Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OYUKTAŞ KÖYÜNÜN KARDELENLERİ:)

Tepki Skoru
0
Ya sabah sabah ağlattınız beni Yellow hocanın güzel şiiri,Esma hoca ,çocuklar,arkadaşların yorumları,çok kötü oldum ya,umarım bu yazılanları okuyanlar şikayet etmek yerine biraz durup düşünürler benim yaptığım gibi.ben henüz mezun olmadım ama görevime başladığımda sizlerin bu cümlelerini hep hatırlıcam.Burasının bana çok şey kattığını biliyorum sizin gibi insanlarla tanışmaktan çok mutluyum arkadaşlar hepinizi çok sewiyorum.Ya bi daha üzmeyin beni:( ve arkadaşlara katılıyorum bu gibi durumda olan arkadaşlarımız yardım istesinler..ufakta olsa herkesin yapabileceği şeyler vardır.kendinize ve çocuklarınıza iyi bakın arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
öğretmenimteşekkür ederim.Bana yıllar önce küçük birköyde bir lojmanın odasındaki sınıfımı hatırlattın.İmkansızlıklar karşısında çocukların o saf ve temiz sevgileri bilgiye ve ilgiye susamış bakışları beni ayakta tutuyordu.sizcede öyle değilmi?

Tepki Skoru
0
KESİNLİKLE AYŞEGÜL HOCAM.ZATEN İNANIN ÇOCUKLARIN MASUM BAKIŞLARI VE TEBESSÜMLERİ OLMASA BEN BU İŞLA ASLA BAŞEDEMEZDİM.ÇÜNKÜ GERÇEKTEN SABIR İŞİ.OKULU ÇOK SEVİYORLAR ARTIK VE İNŞALLAH BENİM BUNDA BİR NEBZE OLSUN KATKIM OLMUŞTUR.SEVGİ VE SAYGILARIMLA.AYRICA BEN DE SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM:)

Tepki Skoru
0
şartlar ne olursa olsun öğretmenlik büyük özveri ve vicdan isteryen bi meslek....mesleğinizde başarılar...oyuktaş köyünün kardelenlerine kucak dolusu sevgiler.....

Tepki Skoru
0
teşekkürler hocam.bugün kardelenlerimle son günümdü.zor ama çok güzel bir dönem geçirdik onları çok özleyeceğim.

Tepki Skoru
0
sözde değil özde güzellik diye ben buna derim.canlarım benim yerim ben onları

Tepki Skoru
0
SİZİNLE GURURU DUYUYORUM ÖĞRETMENİMMMMMMMMM...İNŞ BENDE SİZİN GİBİ BİR ÖĞRETMEN OLABİLİR ,OKADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ İNŞ GERÇEK OLUR DİLEĞİM....

Tepki Skoru
0
sevgili zimira ve nevr,yec teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.nevriyec eminim çok iyi bir öğretmen olacaksın öenmli olan bunu istemen çünkü

Tepki Skoru
0
Bende bir köy öğretmeniyim ve benim ilk atama yerim.. Kendime ait bir sınıfım yok okulumuz tek oda ama ben bu imkansızlıkları hep bir çıkış yolu arayarak aşmaya çalışıyorum.. Sizi tebrik ediyorum.. Bir köy öğretmeni olmaktan gurur duyduğumu belirtmek istiyorum:)))Çocuklarımı çoookk seviyorum tıpkı sizin gibi:))

Tepki Skoru
0
hocam fotoğraflara bakarken gözlerim doldu şu an kucağımda uyuyan kızım ne kadar şanslı ise sizin kardelenlerinizde sizi bldukları için o kadar şanslı olmalı

Tepki Skoru
0
çok güzelll ve duygusal gerçekten öğretmenlik orda yapılıyor sanırım

Tepki Skoru
0
öğretmenim acı ama gerçek siz süpersiniz sizler gibi gönüllü öğretmenler olmasa bu çocuklar ne yapar bende sizin yolunuzdan gideceğim inanın

Tepki Skoru
0
hocam harikasınız.ben de sizin gibi doğuda dağ köyünde öğretmenlik yapıyorum.sizi çok iyi anlıyorum.mesleğimizin ayaklar altına alınmaya çalışıldığı bu günlerde bize moral oldunuz.bu resimleri keşke görmesi gereken kişiler de görebilse.iyi ki varsınız iyi ki varız...

Tepki Skoru
0
imkansızlıklar içinde imkan yaratmayı başarıyorsunuz..tebrik ederim..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle