Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OYUKTAŞ KÖYÜNÜN KARDELENLERİ:)

Tepki Skoru
0
sizi yürekten kutluyorum arkadaşım.bizler gibi pek çok imkana sahipken hala bazen insanlığın doğasında var olan memnuniyetsizlikleri yaşayanlara verilecek en güzel örneklerden birisiniz.iyi ki siz ve siz gibi değerli arkadaşlarım var.başarılar diliyorum ve her zaman bu yüce gönüllülükle aramızda olmanızı tabikiii

Tepki Skoru
0
hep bir köy öğretmeni olmak istemişimdir ... en çok o çocukların eğitime ihtiyacı var ... olanakların kısıtlı olduğu bir yerde ışık olarak görürler onlar sizi ... o zaman eğitim daha etkili olur ...
herşey çok samimi ...
başarılar dilerim hocam ...

Tepki Skoru
0
HERŞEYE RAĞMEN GÜLÜMSEYEBİLİYORLAR..çOK TATLILAR ÇOOOOOK!...

Tepki Skoru
0
esma öğretmenim çocukların gözlerindeki ışıltıyı görünce ne güzel bi mesleğimiz olduğunu bir kez daha düşündüm ve bunu düşündüren size çok dua ettim...Allahım sınıfımın darlığından bir daha asla şikayet etmeyeceğim...ne zor şartlar altında öğretmenlik yapanlar varmış meğer...hele o çocukların yerde bir örtü üstünde kahvaltı yaptıklarını görmek beni çok duygulandırdı...allah kolaylık versin ışık öğretmen...kolay gelsin:D

Tepki Skoru
0
hocam ben görüntülerden diğer arkadaşlar gibi çok etkilendim.bazen şikayetçi olsakta çok iyi şartlarda çalıştığımızı bana göstermiş oldunuz bunun için teşekkür ederim.
mayıs ayı bizim karakter eğitimi programımızda yardımlaşma ayı olarak belirlendi ve bir takım etkinlikler yapılıyor yardımlaşmayla alakalı. lütfen yardım edebileceğimiz herhangi birşey varsa bna ulaşın.inanın kurum olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. ülkemize sizin gibi azimli öğretmenler yetişir inşallah.başarılar diliyorum

Tepki Skoru
0
HEPİNİZE GÜZEL YÜREKLERİNİZ İÇİN KUCAK DOLUSU SEVGİLER ARKADAŞLAR.PAVRİ HOCAM SİZEDE ÖM GÖNDERMİŞTİM SEVGİLERİMLE

Tepki Skoru
0
BENDE BİNGÖL SOLHANDA GÖREV YAPTIM AYNI ŞARTLARDA ALLAH KOLAYLIK VERSİN ÖNEMLİ OLAN İMKANLARLA DEĞİL İMKANSIZLIKLARLA BİŞEYLERİ BAŞARMAKTIR.SANA BAŞARILAR DİLİYORUM

Tepki Skoru
0
Sevgili Esma hocam inanın resimlerinize bakınca gözlerim doldu.Ne mutlu size ve en önemlisi ne mutlu sizin gibi değerli bir öğretmenleri olduğu için hem öğrencilerinize hem velilerinize ve de köy halkına.Size sonsuz başarılar diliyorum.Her zaman sevgiyle umutla kalın.Kardelenlerinizin hepsine kucak dolusu sevgiler.

Tepki Skoru
0
hepsinin gözlerinde gerçekten başka bir umut ışığı var... esma öğretmenim ne mutlu size ki onu gören öğretmenlerden birisiniz... sizi gerçekten kutlarım... ayrıca bir kez daha öğretmenliğin yürek vermedikçe yapılamayacağını gösterdiniz... başarılar dilerim...

Tepki Skoru
0
hepsı o kadar tatlı bakmıslarkı cok guzeller tesekkurler hocam basarılar....

Tepki Skoru
0
BEN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR ÇOCUKLARIMIN ADINA AYICA SEVGİLERİMLE

Tepki Skoru
0
canlarım benim ...resimleri görünce çok duygulandım:(((
ne mutlu sizin gibi öğretmenleri var.Arkadaşım da Siirt'in bir köyünde öğretmenlik yapıyor oda sizin gibi imkansızlıklar içinde imkan yaratıp eğitim vermeye çalışan yegane öğretmenlerimizden biri.
teşekkürler öğretmenim...

Tepki Skoru
0
öğretmenim sınıfınızda masa yok mu??? serbest zaman etkinliklerinde bi arkadaşımız dabanacadan masa yapmıştı siz de uygulayabilirsiniz.......inş bende öğretmen olabilirmde imkansızı aşarım sizin gibi :)

Tepki Skoru
0
nevriyec sınıfta masa var ama kullanılamaz halde ve bununla müdür ilgilenmiyor.zaten hem masa yetersiz hemde dikkat ettiysen sınıf çok küçük bende mecburen sandalyede yaptırıyorum etkinlikleri.yarım bir masa var sınıfta ödül olarak her etkinlikte 2 çocuk o masada çalışıyor.sevgilerimle

Tepki Skoru
0
öğretmenim çocuklarınıza gösterdiğiniz emeği takdir etmemek elde değil.eminim onlara çook faydalı olan bir eğitimcisiniz.çocuklarınızı ve sizi sevgi ile kucaklıyorum..

Tepki Skoru
0
aslı_m' Alıntı:
öğretmenim çocuklarınıza gösterdiğiniz emeği takdir etmemek elde değil.eminim onlara çook faydalı olan bir eğitimcisiniz.çocuklarınızı ve sizi sevgi ile kucaklıyorum..
teşekkürler aslı hocam.görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum sadece.bu çocukların bize ihtiyaçları var gerçekten.sevgilerimle

Tepki Skoru
0
Esma öğretmenim gerçekten zor şartlar altında çalıştığınıza eminim. Ama kardelenleriniz olduğu sürece zorlukların yerini sevinç, mutluluk,azim ve başarılar alacaktır. kardelenleriniz gerçekten çok şekerler.

Tepki Skoru
0
öğretmenim bu görüntüleri aslında imkanı çok geniş okulların kapısana asmak lazım belki okul öncesi eğitimin önemini azda olsa anlarlar. emegine sağlık hocam çalışmalrında başarılar.

Tepki Skoru
0
teşekkürler gamzecim.inşallah sıkıntı çeken tüm arkadaşlar rahata kavuşur ve daha kaliteli bir eğitim öğretim gerçeklerştiririz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle