- Tepki Skoru
- 0
Ben de köyde çalışıyorum. Soba yakıyorum. Temizlik vs. işte. Başka bir yere atandığımda uyum sağlayamamaktan korkuyorum ben D
sözleriniz beni çok etkiledi yukardaki mesajımda da bunu belirtmek istedim fakat düzgün alıntı yapamamışımben de köyde öğretmenlik yapıyorum. şimdiye kadar kaloriferli bölümdeydim ama iki gündr tüm düzenimi bozzup ana binadan ayrı olan 4 derslikli gecekondu yapımı 40 yıllık sınıflaradan birine geçtim. sebep sınıf yokluğuydu.. diğer 3 sınıfta 2. kademe var. şimdiye kadar temizlik,özbakım, kahvaltı hazırlamak çoğu zaman getirip yedirmek işleri ile uğrasıyordum. tuvalet sorunumuz zaten büyük okulun suyu yok . çocukların hasta olmasından korkuyorum .çünkü kar dize kadar ve o sopukta ana binaya tuvalete gidiyorlar.iki gündür eski binayı adam etmek için uğrasıyorum. bu şıkların arasına birde insaatçılığı eklemek istiyorum. bugün oradaki kömür artıklarını ve odun artıklarını temziledim . SINIFI DÜZENE SOKMAYA ÇALIŞTIM. yinede şükür halimize bunların hiçbirini takdir için değil. ilgiden yoksun evlerde isimleri bile hatırlanmayan çocklarım için yapıyorum . helalim hoş olsun