Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Powerpointle hikaye hazırlayalım...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar klip yapabilirsek hikaye de hazırlayabiliriz...eminim çocuklarında ilgisini çeken bir teknik olur...hikaye kitabi, şimşek kart, kukla gibi tekniklere bir alternatif daha ekleyebiliriz...siz neler düşünürsünüz bu konuda?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Çok iyi olur.Ama dediğim gibi ilkin konuları bi sıraya dizelim görev dağılımı yapalım gönüllü arkadaşlarda yazsınlar

Tepki Skoru
0
ben elimden geleni yapmaya hazırım...konulara gelince planlarda belli başlı konular var zaten önemli olan hikaye metni..bir de uygun resim ve animasyonları yapabilmek...şarkı kliplerindeki konulara birer tane de hikaye hazırlayabiliriz..

Tepki Skoru
0
çok iyi fikir elimizde dev bir arşiv olur hemde forumdan hatıra değilmi?

Tepki Skoru
0
bu arada ayrı bir bölüm açalım gönüllü olan arkadaşlar oraya isimleirini yazsın ona göre bilelim ama lütfen bu projeleri faaliyete geçirelim burda yazılı kalmasın....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar gönüllü yok mu bu hepimiz için çok yararlı olacak....

Tepki Skoru
0
Ben elimden geldiğince seve seve yardımcı olmak isterim

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Turkuaz hikaye sıkıntısı yaşayacağımızı sanmıyorum. www.okuloncesi.org da daha siteye eklenmeyen onlarca hikaye var.Arşiv de sanırım 200 ü aşkın hikaye var.Yüzlerce çocuk şarkısı var.İlk etapta 10 tane hikaye belirleyelim.

Tepki Skoru
0
benim elimde daha çok turkçe dil etkinliğinde kullanılmak üzere hazırladığım powerpointle hazırladığım gösteriler var onları burda nasıl göstereceğim yada paylaşacağım hakkında bilgi verirseniz ben bu şekilde de yardım olabilirim. hikaye konusundada aynı şekilde hazırlanan hikayeler nasıl paylaşılacak bilgi verirseniz. sınıf kitaplığından faydalanarak da gösteriler hazırlayabilirim. bu konuda yazarlardan izin almaya gerek varmı ? teşekkürler

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
BEN BERKEMCİM TUGBA HULYA TURKUAZ BİRTAN Tamam 6 kişi olduk arkadaşlar katılım olursa aramıza alırız.Bir gün burada toplantımızı yapalım

Tepki Skoru
0
selcukaydin bence bir an evvel başlayalım, ben de ilgisizlik sebebiyle askıya alındı diye üzülmüştüm..teşekkürler katılan herkese .

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar aranıza alırsanız bende varım. Sınıf öğretmeniyim gerçi ama seneye birinci sınıfları büyük ihtimal okutacağım. Masallarımda onlar için zaten. Elimden geldiğince katkı sağlarım. Tatilde bir şeyler yaparız.

Tepki Skoru
0
evet başlamalıyız artık bu sayı 6 değil bence emin olun çok katılım olacak..haber bekliyoruz....

Tepki Skoru
0
tuğba arkadaşımıza katılıyorum arkaşlar bende katılmak istiyorum .......... lütfen:):):)

nev

Tepki Skoru
0
Şimdi selçukla görüştük yoldaymış gecikecek heralde gece gelir anca

Tepki Skoru
0
artik yarin toplanir 8 kisilik grubumuz degil mi arkadaslar?

Tepki Skoru
0
Bu günden vaz mı geçtiniz.
Bende bu proje unutuldu diye üzülüyordum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika