diyen arkadaşlar var.valla ben de tam olarak bilmiyorum öğretmenim...ama benim yardımcım dün geldi ve başladıhulya()' Alıntı:ayrıca çalışma şartları yardımcının görevleri de yönetmelikte var. yönetmeliği netten bulabilirsin.
ne güzelmiş ya bizimkisi çocukları wc ye götürüyor besleme sonrası süpürüyor ve şöyle baştan savmada masaları siliyor bunun dışında toz alma konusunda sınıf genel düzeni konusunda çokta yardımcı değil maalesef bunun dışında hakkını yemek istemiyorum ama sigortalı ve bazı şeyleri söylemeden yapmıyor yaş olarak büyük olduğu için çekinceli davranıyoruzyıldız_ist' Alıntı:benim okulda sabahçı öğleci 2 grubuz..sabahçı arkadaş 8-12 ben 12.30-16.30...çalışıyorum.1 tane yardımcı var..hem sabah hem öğleden sonra çalışıyor.400 ytl alıyor.çocukların aylık yatırdıkları para 45 ytl.bunun içinden veriyoruz yardımcının maaşını..ekstra para istemiyoruz veliden.sabah gelince sınıfı havalandıryo..çocukları alıyo.öğretmene faaliyetlerde yardım ediyo.kahvaltı hazırlayıp bulaşıkları yıkıyo.çocukları tuvalete götürüyo,,onlar gidince ben sınıfa girmeden sınıfı temizleyip havalandırıyo.aynısını benim sınıfta da yapıyo.ve sigortası da düzenli yatıyo...sorun olmadı hiç bu zamana kadar.