Arkadaşlar klip yapabilirsek hikaye de hazırlayabiliriz...eminim çocuklarında ilgisini çeken bir teknik olur...hikaye kitabi, şimşek kart, kukla gibi tekniklere bir alternatif daha ekleyebiliriz...siz neler düşünürsünüz bu konuda?
ben elimden geleni yapmaya hazırım...konulara gelince planlarda belli başlı konular var zaten önemli olan hikaye metni..bir de uygun resim ve animasyonları yapabilmek...şarkı kliplerindeki konulara birer tane de hikaye hazırlayabiliriz..
bu arada ayrı bir bölüm açalım gönüllü olan arkadaşlar oraya isimleirini yazsın ona göre bilelim ama lütfen bu projeleri faaliyete geçirelim burda yazılı kalmasın....
Turkuaz hikaye sıkıntısı yaşayacağımızı sanmıyorum. www.okuloncesi.org da daha siteye eklenmeyen onlarca hikaye var.Arşiv de sanırım 200 ü aşkın hikaye var.Yüzlerce çocuk şarkısı var.İlk etapta 10 tane hikaye belirleyelim.
benim elimde daha çok turkçe dil etkinliğinde kullanılmak üzere hazırladığım powerpointle hazırladığım gösteriler var onları burda nasıl göstereceğim yada paylaşacağım hakkında bilgi verirseniz ben bu şekilde de yardım olabilirim. hikaye konusundada aynı şekilde hazırlanan hikayeler nasıl paylaşılacak bilgi verirseniz. sınıf kitaplığından faydalanarak da gösteriler hazırlayabilirim. bu konuda yazarlardan izin almaya gerek varmı ? teşekkürler
Arkadaşlar aranıza alırsanız bende varım. Sınıf öğretmeniyim gerçi ama seneye birinci sınıfları büyük ihtimal okutacağım. Masallarımda onlar için zaten. Elimden geldiğince katkı sağlarım. Tatilde bir şeyler yaparız.