Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğretmenlik Haricinde Neler Yapıyorsunuz

Tepki Skoru
0
daha önce başka bir siteye üyeydim. Bir arkadaşım söyledi bu siteyi. Üye oldum. Çok faydalanıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
ben merkezde anaokulunda çalışıyorum okulumuzda yardımcıların olması ve stajyerlerin bulunmasına rağmen çocuklrın temizlikleriyle hatta sınıf dolaplarımı bile kendim temizleyip yerleştiriyorum. Bu beni mutlu ediyor kendimi daha rahat hissediyorum çünkü sınıf bana ait benden başka öğretmen girmiyor biz çocuklarla bir kaç saattte olsa sınıfımızı evimiz gibi görüyor ve o şekilde zaman geçiriyoruz.

Tepki Skoru
0
bende köyde öğretmenlik yapıyorum ve sınıfın sobasını yakıyorum

Tepki Skoru
0
merhaba bende aranıza yeni katıldım ben van çocuk gelişimi özel eğitim bölümünü okuyorum lise üç öğrencisiyim yaptığınız etkinlikleri sürekli takip eden biriyim çok güzel çalışmalr yapıyorsunuz aizden sürekli olarak yararlanıyorum teşekkür ederim hepinize.

Tepki Skoru
0
köyde çalışıyorum ne bir yardımcım var ne de bize ait tuvalet,mutfak vb.
veliler bir hoş idare daha bir hoş. Uğraştım biraz;arkadaşlarımdan, milli eğitimden yardımlar toplayarak güzel bir sınıf oluşturdum. aslında söylenecek çok şey var ama hadi sustum hepimize kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizlerden daha şanslıyım ben sadece öğretmenlik yapıyorum ama sizin durumunuzda olsam hiç gocunmadan hepsini de yapardım helal olsun size..

Tepki Skoru
0
ben bağımsız anaokulunda çalışıyorum.yardımcı elemanlarda var ama yinede sadece öğretmenlik yapamıyoruz.çocukların altını ben değiştiriyorum,giriş çıkışlarda ben giydirip,soyuyorum ve daha bisürü şey...

Tepki Skoru
0
ben anaokulunda görev yapıyorum 2 sınıfımız ve 1 hizmetlimiz var, temizlik yapıyoruz, çocukların üzerini değiştiriyoruz, kampet açıp kampet topluyoruz yemek dağıtımını yapıyoruz, idari işlere yardım ediyoruz 8den 5 e kadar hiç oturmadan çalışıyoruz. sadece öğretmenlik yapan arkadaşlara imreniyoruz. ben öğretmenmiyim neyim anlamıyorum. ücret adaletsizlikleride tuz biber hizmetli bizden 200 tl az alıyor bu kadar sorumluluk ve koşuşturmayı bırakıp memur falan mı olsak diyorum!!! evdede çalışan bir öğretmen grubuyuz . işimi ve çocuklarımı çok seviyorum ama sadece öğretmenlik yapmak istiyorum.....

Tepki Skoru
0
bende köy okulunda çalışmaktayım temizlik vs. gibi işleri ben yapıyorum üstüne üstük veliler okadar ilgisizlerki anasınıfını okuldan saymıyorlar.

Tepki Skoru
0
bende köyde çalışıyorum. soba yakıyorum sınıf temizliyorum. köy şartlarında çocuklara iyi bir eğitim vermeye çalışıyorum. buna rağmen velilerim o kadar ilgisizlerki. ana okulunu okuldan bile saymıyorlar. bazen çocuklarını sadece biraz kafalarını dinlemek için okula gönderdiklerinide düşünmüyor değilim.

Tepki Skoru
0
bence okulun şartlarına göre davranılmalı şartları yüksek bir okuldayım hiç bir işe elimi sürmüyorm ama köy okulunda olsaydım çocuklarım için hiç birşeyden de kaçmaz yapardım

Tepki Skoru
0
ben sözleşmeli batmanın bir köyündeyim size sıkıntılarımı anlatsam sonu gelmez yok artık bu kadar da olmaz dersiniz neyse en azından burada benim gibi bir çok arkadaş var teşekkürler

Tepki Skoru
0
Bssaassrrre Biizim velilerde Çocuğum
yemek yedi mi?Tuvalete gittimi?terledimi vb sorular sorarak beni çıldırtıyorlar

Tepki Skoru
0
şuan sadece öğretmenlik yapıyorum. işimi seviyorum gerekirse gerektiği yerde her şeyi yaparım.

Tepki Skoru
0
bende daha stajerlik yapıyorum çocuklara etkinlik hazırlamaya çalışıyorum ve yapıyorum...

Tepki Skoru
0
Ben de Bingölün bir ilçesinde görev yapıyorum arkadaşlar.Her cuma velilere yönelik bilgilendirici yazılar gönderiyorum.Tamam bazı ailelerin bu yazıları hiç okumadığını biliyorum ama benim gönderdiğim kağıtla velinin birisi çocuğunun beslenmesini sarmış yaaaa güleyim mi ağlayayım mı.Tamam okuma ama biraz emeğimize saygı göster bari

Tepki Skoru
0
Ben de Bingölün bir ilçesinde görev yapıyorum arkadaşlar.Her cuma velilere yönelik bilgilendirici yazılar gönderiyorum.Tamam bazı ailelerin bu yazıları hiç okumadığını biliyorum ama benim gönderdiğim kağıtla velinin birisi çocuğunun beslenmesini sarmış yaaaa güleyim mi ağlayayım mı.Tamam okuma ama biraz emeğimize saygı göster bari

çok güldüm anlattığınıza:))) en iyisi gülelim ana-babaların ağlanacak haline:)))

Tepki Skoru
0
valla ben daha öğretmenliğe gemedim işlh bi buçuk yıl sonra yani mezun olduktan sonra mesleğe geçeriz:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle