Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sakarya kütahya kocaeli isteyenler

Tepki Skoru
0
arkadaşım mrb senin puanın kaç benim 45.889 kütahya merkez ve ilçeleri yazıcam buarada kütahya yavuz sultan selim ve mehmet çini yazan varmı
mrb hocam ben yavuz sultan selimi yazmadım ana mehmet çini iöolınu yazdım.hayırlısı bakalım.merkezden ümitli değilim ama belki köyler gelir.yani imşallah.puanım 52

Tepki Skoru
0
tesekkürler hocam sizin belki olur benim hiç umudum yok herseyin hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
Kocaelİ - darica dakİ okullar hakkinda bİlgİsİ olan var mi??
mrb hocam memurlar netteki böcükk isimli arkadaşın burada linki varmı biliyormusunuz ona ulaşamadım da, yada sakarya ve kocaeliden hangi okulları terch ettiğini biliyrmusunuz. biraz saçma oldu ama sorayım dedm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhabaaaaa....kocaeli ilini tercih edenler yok mu??????? yazan varsa kaç puanla kaçıncı tercihlerine yazdı söylerseniz çok sevinirim arkadaşlar......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kocaeli tercihlerinizi yazar mısınız????

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaŞlar kaÇ gÜndÜr yazamadim kizim bademcİklerİnden amelİyat oldu ve genİz etİ alindi. Bu yÜzden kaÇ gÜndÜr uŞaktaydik yenİ dÖndÜk herhalde herkes tercİhlerİnİ yapmiŞ olacak haydİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ÇarŞamba gelde bİz rahatlayalim.

Tepki Skoru
0
kütahya mehmet çiniyi yazdım, puanım 69...hepimiz için hayırlısı olsun inş.

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaŞlar kaÇ gÜndÜr yazamadim kizim bademcİklerİnden amelİyat oldu ve genİz etİ alindi. Bu yÜzden kaÇ gÜndÜr uŞaktaydik yenİ dÖndÜk herhalde herkes tercİhlerİnİ yapmiŞ olacak haydİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ÇarŞamba gelde bİz rahatlayalim.
hocam geçmiş olsun uşaklımısınız

Tepki Skoru
0
bende ilk 3 tercihimi izmit yaptım arkaadaşlar. puanım 49.122. ve 46yla son atama olmuş buraya. bana buraya atanma ihtimalimin yüksek oldugunu söylediler. inşallah hepimiz için hayırlsı olur.

Tepki Skoru
0
sagol banu 2 canım inşallah istediğin olur. misafirlerim vardı biraz önce gittiler yenice bilgisayara geçtim .iyi geceler.

Tepki Skoru
0
nazlı gediz arkadaşım oluyor beraberiz yanlışlıkla benim nikimden girdik herkese iyi geceler onun da çok ama çok tatlı bir kızı var eşinden ayrılmak onu çok üzecek inşallah ayrılmazlar arkadaşım benim inşallah kızından ve ailesinden ayrılmaz. bu arada nazlılarda gidiyor ğörüşürüz iyi geceler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle