- Tepki Skoru
- 0
Düzce yazacak arkdaşlar puanını paylaşabilir mi?
kütahya merkez mi yoksa ilçesinde misinizof offff ne zormuş tercih yapmak yaaaaaa.valla çok karasız kalıyorum.ilk 20 tercihime gitmek 21e kalmamak istiyorum.atanmakta istiyorum.nebileyim işte.kütahyalıyım puanım 52 küsür.tabiki ilk tercihim kütahya ama 69 puanlı bi arkadaşım var.malesef oda kütahyanın 14 tercihide yazdı.bana gelirmi bilmiyorum allahım yardım et
46,482 ilk tercihim olacak,zor biliyorum ama ikiz kızlarım var,4 aylıklar fazla uzağa gidememDüzce yazacak arkdaşlar puanını paylaşabilir mi?
arkadaşım kocaeli ve sakaryada hangi ilçeleri okullar yazdın..bide kaçıncı tercihlerin daha ayrıntılı yazabilir misin??????? ölü tercih olmasın....46,482 ilk tercihim olacak,zor biliyorum ama ikiz kızlarım var,4 aylıklar fazla uzağa gidemem
düzce 1
bolu 1
sakarya 3
kacaeli 11
zonguldak 4 21. hayır hayırlı olan ne ise o olsun
3.sakarya hendek yeşilyut i.oarkadaşım kocaeli ve sakaryada hangi ilçeleri okullar yazdın..bide kaçıncı tercihlerin daha ayrıntılı yazabilir misin??????? ölü tercih olmasın....
gediz nasıl bir yer tercih etmeyi düşünüyorum da kalacak yer falan sorun olurmukütahya gedize kimin ataması çıkarsa iletişime geçelim.14ocağa kadar orada sözleşmeliyim.14ocaktan sonra bıraktırıyorlar. yerime kim gelecek çok merak ediyorum hayırlısı olsun hepiniz için
güzel ama sosyal ortam pek yok.etkinlik olayı pek yok burda.ama ev kiraları çok uygun.ben 200e oturuyorum kaloriferli yakıt da 100 ve çok güzel ısınıyor.kalacak yer hiç sorun olmaz.kütahya ilçelerinin içinde en güzel öğretmen evine sahip orada kalabilirsin ev ayarlayana kadar. öğretmen kadroları da genel olarak ii.arkadaşlık ilişkileri sıcak.yazmak isteyenlere tavsiye derim.ilçe milli eğitim öğretmenlerine her konuda sahip çıkıyor en önemlisi ogediz nasıl bir yer tercih etmeyi düşünüyorum da kalacak yer falan sorun olurmu
cvp yazdığın için teşekkür ederim inş herkesin gönlüne göre olur.Sen kadrolu atandın galiba sözleşmeliden sonra seneye bizede nasip olur inş kadrolugüzel ama sosyal ortam pek yok.etkinlik olayı pek yok burda.ama ev kiraları çok uygun.ben 200e oturuyorum kaloriferli yakıt da 100 ve çok güzel ısınıyor.kalacak yer hiç sorun olmaz.kütahya ilçelerinin içinde en güzel öğretmen evine sahip orada kalabilirsin ev ayarlayana kadar. öğretmen kadroları da genel olarak ii.arkadaşlık ilişkileri sıcak.yazmak isteyenlere tavsiye derim.ilçe milli eğitim öğretmenlerine her konuda sahip çıkıyor en önemlisi o
arkadaşım sende açıköğretimden mezun musun? 07.09.2009 öyleysen bende açıköğretimim de büt yüzünden kaçırdım 10 bin atamayıArkadaŞlar mezunİyet tarİhİne ne yaziyoruz
asi mavipuanın kaç?arkadaşım sende açıköğretimden mezun musun? 07.09.2009 öyleysen bende açıköğretimim de büt yüzünden kaçırdım 10 bin atamayı
arkadaşlar kocaeli yazanlar puanlarını ve nereleri kaçıncı tercihte yazdıkarını söylerlerse çok sevinirim...ölü tercihler yapmayalım......mrb.benm puanım 53sakarya.kocaeli.yazmayı düşünüyorum.arkadaşlarımn puanları 54 56 67 zonguldak sakarya kocaeli akçakoca yazacaklar.