Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şanliurfaya atananlar buraya.....

Tepki Skoru
0
karaköprüde oturanlardan yardım istiyorum ordan ev bulmam lazım acilen.. oulumdan orayı tavsiy ettiler zaten servisi varmış okulun ulaşım problem değil yani.. düzenli evler ordaymış. litfen yardım...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben ocak 18de gitcem çokmu geç kalmış sayılırım normalde ne zaman gitmemiz gerekiyo

Tepki Skoru
0
karaköprüde oturanlardan yardım istiyorum ordan ev bulmam lazım acilen.. oulumdan orayı tavsiy ettiler zaten servisi varmış okulun ulaşım problem değil yani.. düzenli evler ordaymış. litfen yardım...
hocam benim okulumda karaköprüde evide ordan tuttum 5 odalı doğalgazlı 450 daha uygun evlerde var 350 ye ve çokta güzel ancak emlakçıdan bulursunuz ama

Tepki Skoru
0
bende bozova yaslıca ilköğretim okuluna atandım 15 inde gidecem inşallah hepimiz için hayırlısı olur

Tepki Skoru
0
hocam benim okulumda karaköprüde evide ordan tuttum 5 odalı doğalgazlı 450 daha uygun evlerde var 350 ye ve çokta güzel ancak emlakçıdan bulursunuz ama
5 oda çok büyük hocam yaa :D tek başıma kalıcam:) veli efendi hipodromunu taşımııcamm :D:D siz ailecek falan mı gideceksiniz?

Tepki Skoru
0
5 oda çok büyük hocam yaa :D tek başıma kalıcam:) veli efendi hipodromunu taşımııcamm :D:D siz ailecek falan mı gideceksiniz?
hocam gidince göreceksiniz urfada en küçük ev 4 odalı ve geniş hepside. ben eşimle kalıcam ve geniş evi severim tabikide size çok gelebilir kolay gelsin şimdiden

Tepki Skoru
0
ben urfa siverek selimpınara kadrolu atandım. sivrerekte kalan bir arkadaşım var. çok memnun olduğunu söylüyor. hepimiğze Allah kolaylık versin.

Tepki Skoru
0
hocam bende viranşehir y.i.b.o na atandım.kaçyıldır ordasınız nasıl bir yer?
ben yeni sözleşmeli atandım hocam öğretmen evinde kalyorum şuanda. bana çok değişik geldi hiç alışık olmadığım bir ortam. gelişmiş bir yer değil ama köyde uzak olmasından gayet iyi. heryer yakın zaten. siz başladınız mı??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok kötüyüm lütfen cewap werin bana tebligat bugün geldi ve diyorki atama emirlerinin kendilerine bildirildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde görewe başlamak zorunda. tebligatta tarih 31.12.2009 yazıyor. yani 16 gün oldu bu tarihten itibaren 15 günmü saycaz yoksa tebligatın geldiği tarihten itibarenmi çok kötüyüm lütfen cewap werin geçmi kadılm ben şimdi bu pazartesi başwurcaktım geçmi kaldım sayın yöneticiler lütfen cewap​

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok kötüyüm lütfen cewap werin bana tebligat bugün geldi ve diyorki atama emirlerinin kendilerine bildirildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde görewe başlamak zorunda. tebligatta tarih 31.12.2009 yazıyor. yani 16 gün oldu bu tarihten itibaren 15 günmü saycaz yoksa tebligatın geldiği tarihten itibarenmi çok kötüyüm lütfen cewap werin geçmi kadılm ben şimdi bu pazartesi başwurcaktım geçmi kaldım sayın yöneticiler lütfen cewap
yok arkadaşım korkma yaaben cuma girişimi yaptırdım şu anda urfadayım 15nden itibaren 15 gün mühretin var korkma bu arada urfa çok güzel bence biz öğretmen evindeyiz burda bol bol anasınıfı öğretmeni var

Tepki Skoru
0
yok arkadaşım korkma yaaben cuma girişimi yaptırdım şu anda urfadayım 15nden itibaren 15 gün mühretin var korkma bu arada urfa çok güzel bence biz öğretmen evindeyiz burda bol bol anasınıfı öğretmeni var
canımcım hayırlı olsun ilk günün nasıldı,alışabildin mi?

Tepki Skoru
0
veeeeeeeeeee mutlu son... eylemmle komşu oluyoruz hayırlısıyla :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle