hocam özel msj olarak numaramı yolladm görşelmurfa öğretmen evinde olacaklarla görüşelim ben 30 ocaga kadar öğretmen evinde kalacam daha sonra evdeyim inş.....
hocam özel msj olarak numaramı yolladm görşelmurfa öğretmen evinde olacaklarla görüşelim ben 30 ocaga kadar öğretmen evinde kalacam daha sonra evdeyim inş.....
hocam benim okulumda karaköprüde evide ordan tuttum 5 odalı doğalgazlı 450 daha uygun evlerde var 350 ye ve çokta güzel ancak emlakçıdan bulursunuz amakaraköprüde oturanlardan yardım istiyorum ordan ev bulmam lazım acilen.. oulumdan orayı tavsiy ettiler zaten servisi varmış okulun ulaşım problem değil yani.. düzenli evler ordaymış. litfen yardım...
5 oda çok büyük hocam yaahocam benim okulumda karaköprüde evide ordan tuttum 5 odalı doğalgazlı 450 daha uygun evlerde var 350 ye ve çokta güzel ancak emlakçıdan bulursunuz ama
hocam bende viranşehir y.i.b.o na atandım.kaçyıldır ordasınız nasıl bir yer?bende viranşehir atatürk ilköğretim okulundayım...
urfa viransehire atanan yokmu arkadaslar....???
hayırlı olsun hocam.*** den görüşelimmi hocam sakıncası yoksahocam ben viranşehir yibo
hocam gidince göreceksiniz urfada en küçük ev 4 odalı ve geniş hepside. ben eşimle kalıcam ve geniş evi severim tabikide size çok gelebilir kolay gelsin şimdiden5 oda çok büyük hocam yaatek başıma kalıcam
veli efendi hipodromunu taşımııcamm
siz ailecek falan mı gideceksiniz?
ben yeni sözleşmeli atandım hocam öğretmen evinde kalyorum şuanda. bana çok değişik geldi hiç alışık olmadığım bir ortam. gelişmiş bir yer değil ama köyde uzak olmasından gayet iyi. heryer yakın zaten. siz başladınız mı??hocam bende viranşehir y.i.b.o na atandım.kaçyıldır ordasınız nasıl bir yer?
yok arkadaşım korkma yaaben cuma girişimi yaptırdım şu anda urfadayım 15nden itibaren 15 gün mühretin var korkma bu arada urfa çok güzel bence biz öğretmen evindeyiz burda bol bol anasınıfı öğretmeni vararkadaşlar çok kötüyüm lütfen cewap werin bana tebligat bugün geldi ve diyorki atama emirlerinin kendilerine bildirildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde görewe başlamak zorunda. tebligatta tarih 31.12.2009 yazıyor. yani 16 gün oldu bu tarihten itibaren 15 günmü saycaz yoksa tebligatın geldiği tarihten itibarenmi çok kötüyüm lütfen cewap werin geçmi kadılm ben şimdi bu pazartesi başwurcaktım geçmi kaldım sayın yöneticiler lütfen cewap
Allah yardımcın olsun tam sınıra atanmışsınızarkadaşlar bende urfa akçakaleye atandım var mı akçakaledeolan arkadaşımız
canımcım hayırlı olsun ilk günün nasıldı,alışabildin mi?yok arkadaşım korkma yaaben cuma girişimi yaptırdım şu anda urfadayım 15nden itibaren 15 gün mühretin var korkma bu arada urfa çok güzel bence biz öğretmen evindeyiz burda bol bol anasınıfı öğretmeni var
urfa ceylanpınar dikili ilköğretim okuluna atandım siz hangi okul