komşuuuuuuuuuuummmmmmmm nerelerdesinnnnn???komşum yarın görüşürüz
komşuuuuuuuuuuummmmmmmm nerelerdesinnnnn???komşum yarın görüşürüz
kafa dengi miyiz değil miyiz bilemem degünaydın arkadaslar... ya ben hala bi ev arkadası bulamadım düsünen varsa eger aklınızda bulunsun yada urfada normal arkadaslıkta edebılırız... ben cok yanlızım.. aslında yanlız deılım ama kafa dengı ınsan bulmak cok zor.. özelden msj atabılırsınız...
arkadaşlar bende karaköprüde oturuyorum tanişabilirizkafa dengi miyiz değil miyiz bilemem detanışıp arkadaş olabiliriz.. eylem zaten evli
onun ev arkadaşı var... ben de tek kalmayı tercih ediyorum.. ama dediğim gibi tanışırız kafalarımız uyuşursa arkadaşlık devam eder
kısmet..
demekki kaderimiz aynı hocamarkadaşlar bende karaköprüde oturuyorum tanişabiliriz
bu arada okul açılsın bi buluşma ayarlayalım ve tanışma günü ilan edelimarkadaşlar bende karaköprüde oturuyorum tanişabiliriz
kesinlikle öyle hangi okuldasınız hocam tek bağlantım internet çok sıkıldım fundayalcin84@hotmail.com ekleyebilirsiniz hocammbu arada okul açılsın bi buluşma ayarlayalım ve tanışma günü ilan edelimmalum az değiliz şanlıurfa'da
tanışmak kaynaşmak hayatı eğlenceli halee getirmek lazım...
Bilim İlköğretim okulundayım hocam benimki de eyyübiye tarafında. sizinki benim okuldan biraz daha ileride şehir dışına doğru ama çok farklı mahalleler olduğunu sanmıyorum.. bu arada msninizi ekledim.kesinlikle öyle hangi okuldasınız hocam tek bağlantım internet çok sıkıldım fundayalcin84@hotmail.com ekleyebilirsiniz hocamm