Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğretmenlik Haricinde Neler Yapıyorsunuz

Tepki Skoru
0
Ben de köyde çalışıyorum. Soba yakıyorum. Temizlik vs. işte. Başka bir yere atandığımda uyum sağlayamamaktan korkuyorum ben :DD

Tepki Skoru
0
ben köyde öğretmenlik yapıyorum ve çocukların tüm işlerini ben yapıyorum. veliler tarlada bağda bahçede çünkü onlar çocuklarından daha önemli .çocuklar için yaptığım işlerden gocunmuyorum aksine gurur duyuyorum kendimle fakat velilerin duyarsızlığı beni beni tüm şilerden soğutuyo ve tek isteğim velilerimizden bizcık da olsa yaptığımız işe saygı ve ilgi göstermeleridir .

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizlerin sorunlarını okuyunca ben çok rahatım diye düşündüm bağımsız ana okulunda çalışıyom öğretmenlikten başka iş yapmıyorum tek sıkıntım saat 4 kadar çalışmak ve uyku yok ve çok yoruluyom 4 kadar oturmuyorum onlar sıkılkmasın diye her şeyi deniyom okul yeni oyun alanı yok tek sınıfda 4 ekadar sıkılıyoruz helede kış dışarı çıkmada yok neyse en azından işim sadece öğretmenlik

Tepki Skoru
0
gelişmemiş bir ilçede görev yapıyorum sınıfın temizliğini ve yemek dagıtımını yapıyorum zorluklarla eksikliklerle bas etmek bu meslegi sevmekle olur

Tepki Skoru
0
ben bı koyde ögretmenlık yapmak çok stıorum sımdı stajyerım ama ogretmen olrsam insallah ılk tahınım dogu ıllerını kullanırım allah herkesn yardımcısı olsun "helin"

Tepki Skoru
0
okuduklarımdan çok etkilendim. Zor şartlarda çalışanlar çoğunlukta ben çok şanslıyım bunu anladım. Böyle zor şartlarda olsam elimden geleni yapardım bende. Herkese kolaylıklar.

Tepki Skoru
0
Bundan 13 yıl önce ilk görev yerimde anket seçeneklerindeki bir çok maddeyi yerine getirdim.Şimdi ilde merkezde çalışıyorum.Şimdi sadece öğretmenim.Bunların hepsininde meslek tecrübelerimize birşeyler kattığınıda düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
anaoklunda çalışmadan önce ilköğretim bünyesinde iken sınıfımın temizliği , ihtiyaçlarının alınması , yeri geldiğinde alt değiştirme ...vb bir çok işi yaptım şimdi rahatım çünkü ahçımız ablalarımız ,harika bir müdürümüz var

Tepki Skoru
0
ilgiden yoksun evlerde isimleri bile hatırlanmayan çocklarım için yapıyorum . helalim hoş olsun:)

beni çok duygulandırdınız hocam bu sözlerinizle inanın gözlerim yaşardı. sizi tebrik ediyorum sabrınız ve fedakarlığınız için.

Tepki Skoru
0
ben de köyde öğretmenlik yapıyorum. şimdiye kadar kaloriferli bölümdeydim ama iki gündr tüm düzenimi bozzup ana binadan ayrı olan 4 derslikli gecekondu yapımı 40 yıllık sınıflaradan birine geçtim. sebep sınıf yokluğuydu.. diğer 3 sınıfta 2. kademe var. şimdiye kadar temizlik,özbakım, kahvaltı hazırlamak çoğu zaman getirip yedirmek işleri ile uğrasıyordum. tuvalet sorunumuz zaten büyük okulun suyu yok . çocukların hasta olmasından korkuyorum .çünkü kar dize kadar ve o sopukta ana binaya tuvalete gidiyorlar.iki gündür eski binayı adam etmek için uğrasıyorum. bu şıkların arasına birde insaatçılığı eklemek istiyorum. bugün oradaki kömür artıklarını ve odun artıklarını temziledim . SINIFI DÜZENE SOKMAYA ÇALIŞTIM. yinede şükür halimize bunların hiçbirini takdir için değil. ilgiden yoksun evlerde isimleri bile hatırlanmayan çocklarım için yapıyorum . helalim hoş olsun:)
sözleriniz beni çok etkiledi yukardaki mesajımda da bunu belirtmek istedim fakat düzgün alıntı yapamamışım:(

Tepki Skoru
0
ben merkezde şehrin en gözde ilköğretim okullarından birinde görev yapıyorum ama benimde tuvaletlerim dışarda çocuklar soğukta karda yan binaya tuvalete gidiyorlar(daha neler neler burda yazmaya ne vaktim var ne de sinirlerim dayanıyor artık) durumu açıklamamın yolu yok bu vurdumduymaz kafalara bende vazgeçtim artık.nisanda tayinimi istiyorum.

Tepki Skoru
0
Ben BitLis iL merkezde gorev yapiyorum.VeLi topLantisi yapiyorum kimse yok. Sinif berbat tek bir egitici oyuncagim yok. Kendi imkanLarimla sinifimi boyatip maLzemeLer yaptim. 17 çocuk ve üç masa var. ÇocukLar resmen çarpisarak faaLiyet yapiyor. DiLekçeyle sinifima maLzeme istedim önceLik köy okuLLarinin dediLer ama bana pek inandirici geLmedi(Bu benim kendi kanaatim tabi).Yani o kadar çok oLumsuzLukLa ugrasiyoruz ki pek cok meslektasim gibi tabi, inanin çocukLara yaptigim hizmetler adi ne oLursa oLsun diger sorunLarimizin yaninda hiç kaLiyor ve hiç gücüme gitmiyor..))

Tepki Skoru
0
Hepimize Allah kolaylıklar versin arkadaşlar ben iki yıl ilçe merkezinde bir anaokulunda görev yaptım ordada işler aynı şekilde yürüyor devletin yetişemediği yerde kurumda kim çalışıyorsa kadrolu yada değil fark etmiyor biyerde mutlaka fedakarlık yapmak durumunda kalıyoruz. Zaten işimiz öğretmenlik, öğretmenlikte yürek ve vijdan işi bir yerde... Köydekiler yetersizlikten ilgisizlikten dertli merkezdekilerde yönetimden, sistemin işleyişinden... elimizden gelenin eniyisini yapmak ve bunu yaparkende hakkımızı korumak sanırın eniyisi herkese iyi çalışmalar.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende çaldıranın bir köyünde öğretmenim belirttiğiniz gibi veliler çok sorumsuz ben 2 yıldır burdayım okul kaloriferli ve rahat çocuklara beslenme yaptırmıyorum çünkü daha önce hatayın bi köyünde çalıştım soba yak sınıfı tuvaleti temizle beslenmeyi hazırla arkasından sınıfı temizle çocuklara etkinlik yaptır ama sözleşmeli olduğum için her fırsatta müdür tarafından sözleşmeni fesh ettirecem korkusu.Şimdi burdayım ve çok rahatım ilk sene 1 veli gelmezken şimdi 6-7 veli geliyor ii kötüğ kırtasiye malzemesi alıyorlar. Yani birşeylerin farkına vardırabildiğimi düşünüyorum.Ama burdada idarenin desteğini unutmamak gerek.

Tepki Skoru
0
:110103_aphextwinz_pbizler yeri geldiğimiz zaman öğretmen yeri geldiği zaman ahçı da oluruz,servis de yaparız fedakarca bu mesleğe ve dünyanın bütün çocuklarına kendimizi adayabiliriz

Tepki Skoru
0
ben özel bi okulda çalışıyordum.ablalık bakıcılık tuvaletler vs. eğitim dışında herşeyi yapıyordum zaten okul idaresinin de bize söylediği "sizin öğrettiklerinizi ilkokulda da öğrenirler önemli olan okuldan soğumamaları" diyordu.özelden ayrılıp devlet okuluna geçtim öğretmen olduğumu yeniden hatırladım

Tepki Skoru
0
genellıkle arkadaslar köyde görev yapanlar.ama ben özel sektörde calısıorum,yeri geliyo serviste yapıorum,tuvalet ihtiyaclarınıda ben gideriorum,sınıfın tozunuda alıorum,yerinide siliorum.eger geriye eğitim verecek zaman kalıosa bi sorun yok.ama bu göreceli kavram.hadı devlete yardımcı alıyorlar,,ozelde almaslarsa nolcakk!!kım destek vercek bana.velilerimmi??şimdi ben aldığım diıplomayamı yanıyım.yoksa diğer ihtiyaclardan geriye kalan zamanı cocuklara yettırmeyemı calısıyım.tabı 10 sattlık calısma surecinden kendime zaman ayırmalarım harıcınde.

Tepki Skoru
0
ben kreşte öğretmenlik yapıyorum yeri gelio temizlikte yapıyorum yeri geliyor alt değiştiriyorum .Bunlar işimizin bir parçası bence şikayetçi deilim:)

Tepki Skoru
0
ben de daha önce köyde görev yapıyordum.4 yıldır yeri geldi öğretmenliğimi yaptım yeri geldi tuvalet temizledim yeri de geldi sınıfı temizledim.çocukların burnunu bile temizlediğim günler oldu.ama biz bu işe girmeden bunların olcağını biliyorduk katlanmak gerek.allah hepimize sabır ihsan eylesin arkadaşlar.tabi ki görevimizin başında sabırlı olmamız yatıyorr.....herkese allah kolaylıklar versin...

Tepki Skoru
0
Yokluğun ne olduğunu gördüm, artık hiçbirşeyin yokluğundan şikayet etmiyorum, Diyarbakır Silvan'dan selamlar.

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.