Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Powerpointle hikaye hazırlayalım...

Tepki Skoru
0
MouSTaPHa83' Alıntı:
bizim hocalarımızdan birisi hikaye anlatım teknikleri ile ilgili bir odev verdi. ve sınıftan 8-10 kisi powerpoint'te odev yapacak. ben de 2-3 tane hikaye yapmayi dusunuyorum. powerpoint'de ve moviemaker'de yaptiktan sonra burada yayinlarim...
evet mustafa ben de powerpoint alanlardanım:D inşallah güzel bişe olurda bende buraya eklerim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biz üniversitede powerpointte hikaye hazırladık. hocamız şu an onlara not veriyor ama not verdikten sonra sizlerle paylaşabilirim

Tepki Skoru
0
mrb arkadaslar.sızlerı bır kac zamandır okuyorum.sanırım bır arkadaslık olusturmussunuz.ve amac cocuklar ıcın yenı bırseyler yapmak.bende ozel bır anaoklunda ogretmenlık yapıyorum.sanırım bı hıkaye cıkartma asamasındasınız ve bende sızlerle bırlıkte elımden gelen herseyı yapmak ısterım.sımdıden kolay gelsın hepınıze

Tepki Skoru
0
ben power da sesli bir hikaye hazırladım çok güzel oldu bir arkadaşta gothic resimlerle hazırladı onunkide farklı ve guzel oldu

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben de yardıma hazırım klip metni hazırlama da yardımcı olabilecegimi sanıyorum.Powerpointle ilgili yeterli bilgim yok henüz vakit ayırıp ögrenemedim

Tepki Skoru
0
bende gönüllüyüm hocalarım öğretmen adayıyım diye yabana atmayın elimden geleni yapmaya hazırım.

Tepki Skoru
0
evet ben de birşeyler yapmak istiyorum ama konuyu burdan takip etmek zor oluyo.foruma bir süre girmeyince ne oldu ne bitti, kim ne yaptı bilemiyorum. kendim bişeyler hazırlayıp gönderebilirim ama isterim ki bir ekip çalışması olsun... umarım katkıda bulunabilirim...

Tepki Skoru
0
öncelikle herkese mrb ben daha bu işe yeni başladım ilk senem ve bir çok şeyde acemilik çekiyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Üniversitede iken tüm sınıf olarak kavramlarla ilgili sunular oluşturmuştuk, güzel şeyler ortaya çıktı. Bunları sizlerle :congratulationscut4paylaşbilirim

Tepki Skoru
0
ödevim tamda bu konudaydı
ben de bi hevesle açtım topic i ama olmamış sanırım.

ben de hazırlıcam birazdan.hikaye resimleri nerden bulabilirim ? ( internet üzerinden )

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sankı biraz geç kalmışım ama bende bişiler yapmak isterım ....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar elimde powerpointle hazırladığım hikayeler var. üniversitede hepimiz özgün hikayeler yazdık. ben bunların hepsinin fotoğrafını çekip metinlerini aldım powepoint de hazırladım. sizlerle paylaşabilirim...

Tepki Skoru
1
İnanıyorum ki hepimiz elimizden geleni yaparız:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sanırım geç kaldım ama bende size katılmak istiorum...özgün hikaye oluşturma konusunda iyiyim..bana görev verirseniz seve seve yaparım...bu siteden çok faydalandım şimdiye kadar...size şükran borcumu ödemek isterim:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle