Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okuma-Yazmaya Hazırlık Çalışmaları

Tepki Skoru
0
Evet canım hepsini deil ama planda verilenleri fazla üzerine düşmeden veriyorum ben fazla üzerine düşersem sıkılabilirler diye bazı sesli harflerin ve sessizlerin çıkarışlarını verdim sonra o harflerle başlayan kelime söylemeye çalıştılar bilemezlerse örnek falan verdim :)

Tepki Skoru
0
merhabalar tamda aradığım cevapları duydum.benim çalıştığım yrde yan sınıfta defter de var harf de var veliler ben geleli 2 hhafta oldu durmadan sıkıştırıyo bizimkiler bir şey öğrenemedi diye.benden önceki öğretmen de defter de kullanıyormuş.her neyse zamanla hak edilen yere gelecek okulöncesi bekliyorum

Tepki Skoru
0
Bn bn ucocuklara eğlencel ibişekilde öğretmeye calısıom.Örneğin harfler ve rakamalrı ifade eden kelebekelr,meyveler fln.Çocukalrın ilgisin içekmesi laızm,yoksa canları cbk sıkılır ve öğrenmeye hevesli olmazlar,die düşünüom.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bazı anasınıflarında kesik çizlgili harflerin üzerinden çizme çalışmaları yaptırılıyor sizce bu ne kadar doğru çocuk bu harf ne dediğinde nasıl açıklıcaksınız kafası karışmıcak mı harflerle ilgili olarak biz sadece sesli harflerle başlayan kelimeler bulma oyunu oynuyorus o kadar

Tepki Skoru
0
ya bana eğik sayı calısmaları lazım 8 sayısı stajerlik cok zor nolur ana sınıfı öğretmenlerinden biri bana bi ablalık yapsın mail adresini versin okul bitmeden ben kafayı yicem lütfennnnn:(:(:(

Tepki Skoru
0
bunu BAZI velilere anlat gelde Anlat gelde a okulunda veriliyorda neden burda yok beğenmiyorlar bide seni bundan

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle