Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Powerpointle hikaye hazırlayalım...

Tepki Skoru
0
Okul ile başlayalım o zaman arkadaşlar bu konuda hemfikirsek..

Tepki Skoru
0
nasıl başlıycaz ve ne yapılacak arkadaşlar sesli ise sesleri nasıl kaydedicez bu konuda bana açıklama yapabilecek arkadaşlar varmı ?

Tepki Skoru
0
en iyisi yapılacak işleri belirleyip Selçukaydın bir görev dağılımı yapsın,biz de elimizden geleni yapalım.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Şimdi sesli yapılacaksa işin tekniğini anlatacağım.Yada sessiz yapacağız.Ona göre fikrinizi alayım?
Ama lütfen katılımcı arkadaşlar okul hakkında bulabildikleri resimleri bize yollasınlar.Okul hakkında hikayesi olan var mı ?

Tepki Skoru
0
ben okulda buldum bir tane ama anca yarın yayınlayabilirim...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Tamam eklenti olarak word u ekleyebilirsin buraya

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende de powerpointe hazırladığım hikayeler var. ama hareketli değiller ve ses de yok. yalnız şöyle bir fikrim var hikayeyi her öğretmenin kendisinin okuması daha etkileyici olur.

Tepki Skoru
0
TUNA OKULA BAŞLIYOR.....
Zaman gelmişti artık Tuna okula başlayacaktı. Annesi ve Babası bir gün Tuna’yı elinden tuttu ve “sana güzel bir sürprizimiz var. Artık seninde bir okulun olacak” dediler. Hazırlanarak yola koyuldular. Tuna çok heyecanlıydı. Acaba okul denen yer nasıl bir yerdi, kendi gibi çocuklar çok  muydu, arkadaşları olacak mıydı?tuna yol boyunca bunları düşünüyordu.okulun önüne geldiler Tuna her yeri incelemeye başladı..Okulun kocaman bir bahçesi ve bahçenin ortasında da rengarenk bir bina vardı.binanın önüne geldiler ve kapıyı çaldılar kapıyı sevimli ve güler yüzlü bir bayan açtı ve “Günaydın Tunacığım.Ben senin öğretmenin Serpil” dedi ve hemen Tuna’nın elini tutarak birlikte okulu gezmeye başladılar, önce öğretmenler odasını,sınıfları ardından da oyun odasını,yemekhaneyi,lavaboları ve kütüphaneyi gezdiler. Tuna gördüğü her şeyi çok beğeniyordu. Fakat dikkatini çeken bir şey vardı. Burada her şey kendi boyuna göreydi. Tuna annesine eğilerek “Anneciğim burada neden her şey küçük” diye sordu. Annesi “canım burası senin rahat hareket edebilmen için bu şekilde hazırlanmış bu okula anneler ve babalar gelemez sadece senin gibi çocuklar gelebilir “dedi. Tuna şimdi daha iyi anlamıştı.
Öğretmeni “Tunacığım biz burada eğlenerek çok şey öğreniyoruz. Umarım sen de bizimle eğlenerek çok şey öğreneceksin. Sınıfımızda bir sürü arkadaşın olacak onlarla çok iyi vakit geçireceksin. Eeee söyle bakalım okulunu beğendin mi Tunacığım”” dedi ve Tuna’nın yanağına kocaman bir öpücük kondurdu. Tuna çok mutlu olmuştu ve öğretmenine “ öğretmenim ben okulu ve sizi çok sevdim. Okula gelmek için sabırsızlanıyorum” dedi. Tuna öğretmenini kucakladı ve okuldan ayrıldılar. Tuna’nın anne ve babası da çok mutluydular. Çünkü evlatları büyümüş ve okula başlıyordu. Tabi Tuna da çok mutluydu. Yeni arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle buluşmak için sabırsızlanıyordu.
                                                                                ÜMİDEKES-----O_TUGBA_O

Tepki Skoru
0
benim bi önerim var biz hikayeleri karşık hazırlayıp burada açılan konulara yapıştırsak. mesela hikayelerin bulundukları konulara göre gruplar açılsa. örneğin okul aile arkadaşlık kardeş ilişkileri vb...ya da 3-4 yaş 4-5 yaş şeklinde . buradaki paylaşımımızıda yine burada toplayacağımız resimlerle yapsak.çünkü herkesin bir şekilde hikayelere ulaşma ümkanı var.resimlere ihtiyacı var. bu şekilde daha hızlı oluruz diye düşünüyorum. ne dersiniz. ayrıca burada yayınlanan hikayeler için telif sözkonusu mudur ? ayrıca hikayeleri seslendirmek için yapılması gerekenler hareketli resimlerin nereden hangi linklerden bulunacağı eklenmesi gibi konular hakkında benim bilgiye ihtiyacım var. ayrıca toplanılacak gün hakkında bir kaç gün önceden bir gün belirlenmesini rica ediyorum çünkü bir gün evvelden söylenen vakitleri görmeye biliyorum teşekkür ediyorum görüşemek üzere

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende elimden geleni yaparım ama geç okudum yapılanları neyse banada görev verirseniz sevinirim .....

Tepki Skoru
0
http://ul4.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=143273804810848168
http://ul39.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=143273804896918722
http://ul46.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=143273804897594811
http://ul31.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=143273804862750995 size sesli hikayaler gönderdim bunlardan olabilirmi acaba

Tepki Skoru
0
pardon yanlış yapmışım:))
ama doğrusunuda yapamadım biraz uğraşırsam başaracağım hemde şunu sorayım bende sesli hikayeler var göndermemi isterminiz bunlardan resimler oluştururuz isimlerini yazayım

aya tutkun uçurtma
ayşenin ev kedisi
derekuşu
kardeşim konuşacak
kelaynak kuşu
küçük murat
ömer bakkalde
küçük tren
mehmetin evi

Tepki Skoru
0
deep' Alıntı:
pardon yanlış yapmışım:))
ama doğrusunuda yapamadım biraz uğraşırsam başaracağım hemde şunu sorayım bende sesli hikayeler var göndermemi isterminiz bunlardan resimler oluştururuz isimlerini yazayım

aya tutkun uçurtma
ayşenin ev kedisi
derekuşu
kardeşim konuşacak
kelaynak kuşu
küçük murat
ömer bakkalde
küçük tren
mehmetin evi
tabiki isteriz

Tepki Skoru
0
turkuaz' Alıntı:
Arkadaşlar klip yapabilirsek hikaye de hazırlayabiliriz...eminim çocuklarında ilgisini çeken bir teknik olur...hikaye kitabi, şimşek kart, kukla gibi tekniklere bir alternatif daha ekleyebiliriz...siz neler düşünürsünüz bu konuda?
ben daha önce böyle bi hikaye hazırlamıştım ama seslendirmesini bilgisayarda değil sınıfta projektörden uygularken kendim yapmıştım.ilgelenirsenzi gönderebilirm

Tepki Skoru
0
elimden geldiğince yardıma hazırım ama ben belge yollamayı fılan hıc denemedım buraya yazıp yollasam olmaz mı? birde grup fıkrıned edkatılıyorum hıkayelerın konusuna gore gruplayabılırız

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Hamide ve Zahir arkadaşlar elinizdekileri nasıl yükleyeceğiniz hakkında bilgimi istiyorsunuz ?

Tepki Skoru
0
evet bilgi istiyorum yukarıdaki ödev belge ekle bölümünden yapılıyor galiba

Tepki Skoru
0
bende elimden geleni yaparım arkadaşlar ama yaptığım uygulamaları nasıl buraya koyacağım biliyorum aydınlatırsınız sevinirim...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle