz var bahanesini uyduruyorlar neymiş biz köyde oturuyoruz işimiz gücümüz var. bazen gerçekten çileden çıkıyorum!:(:(:(

Tepki Skoru
0
ah çiğdoşcum çok kötü ya gerçekten...bazen bende inanamıyorum biliyomusun insanın kendi evladı ya!!!bu kadar mı ilgisiz olunur?ama oluyolar işte!!!inanırmısın benim sınıfımda bi çocuğu almayı unutuyolar,yemeğini getirmeyi unutuyolar!!!gerçekten çileden çıkıyo insan...seni çok iyi anlıyorum canım:(

Tepki Skoru
0
özgehancım ya bu veliler bu çocukları başından atma düşüncesinde. okulu başından atma yeri olarak görüyorlar. bazen düşünüyorum diyorumki ben sanki bu çocukların annesiyim ve onlar için çabalıyorum. anlamak gerçekten güç.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle