Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıfçılara Gün Doğdu-Usta Öğreticiliğe Dönüş Başladı

Tepki Skoru
0
OKUL ÖNCESİNİN ÖNEMİNDEN BAHSETMEK İSTERDİK AMA ÜLKEMİN 0-6 YAŞ ÇOCUKLARI İÇİN UMUTSUZLUĞUMUZ OKADAR ARTTI Kİ BİZDEN BAHSETMEK DAHA ÖNCELİKLİ OLDU..
Biliyorsunuz ki ülkemizde okul öncesi 57 ilde zorunlu oldu bu illerdeki okullarda birçok anasınıfın yanı sıra bu illerde bağımsız anaokullarıda açıldı ancak öğretmen alımlarına baktığımızda ihtiyacın yarısı dahi değil. milli eğitimlerden açıklama istediğimizde vekil öğretmenlerle kapatılacağından bahsediliyor ve bu yıllardır bu şekilde yapılıyor.
PEKİ VEKİL ÖĞRETMENLR KİMLER:
1) Atanamayan öğretmen arkadaşlarımız = madem öğretmenlik yapabilecek durumdalar neden atanmıyorlar?
2) Okul öncesi Öğretmenliğinde okumakta olan öğrenciler = madem 3 . sınıfta öğretmenlik yapabilecek durumdayız neden 4 yıl okuyoruz?
3) yüksek okul mezunları= atamalarda 4 yıllık mezunu olmak şartken eğitmim dersleri almayanlar nasıl oluyorda vekil öğretmenlik yapabiliyorlar
4) diğer bıranşlardan 2 haftalık kurs görenler= madem 2 haftada okul öncesi öğretmeni olunabiliyor neden üniversitede bir bölüm açıldı ki
5) Sınıf öğretmenleri = sınıf öğretmenleri bu mesleği yapabiliyorsa şimdiye kadar neden yapmıyorlardı neden üniversitelerde bu bölüm açıldı bizim hocalarım neden bu bölüm için yıllarını harcayıp profesör oldu.. madem aynı düzeydeyiz bizlerde sınıf öğretmeni olalım.

ŞİMDİ SORUYORUM BU ŞEKİLDE ÇALIŞAN VEKİL ÖĞRETMENLER TABAN PUANI AŞAMAYAN YADA AŞIPTA ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ÇOK MU DAHA İYİ ÖĞRETMENLER ?

MADEM OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÖNEMLİ YAPTIKLARI UYGULAMA NE KADAR DOĞRU?

Tepki Skoru
0
valla ağzına sağlık merii hocam her şeyi özetleyen bi yazı olmuş tebrik ederim:)

Tepki Skoru
0
E?itim Haberleri | abbasguclu.com.tr

abbas güçlü nün sayfasındada cıktıysa bu haber...bizden hep ucretlı ıle kapatma kozunu kullandı meb....zaten fırsat arıyorlardı ucretlı ne kadar alabılırız acaba dıye...ellerıne fırsat geldı...yazıklar olsun....

Tepki Skoru
0
OKUL ÖNCESİNİN ÖNEMİNDEN BAHSETMEK İSTERDİK AMA ÜLKEMİN 0-6 YAŞ ÇOCUKLARI İÇİN UMUTSUZLUĞUMUZ OKADAR ARTTI Kİ BİZDEN BAHSETMEK DAHA ÖNCELİKLİ OLDU..
Biliyorsunuz ki ülkemizde okul öncesi 57 ilde zorunlu oldu bu illerdeki okullarda birçok anasınıfın yanı sıra bu illerde bağımsız anaokullarıda açıldı ancak öğretmen alımlarına baktığımızda ihtiyacın yarısı dahi değil. milli eğitimlerden açıklama istediğimizde vekil öğretmenlerle kapatılacağından bahsediliyor ve bu yıllardır bu şekilde yapılıyor.
PEKİ VEKİL ÖĞRETMENLR KİMLER:
1) Atanamayan öğretmen arkadaşlarımız = madem öğretmenlik yapabilecek durumdalar neden atanmıyorlar?
2) Okul öncesi Öğretmenliğinde okumakta olan öğrenciler = madem 3 . sınıfta öğretmenlik yapabilecek durumdayız neden 4 yıl okuyoruz?
3) yüksek okul mezunları= atamalarda 4 yıllık mezunu olmak şartken eğitmim dersleri almayanlar nasıl oluyorda vekil öğretmenlik yapabiliyorlar
4) diğer bıranşlardan 2 haftalık kurs görenler= madem 2 haftada okul öncesi öğretmeni olunabiliyor neden üniversitede bir bölüm açıldı ki
5) Sınıf öğretmenleri = sınıf öğretmenleri bu mesleği yapabiliyorsa şimdiye kadar neden yapmıyorlardı neden üniversitelerde bu bölüm açıldı bizim hocalarım neden bu bölüm için yıllarını harcayıp profesör oldu.. madem aynı düzeydeyiz bizlerde sınıf öğretmeni olalım.

ŞİMDİ SORUYORUM BU ŞEKİLDE ÇALIŞAN VEKİL ÖĞRETMENLER TABAN PUANI AŞAMAYAN YADA AŞIPTA ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ÇOK MU DAHA İYİ ÖĞRETMENLER ?

MADEM OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÖNEMLİ YAPTIKLARI UYGULAMA NE KADAR DOĞRU?

çok güzel özetlemişsiniz hocam..

Tepki Skoru
0
Bize meslek liselerinde matematik dersi vermeyen, üniversite okumaya teşvik eden ve ek puan verip avantajlı kılan milli eğitim şimdi kpss de matematik yapamadığımız için bizden aslında bilmeden kendinden hesap soruyor.Bizlere de niteliksiz öğretmen diyor. Daha kötüsü de bölümümüze diğer branşları geçirip mesleğimizi elimizden söküp alıyor.Alın teriyle okunmuş 7 senenin hakkına asıl bu bir çelişki, adaletsizlik,haksızlık ve niteliksizlik değil mi?

Tepki Skoru
0
Bize meslek liselerinde matematik dersi vermeyen, üniversite okumaya teşvik eden ve ek puan verip avantajlı kılan milli eğitim şimdi kpss de matematik yapamadığımız için bizden aslında bilmeden kendinden hesap soruyor.Bizlere de niteliksiz öğretmen diyor. Daha kötüsü de bölümümüze diğer branşları geçirip mesleğimizi elimizden söküp alıyor.Alın teriyle okunmuş 7 senenin hakkına asıl bu bir çelişki, adaletsizlik,haksızlık ve niteliksizlik değil mi?
çok doğru sanki bizim eksikliğimiz matemetik sorularını çözememek.

Tepki Skoru
0
bize meslek liselerinde matematik dersi vermeyen, üniversite okumaya teşvik eden ve ek puan verip avantajlı kılan milli eğitim şimdi kpss de matematik yapamadığımız için bizden aslında bilmeden kendinden hesap soruyor.bizlere de niteliksiz öğretmen diyor. Daha kötüsü de bölümümüze diğer branşları geçirip mesleğimizi elimizden söküp alıyor.alın teriyle okunmuş 7 senenin hakkına asıl bu bir çelişki, adaletsizlik,haksızlık ve niteliksizlik değil mi?
katiliyorum arkadaŞim

Tepki Skoru
0
çok doğru temelimiz var herşeyden evvel buişi bizden iyi yapıcak olanları karışlarım muhakkak iyi yapanvardır kendini geliştirmiştir ama biz 7yıl bu işin eğitimini aldık her türlü

Tepki Skoru
0
üstelik mesleğin içinde piştik olgunlaştık..artık duysunlar sesimizi....

Tepki Skoru
0
üstelik kız çocuklarını okumaya teşvik ediyorlar... biz okudukda ne oldu okumayanla farkımız aldığımız eğitim, bize sundukları ne!! Bu ülkede okumak değil az parayla çok iş yapmak makbul !!!

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar savvcılık soruşturması sonucu beklenecek.bu ne kadar sürer belirsiz.diğer ertelenmiş sınavlar içinde soruşturmanın sonucu beklenecek.yani BEKLİCEEEZ

Tepki Skoru
0
fırtına öncesi sessizlik gibi beklicezde nezamana kadar ve neyi bekliycez hala neyi düşünüyolar anlamadım benya bu nedir arkadaşlar kendileri yazıp oynuyorlar rolleride iyi yapıyolar yazık ya bu belirsizlik insanı çileden çıkarıyor.................

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle