Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Powerpointle hikaye hazırlayalım...

Tepki Skoru
0
BİZE YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLERİ BURADA NASIL PAYLAŞACAĞIMIZLA İLGİLİ BİLGİ VERİRMİSİNİZ? YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARI PASLAŞABİLİRİZ, YANİ OLUMLU OLUMSUZ YERLERİNİ TARTIŞIP ORTAYA GÜZEL BİŞEYLER ÇIKARABİLİRİZ, BU ARADA TARAYICILAR ÇOK İŞİMİZE YARAYACAKTIR, YAZIN BOŞ BOŞ OTURACAĞIMIZA Bİ ŞEYLER YAPALIM(DEVLET OKULUNDA ÇALIŞAN ARKADAŞLARA DUYURULUR)... İLGİLİ ARKADAŞLARA BAŞARILAR

Tepki Skoru
0
forumda önceki gönderdiklerinizi görmemişim pardon arkadaşlar... iyi bir ekip var burda, bende yollayacağım bi şeyler yapıp söz..:)

Tepki Skoru
0
ASKADASLAR BENIM BI KACTANE HIKAYEM VAR AMA CIZIM KONUSUNDA YETENEKLI OLDUGUM SOYLENEMEZ ONUN ICIN BANA YADIM EDEBLICEK ARKADAS VARSA HIKAYE BENDE CIZIM ONDA DAHA SONRA DA HERSEYI YAPA BILIRIZ UZERINE SES VS. HABER BEKLIYCEM HEPINIZE SEVGILER

Tepki Skoru
0
benim elimde süper hikayeler var hem sesli hem arkada fon müzikli hem de resimler hareketli üniversitede bunun dersini aldık ve herkes bir hikaye hazırlamıştı kendimi çok şanslı görüyorum bu konuda gerçekten deneyimim var hikayelerden göndermeye çalışıcam

Tepki Skoru
0
Hikaye değil ama powerpointle kavram kartları hazırlamış ve sunmuştum .Çocukların ilgisini çekmiş ve kalıcı olmuştu.ben de her türlü yardıma hazırım.

Tepki Skoru
0
bende elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. ama daha çok yıl boyunca işlediğimiz konularla bire bir ilgili olan hikayeleri resimlendirmeye çalışsak daha iyi olmaz mı? bazı yayın evlerinin okul öncesi eğitim setlerinde çok güzel hikayeler var. hem konulara uygun, hemde çocukların canını sıkmayacak tarzda. ben hikayeleri yollarım resimlendirme konusunda becerikli arkadaşlar varsa onlarda yardımcı olurlar...hikayeleri yazmamı istermisiniz arkadaşlar?

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR SANIRIM YAPTIĞIM ÇALIŞMALAR HOŞUNUZA GİTMEDİ.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Öyle şeymi olur.Lakin dün de denememe rağmen indiremedim.Dipğer arkadaşlarda indiremedi sanırım .hemenpaylas sitesinde bir sorun var. 9 mblık dosyanızı 3 saat yazıyor indirme süresi olarak.Sonrada bu hatayı alıyorum.Belki arkadaşlar indiremediğinden yazmamış olabilirler.

Tepki Skoru
0
evet bugün bende indirmeye çalıştım, bekledim ama birtürlü dolmadı daha sonrada dosya zaman aşımına uğradı diyip kapandı galiba bir sorun var arakadaşım...

Tepki Skoru
0
dilek' Alıntı:
ARKADAŞLAR SANIRIM YAPTIĞIM ÇALIŞMALAR HOŞUNUZA GİTMEDİ.
Ben de indiremediğim için yorum yazamadım, eminim çok güzeldir böyle düşünme.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar silip tekrar yükledim ama yine aynı şey oldu. çalışmamı sizlerle paylaşmayı gerçekten çok isterdim ama dün tüm uğraşılarıma rağmen beceremedim. haklısınız yükleme süresi çok uzun gözüküyo. üzgünüm:))))

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
dilek' Alıntı:
arkadaşlar silip tekrar yükledim ama yine aynı şey oldu. çalışmamı sizlerle paylaşmayı gerçekten çok isterdim ama dün tüm uğraşılarıma rağmen beceremedim. haklısınız yükleme süresi çok uzun gözüküyo. üzgünüm:))))
Bu konuda size yardımcı olmak amacı ile msn de benimle iletişim kurabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
:thumbsup:bence çok guzel bir fikir. ben powerpointle zaten bir şeyler hazırlamayı düşünüyordum. neler yapmamız gerektiğini, görev dağılımını söylerseniz. biz de hazıra konmamış, birlikte oluşan powerpointleri kullanmış oluruzz..

Tepki Skoru
0
bizim hocalarımızdan birisi hikaye anlatım teknikleri ile ilgili bir odev verdi. ve sınıftan 8-10 kisi powerpoint'te odev yapacak. ben de 2-3 tane hikaye yapmayi dusunuyorum. powerpoint'de ve moviemaker'de yaptiktan sonra burada yayinlarim...

Tepki Skoru
0
bende birşeyler yapmak isterim...
powerpointle hikaye hazırlama fikri çok güzel
hatta 10 kasımda Atatürk'ün hayatını powerpointle anlattım çocukların çok ilgisini çekmişti
hiç sıkılmadan ilgiyle izlediler ve dinlediler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu hafta çocuk edebiyatı için böyle bir ödev hazırlayacağım.yaptığım ödevi direkt yollarım size
ayrıca ben hikayede yazıyorum.yayınlayacaktım vazgeçtim,hep beraber burda bir kitazp yaparız,ne dersiniz?

Tepki Skoru
0
RABİD... İNDİREMEDİM! YARDIM!
ÇOK MERAK EDİYORUM HİKAYELERİ!:36_11_13:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika