Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sakarya kütahya kocaeli isteyenler

Tepki Skoru
0
Bu arada gedİz de kİ okul eskİ gedİz de akliniz da olsun.. Bİ bakin derİm.. Sİmav daha mantikli.. ;)

Tepki Skoru
0
benim puanım 53.932 baktım evet eski gedizde depremden zarar görmüş galiba ii araştırmak lazım haklısın

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben kütahyalıyım puanım 45 kusur evliyim il dışına çıkmıyacağım merkez basta olmak üzere yakın ilçeleriyle beraber kütahyanın tamamını yazıcam Allah hepinizin gönlüne gere versin kütahyalılar lütfen bana bilgi versin

Tepki Skoru
0
kütahyayı tercih edecek arkadaşlar puan ve ilk 5 tercihinizi yazarmısınız 45.886 puanım ve ilk 3 kütahya merkez basta seker okulu ve aslanapa

Tepki Skoru
0
Ya arkadaşlar tercihlerin çıktısını alıyoz,onaylatıyoz bi de diploma götürcez başka bişey yok dimi

Tepki Skoru
0
Ya arkadaşlar tercihlerin çıktısını alıyoz,onaylatıyoz bi de diploma götürcez başka bişey yok dimi
hocam ben dün onaylattım.diploma ve kimlik fotokopisi istiyolar.tercih formunda fotoğrafın yoksa yanınıda bir fotoğraf götür.ben cdye attırdım fotoğrafı mebde tercih sayfama yapıştırdılar.görevli belgeleri görüp onaylıyor.sonra çıktısını alıp sana veriyor.tabi sistem hata vermezse.ben onaylattım ama çıktı alamadım.sistem hata verdi.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben kütahyalıyım puanım 45 kusur evliyim il dışına çıkmıyacağım merkez basta olmak üzere yakın ilçeleriyle beraber kütahyanın tamamını yazıcam Allah hepinizin gönlüne gere versin kütahyalılar lütfen bana bilgi versin
mrb hocam bende kütahyalıyım.puanım 51küsür.10 kadar tercihim kütahyadan.köy kasaba ilçe merkez yazdım.bi arkadaşım var 69 puanlı.oda kütahyalı.sanırım kütahyayı yazar oda.görüştüğüm biri değil bütte konuşmuştum.ama tercihimi değiştirmedim.puanı yüksek diye 20 tercihinede yerleşmiyoya.1yada 2.tercihine yerleşir.geri kalanalara bizler gidebiliriz.hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
Selamlar ben kÜtahya gedİz'İ 1. Tercİh yaziyorum 65 puanim var. Evlİyİm ÇocuĞum var lÜtfen kİmse yazmasin.... Daha sonra sİmav ve pazarlari yazacaĞim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende kütahya tavşanlı yazıcam başka varmı?

Tepki Skoru
0
Bu arada gedİz de kİ okul eskİ gedİz de akliniz da olsun.. Bİ bakin derİm.. Sİmav daha mantikli.. ;)
arkadaşım simav da deprem bölgesi.geçen sene deprem oldu ve şu an osman bey okulu başka bir yere taşındı.risk grubunda olmayan bölge var mı deprem heryerde olur. yined e siz bilirsiniz.

Tepki Skoru
0
arkadaşım mrb senin puanın kaç benim 45.889 kütahya merkez ve ilçeleri yazıcam buarada kütahya yavuz sultan selim ve mehmet çini yazan varmı

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar ben buĞÜn onaylattim yalniz Çok yoĞun arkadaŞlar mİllİ eĞİtİmde sÜreklİ baĞlanti koptu Çok zormuŞ bence sin gÜne birakmayin derİm herkeze hayirli olsun İstedİĞİnİz yerlere atanirsiniz.

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar ben bugÜn onaylattim ama mİllİ eĞİtİmİn baĞlantisi sÜreklİ kopuyor sabahtan ÖĞleye kadar uĞraŞtik bence son gÜne birakmayin o gÜn dahada yoĞun olacaĞindan bİr an Önce yapip onaylatin . Herkezİn İstedİĞİ yere olur İnŞallah herkeze hayirli olsun.

Tepki Skoru
0
Bİraz Öncekİ gÖnderdĞİm Çikmadi zannedİyordum ama ÇikmiŞ. İyİ geceler. Bİlgİsayarin olmasi gÜzelmİŞ yazip bİlgİlenİyorsunuz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle