Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıfçılara Gün Doğdu-Usta Öğreticiliğe Dönüş Başladı

Tepki Skoru
0
Galiba bunlar gelecek seçime yatırım için bu sene sadece ücretli çalıştırıp seneye seçim arefesinde 70 000 alım yapacaklar. Bu nedir ya!

Tepki Skoru
0
bana yaramaz seneye yaş doluyor emeklerim boşa gitti

Tepki Skoru
0
İyi dedinizde hocam,ekmek bize bu sene lazım.Seneye kadar duvarların boyasınımı yicez.Politikacıların seçim hesaplarına kurbanmıyız yani.Seneye kadar kimbilir ne hesaplar yapılcak yine.

Tepki Skoru
0
Şunuda tekrarlamadan edemicem,ÖZEL SEKTÖRDE PEKÇOK İMTİYAZIMIZ ELİMİZDEN ALINDI....YANİ YA DEVLET BİZİ ATICAK YADA,OOFFFF....

Tepki Skoru
0
evet hani bugün bi karara varılacaktı bunlar bizlerle dalga geçiyo bunun başka açıklaması yok.iptal demek yada dememek bu kadar zor olmamalı zaten bitirmiş yök soruşturmasını sıvama bölümü için çok bekledik günah keçilerini istiyoruz.Yazıklar olsun atamm gör sen bizi yeni nesili emanet ettiğin öğretmenleri maymuna çevirdiler yatıp kalkıp beddua ediyorum Allah topunun belasını versin inş.

Tepki Skoru
0
AAmmmmiiiinnnnn...... Hocam yıllardır özel sektörde yapmadığım iş kalmadı.Öğretmenlik hariç herşey denebilir,anlayın işte.Hele ki velilerin memnuniyetsizliğinin faturasını size çıkarmaları yokmu,ah yaaaa...Benimde yaşım ilerliyor.40 a bikaç yıl kaldı.Malesefki şununda farkındayım ki,öğretmenlik kimliğimi ben hariç haketmeyen kim varsa devlet dağıtıyo. Artık kızamıyorum bile.Sadece AAMMMMİİİNNNNNN....

Tepki Skoru
0
Psikolojimiz bozuldu zaten bölüm olarak haksızlığa ve hakarete uğradığımız yetmezmiş gibi şimdide bu çıktı.Ne evde ne işyerinde huzur kalmadı hayatım boyunca çok çetin savaşlar verdim kimseye beddua etmedim ama artık çok bunaldım ya bunlar insanı dinden imandan çıkarır.

Tepki Skoru
0
Evet hocam üstelik sadece biz değil bütün branşlardaki öğretmenlerin diyebilirim.Ücretliye başvurmayı düşünen başka bir arkadaşım var.Geçenlerde karşılaştım.İnanın hiç istekli değil.Sadece birşeyler yapma güdüsüyle ve ihtiyacı olduğu için başvurmayı düşünüyomuş.Branşınıza meraklı değilim.Bende kendi öğrenim aldığım dersi vermek isterim.Ne yazıkki alım yok filan gibi şeyler dedi.Anlayacağınız öğretmenim KİMSE MUTLU DEĞİL

Tepki Skoru
0
gerçekten bukadar haksızlık yeter.....canla başla çalışıp dirsek çürütüyoruz karşılığı saygısızlık bizim umutlarımız tükenirken biz çocuklarımıza nasıl bir umut aşılayacağız inancımı yitirmişken çocukların inanmasını nasıl sağlarım önce biz öğretmenler mutlu edilelim ki bizlerde çocuklarımıza mutluluk coşku heyecan verebilelim faydalı olabilelim zincirleme etkileşim diyorum

Tepki Skoru
0
hep konuşuyoruz hep isteklerimizi haklılığımızı dile getiriyoruz hep bişeyler istiyoruz ama sadece bu bunları duyan yok hiç herkes üç maymunu oynuyo öğretmenler, öğrenciler perişan olmuş kimin umrunda? okullar başladı öğretmensiz 30bin sınıfı ne yapacaklar çokk merak ediyorumm???

Tepki Skoru
0
ücretliler varya hocam hem onlarda nitelikte aramıyorlar sorun yok yani.

Tepki Skoru
0
hocam hiç birşey belli olmadan 30 bin kadroyu ücretliyle kapatabilirler mi ki. hem artk çok yüksek puanlılar bile başvurdu bu yıl ücretliye bir çok arkadaşım başvurdu belirsizliği bekleyip boş durmaktansa diye nitelik falan dinlemiyo kimse

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence bu soruşturma sonuçlicaklar bu hafta ve atamalar yapılacak.başka yolu varmı.eminim sınıf öğretmenleride anasınıflarda çalışacakları için hiç mutlu değiller.bence eğitim sistemini savcılığa versek daha iyi olurdu.sadece sınavlar sorun değilki

Tepki Skoru
0
başvurmadım ama çok mutsuzum bu gün miniklerle buluşanları düşündükce çok üzülüyorum ve arkadaşlar bizden başvurmayan çok diye yine kurs düzenleyip açıgı kapatmaya çalışıyorlar demokrasiden bahsediliyo pozitif ayırımcılıkta bumu ayırım diplomalılar otursun alakasızlar çalışsın kızlarımda büyük evde çok sıkılıyorum

Tepki Skoru
0
hocam işte bu yüzden alakasız insanlarla doldurulmaması için en azından bu yıl bu belirsizlikte okul öncesi öğretmenlerinin ücretliye başvurması mübah oldu bence malesef...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben geçen yıl sözleşmeli çalıştığım okulda bugün göreve başladım
bizden geçen sene kadrolu çalışan bi hoca tayin isteyip gitmişti
şimdi onun yerine bugün ücretli bi arkadaş başladı
bence en azından bu dönem bu böyle gider...

Tepki Skoru
0
bende öyle düşünüyorum bu dönemi ücretlilerle geçircekler böylelikle zaman kazanmış oluyorlar onlar yine bildiğini okuycaklar emin olun arkadaşlar bu ara atama falan yok ve bu kopya olayındada şaibe var artık aklıma herşey geliyo korkulur bunlardan........

Tepki Skoru
0
yaa gerçekten artık yorum yapasoıda gelmiyor merak ediyorum atama olmadı bu oranı hangi öğretmenlerin verdiği eğitimle yapacaklar biz boş oturalım merak etmesinler tamam mı biz aç karnımızı doyururuz kendileride çalıştırır ücretli öğretmeni oh ne ala sonrada çık övün % 39 u bulduk diye ne buldum ya verm bana orayı ben oturayım ücretliyle % 100 de bullur yakında Allah daha çok versin artık bişey demiyorum seneye son bi defa denicem ve bi daha öğretmenlik diye hiç birşey duymak istemiyorum artık yeter

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle