Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sakarya kütahya kocaeli isteyenler

Tepki Skoru
0
of offff ne zormuş tercih yapmak yaaaaaa.valla çok karasız kalıyorum.ilk 20 tercihime gitmek 21e kalmamak istiyorum.atanmakta istiyorum.nebileyim işte.kütahyalıyım puanım 52 küsür.tabiki ilk tercihim kütahya ama 69 puanlı bi arkadaşım var.malesef oda kütahyanın 14 tercihide yazdı.bana gelirmi bilmiyorum allahım yardım et

Tepki Skoru
0
of offff ne zormuş tercih yapmak yaaaaaa.valla çok karasız kalıyorum.ilk 20 tercihime gitmek 21e kalmamak istiyorum.atanmakta istiyorum.nebileyim işte.kütahyalıyım puanım 52 küsür.tabiki ilk tercihim kütahya ama 69 puanlı bi arkadaşım var.malesef oda kütahyanın 14 tercihide yazdı.bana gelirmi bilmiyorum allahım yardım et
kütahya merkez mi yoksa ilçesinde misiniz

Tepki Skoru
0
kütahya gedize kimin ataması çıkarsa iletişime geçelim.14ocağa kadar orada sözleşmeliyim.14ocaktan sonra bıraktırıyorlar. yerime kim gelecek çok merak ediyorum hayırlısı olsun hepiniz için

Tepki Skoru
0
kocaeli çayırovadaki okullar hakkında bilgisi olan varmı merkezdelermi nerdeler

Tepki Skoru
0
46,482 ilk tercihim olacak,zor biliyorum ama ikiz kızlarım var,4 aylıklar fazla uzağa gidemem

düzce 1
bolu 1
sakarya 3
kacaeli 11
zonguldak 4 21. hayır hayırlı olan ne ise o olsun
arkadaşım kocaeli ve sakaryada hangi ilçeleri okullar yazdın..bide kaçıncı tercihlerin daha ayrıntılı yazabilir misin??????? ölü tercih olmasın....

Tepki Skoru
0
arkadaşım kocaeli ve sakaryada hangi ilçeleri okullar yazdın..bide kaçıncı tercihlerin daha ayrıntılı yazabilir misin??????? ölü tercih olmasın....
3.sakarya hendek yeşilyut i.o
4.adapzr 21 haz i.o
5.saky karasu i.o
6.kocel derince dumlupınar i.o
7 gebze mollla fenarı i.o
8 gebz mustf paşa i.o
9 ulus i.o
10 zübeyde han i.o
11 izmit züb. han i.o
12 izmit ali kahya i.o
13izmit mimar sinan bazı okulları mem göremedim sadece mail adresleri var .sanırım sıralamadan çok puan üstünlüğü geçerli , 46 ,482 puanım,
lütfen tercleri paylaşın bu son şans,ölü tercih lafını hiç sevmedim ,kullanmazsak sevinirim hoş bir kelime değil bence

Tepki Skoru
0
kütahya gedize kimin ataması çıkarsa iletişime geçelim.14ocağa kadar orada sözleşmeliyim.14ocaktan sonra bıraktırıyorlar. yerime kim gelecek çok merak ediyorum hayırlısı olsun hepiniz için
gediz nasıl bir yer tercih etmeyi düşünüyorum da kalacak yer falan sorun olurmu

Tepki Skoru
0
mrb.benm puanım 53sakarya.kocaeli.yazmayı düşünüyorum.arkadaşlarımn puanları 54 56 67 zonguldak sakarya kocaeli akçakoca yazacaklar.

Tepki Skoru
0
gediz nasıl bir yer tercih etmeyi düşünüyorum da kalacak yer falan sorun olurmu
güzel ama sosyal ortam pek yok.etkinlik olayı pek yok burda.ama ev kiraları çok uygun.ben 200e oturuyorum kaloriferli yakıt da 100 ve çok güzel ısınıyor.kalacak yer hiç sorun olmaz.kütahya ilçelerinin içinde en güzel öğretmen evine sahip orada kalabilirsin ev ayarlayana kadar. öğretmen kadroları da genel olarak ii.arkadaşlık ilişkileri sıcak.yazmak isteyenlere tavsiye derim.ilçe milli eğitim öğretmenlerine her konuda sahip çıkıyor en önemlisi o

Tepki Skoru
0
güzel ama sosyal ortam pek yok.etkinlik olayı pek yok burda.ama ev kiraları çok uygun.ben 200e oturuyorum kaloriferli yakıt da 100 ve çok güzel ısınıyor.kalacak yer hiç sorun olmaz.kütahya ilçelerinin içinde en güzel öğretmen evine sahip orada kalabilirsin ev ayarlayana kadar. öğretmen kadroları da genel olarak ii.arkadaşlık ilişkileri sıcak.yazmak isteyenlere tavsiye derim.ilçe milli eğitim öğretmenlerine her konuda sahip çıkıyor en önemlisi o
cvp yazdığın için teşekkür ederim inş herkesin gönlüne göre olur.Sen kadrolu atandın galiba sözleşmeliden sonra seneye bizede nasip olur inş kadrolu

Tepki Skoru
0
Gedİz İyİdİr arkdaŞlar. GelİŞmİŞ bİ İlÇe. SoĞuktur kiŞin ama yazin Çok gÜzeldİr.
Bu arada akÇakoca yazacak arkdaŞlar, benİm puan 63 ben yazcaktim ama benden yukseklerden İlk tercİhİne yazacak olan varmiŞ. ÖlÜ tercİh yapmayin..

Tepki Skoru
0
mrb.benm puanım 53sakarya.kocaeli.yazmayı düşünüyorum.arkadaşlarımn puanları 54 56 67 zonguldak sakarya kocaeli akçakoca yazacaklar.
arkadaşlar kocaeli yazanlar puanlarını ve nereleri kaçıncı tercihte yazdıkarını söylerlerse çok sevinirim...ölü tercihler yapmayalım......

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle