- Tepki Skoru
- 0
Bu arada gedİz de kİ okul eskİ gedİz de akliniz da olsun.. Bİ bakin derİm.. Sİmav daha mantikli..
Ben manisa,balıkesir,kütahya,afyon,ısparta,kocaeli valla değişebilir.Puan 55.471kütahyayı tercih edecek arkadaşlar puan ve ilk 5 tercihinizi yazarmısınız 45.886 puanım ve ilk 3 kütahya merkez basta seker okulu ve aslanapa
hocam ben dün onaylattım.diploma ve kimlik fotokopisi istiyolar.tercih formunda fotoğrafın yoksa yanınıda bir fotoğraf götür.ben cdye attırdım fotoğrafı mebde tercih sayfama yapıştırdılar.görevli belgeleri görüp onaylıyor.sonra çıktısını alıp sana veriyor.tabi sistem hata vermezse.ben onaylattım ama çıktı alamadım.sistem hata verdi.Ya arkadaşlar tercihlerin çıktısını alıyoz,onaylatıyoz bi de diploma götürcez başka bişey yok dimi
mrb hocam bende kütahyalıyım.puanım 51küsür.10 kadar tercihim kütahyadan.köy kasaba ilçe merkez yazdım.bi arkadaşım var 69 puanlı.oda kütahyalı.sanırım kütahyayı yazar oda.görüştüğüm biri değil bütte konuşmuştum.ama tercihimi değiştirmedim.puanı yüksek diye 20 tercihinede yerleşmiyoya.1yada 2.tercihine yerleşir.geri kalanalara bizler gidebiliriz.hepimizin hakkında hayırlısı olsunmerhaba arkadaşlar ben kütahyalıyım puanım 45 kusur evliyim il dışına çıkmıyacağım merkez basta olmak üzere yakın ilçeleriyle beraber kütahyanın tamamını yazıcam Allah hepinizin gönlüne gere versin kütahyalılar lütfen bana bilgi versin
arkadaşım simav da deprem bölgesi.geçen sene deprem oldu ve şu an osman bey okulu başka bir yere taşındı.risk grubunda olmayan bölge var mı deprem heryerde olur. yined e siz bilirsiniz.Bu arada gedİz de kİ okul eskİ gedİz de akliniz da olsun.. Bİ bakin derİm.. Sİmav daha mantikli..