Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OYUKTAŞ KÖYÜNÜN KARDELENLERİ:)

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR İŞTE BENİM PAPATYALARIM YA DA OYUKTAŞ KÖYÜNÜ KARDELENLERİ DİYEBİLİRİZ.NİHAYET SİZLERLE PAYLAŞABİLDİM RESİMLERİ.BİRKAÇ TANE EKSİK VAR AMA BAKALIM NASIL BULACAKSINIZ.

Tepki Skoru
0
tuba07' Alıntı:
cok sekerler.:)senın gıbı bir öğretmenlerı olduğu ıcın cok sanslılar:)
öğrencılerınle basarılar hocam:)
TUĞBACIM İLTİFATLARIN İÇİN SAĞOL.:) ONLARA FAYDALI OLABİLİYORSAM NE MUTLU BANA

Tepki Skoru
0
SINIFIMIZIN KAPISININ ÖNÜDE:)

BESLENME SAATİNDEYİZ...

23 NİSAN DA KÖYDE 23 NİSAN YÜRÜŞÜ YAPMIŞTIK.

23 NİSAN GÖSTERİLERİNDE SIRAMIZI BEKLERKEN:)

Tepki Skoru
0
OYUN HAMURUYLA OYNARKEN(HAMURU KENDİM YOĞURMUŞTUM.HEM EKONOMİK OLUYOR HEMDE BENİM GİBİ İMKANI KISITLI YERLEDE ÇALIŞAN ARKADAŞLAR İÇİN RAHAT OLUYOR)

Tepki Skoru
0
Öğrencilreiniz sizin gibi bir öğretmene sahip oldukları için çok şanslı olmalılar.imkansızlıklar içinde imkanlar oluşturmuşsunuz.tebrikler.

Tepki Skoru
0
tebrik ederim arkadaşım. malesef imkanınız çok az görüntülerdende belli ama gerçekten sizin gibi öğretmenlerinin olması onlar için ve ülkemiz için çok önemli :(

Tepki Skoru
0
SEVİLNAZ VE ZERRİN HOCAM MESAJLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.

Tepki Skoru
0
Esma örtmenim hepsi cok tatlılar canlarım benim Allah kolaylık versin:36_1_21:

Tepki Skoru
0
harikasınızz yaa..çokk cicii herkess..beslenme saatinizdee sofranıza konukk olmak isterdimm...

bizler büyük şehirlerde yaşadığımız halde elimizdeki imkanları beğenmezkenn (genel bir söylev.kimseyi kasdetmiyorum haa:36_1_21::36_1_21:) bir köy öğretmeninin kardelenlerini tanımış olmak,onları imkansızlıklar içinde olsalar dahi yine solmayan gül yüzleriyle görmüşş olmakk beni çok sevindirdi..imkansızlıklar sayende imkana dönüşmüşş..kardelenlerr yolunuzz açıkk olsunn..esma öğretmenimm iyi kii varsınn..iyi ki kardelenlerlesinn..onlarr seninn sanat eserlerinn...teşekkürr ederimm paylaşımınn içinn....

Tepki Skoru
0
tikurzena' Alıntı:
harikasınızz yaa..çokk cicii herkess..beslenme saatinizdee sofranıza konukk olmak isterdimm...

bizler büyük şehirlerde yaşadığımız halde elimizdeki imkanları beğenmezkenn (genel bir söylev.kimseyi kasdetmiyorum haa:36_1_21::36_1_21:) bir köy öğretmeninin kardelenlerini tanımış olmak,onları imkansızlıklar içinde olsalar dahi yine solmayan gül yüzleriyle görmüşş olmakk beni çok sevindirdi..imkansızlıklar sayende imkana dönüşmüşş..kardelenlerr yolunuzz açıkk olsunn..esma öğretmenimm iyi kii varsınn..iyi ki kardelenlerlesinn..onlarr seninn sanat eserlerinn...teşekkürr ederimm paylaşımınn içinn....

BENİ ŞIMARTACAKSINIZ ŞİMDİ HOCAM.İNŞALLAH YAYARLI OLABİLİYORUMDUR ÇOCUKLARIMA SEVGİLERİMLE..

Tepki Skoru
0
BENİ ŞIMARTACAKSINIZ ŞİMDİ HOCAM.İNŞALLAH YAYARLI OLABİLİYORUMDUR ÇOCUKLARIMA SEVGİLERİMLE..
esma öğretmen yararlı olmak nasıl bir kelime çok mutlu oldukları gözlerinden belli,böyle imkanları yaratmak ne büyük mutluluk inanın resimlere bakarken gözlerim doldu,böyle mutluluklar gördükçe mesleğimizin kutsallığını daha bi benimsiyorum umarım çocuklarınız ile yolunuz hep açık olur böyle bir paylaşımı bizimle yaptığın için sana çok teşekkür ediyorum böylelikle imkanlarımızı daha ii doğrultuda kullanmamızı hatırlattınız bize tekrar teşekkürler...

Tepki Skoru
0
ne mutlu size gözleri ışıl ışıl parlayan öğrencileriniz var ki ne mutlu onlara sizn gibi bir öğretmene sahipler...kardelenlerinizle tanıştığıma çok memnun oldum hocam başarılar diliyorum...

Tepki Skoru
0
nagihan1903' Alıntı:
ne mutlu size gözleri ışıl ışıl parlayan öğrencileriniz var ki ne mutlu onlara sizn gibi bir öğretmene sahipler...kardelenlerinizle tanıştığıma çok memnun oldum hocam başarılar diliyorum...
teşekkürler nagihan hocam.:36_3_12:

Tepki Skoru
0
hocam işiniz gerçekten zorrr ama siz bunu basarmışşınız tebrik ederimm inşllah bende sizin gibi iyi bir ögretmen olmayı basarırımm

Tepki Skoru
0
hocam işiniz gerçekten zorrr ama siz bunu basarmışşınız tebrik ederimm inşllah bende sizin gibi iyi bir ögretmen olmayı basarırımm

Tepki Skoru
0
ya ben kasabada çalışıyorum.biz imkanlar ksııtlı diyorduk ama siizinki daha zormuş hocam.allah kolaylık versin.başarılar

Tepki Skoru
0
hayat hocam ve bidik hocam mesajlarınız için teşekkürler.elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.ama inanın akşam başımı yastığa koyduğumda vicdanım rahat uyuyorum ya herşeye değiyor.

Tepki Skoru
0
çok güzel bende bir sene böyle bir köyde çalışmıştım o günler geldi aklıma resimleri görünce. çok zor ve sabır ister imkansızlıklar içinde çalışmak ama gördüğüme göre başarmışsınız başarılarınızın devamını diliyorum öğrencileriniz deçok şeker maşallah.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle