Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğretmenlerin Öğrencilerden Şikayetleri - Öğrenci Problemleri

Tepki Skoru
0
Yarın benim ilk günüm ve ne yapacağımı bile bilmiyorum:( Sen benden daha şanslısın:)ama banada bi kaç cümle yazarsanız çok sevinirim...Tabi fahriyenin de affına sığınarak...

Tepki Skoru
0
valla arkadaşlar 27 öğrencim var bukadar kalabalık sınıfla çalışmadım daha önce ve sınıfımda 4 yaşında öğrenci var müdüre sölüyorum o hbrim yok diyor. müdür yardımcısı alışırı kalıcak o diyo 27 nin içinde valla kafayı yemek üzereyim. dün bi ara yemek saatinde kaçmayı düşündüm ağlama geldi tuttum kendimi yok ya dedim ben haralde yapamıycam bu ii bu kadar cocuk bana fazla bugün biraz daha sakindiler ama yinede kıyameti koparanlar şımarıklığından bana vuranlar ama ben pes etmiycem öle karar verdim ben bunları adam edicem inşallah stajerde gelicek yardımcı ablamızda var. işbirliğyle halledicemde bu ilk günler biraz zor geçiyor. dün dayak yemiş gibiydim. bugün biraz daha ii gibi yarına allah keriim. eski öğrencilerimi şımarıklıklarını bile arıyorum :( geçen gün aradılar beni arkadaşına kzııyomuş sus artık erva öğretmenimden bahsetme diyormuş arkadaşına içim parçalanıyo diyomuş. :'( bunlara alışcaz her sene yeni öğrenciler duygusallığı bırakalım artık, yani bırakmalıyız hadi rastgele

Tepki Skoru
0
asu merhaba ..yarın ılk gunun demek hayırlıısı olsun öncelıkle ..bı gercek var kı..mutlaka heyecan stres beraberınde aklında soru ısaretlerı ..nasıl olucak ne yapıcam ya ıstedgım gıbı olmazsa ya kendımı sevdıremeseem vs..vs..bunlar olucaktır mutlaka ..

o yuzden bunları gecıyorum..ama önemlı olan bence kendıne guvenmen ..ve bırazcık da oluruna bırakman ..bazen öyle velıler cıkıyor kı ılk gun stresını onlarla paylasarak rahatlayabılıyorsun...

ılk haftanda cocuklarla bol bol oyun oyna bence oyunlarına katıl onlarla konus sohbet et..kendınden bahset .. mutllaka bı yerde ıılgılerı cekılecektır..elınde mutlaka bı kıtabın olsun sık sık göz at ne yapman gerektıgıne karar veremedıgın zamanlar olucaktır cunku ..

çocukları gözlemlemeye çalıs elınden geldıgınce ..onlara yakın davran ama çok da yüz verme tabıı en bastan iplerı verme onların ellrıne valla senı parmaklarında oynatırlar.. :)

ılk hafta bı sekılde gecıyor ama zorlanıyoruz tabı hem cocuklar hem bız..kolay oldugunu olacagını kımse soyleyemez..

allah sabır versın hepımıze ne dıyeyım..

not: bıde evlerıne gonderırken ılk gun şeker , balon dagıtabılırsın , yada yüz lerıne küçük kalpler yıldızlar yap yada mınık cıkartmalardan yapıstır cok sevınıyorlar..

sana fıkır verebıldım mı bılmıorum ama sımdılık bu kadar..

Tepki Skoru
0
örtmenim 27 öğrencı mı ? ınsaf ya !!!! bende de 20 var zorlanmıyorum dıyemem :(

kolay gelsın ... ( zorluklara ragmen kararlılıgınızı takdır ettım.. )

Tepki Skoru
0
valla sorma evde bile otururken sıkılıyorum mideme ağrılar giriyo şu an problemli gidiyor.inşallah düzelir. erkeğim çok ve çokda yaramazlar kızlarım az 18 erkek
gerisi kız offoffff

Tepki Skoru
0
bir anaokulu öğretmeni herşeyi yapabilir;tek bir şeyi yapamaz ne yaparsak yapalım veliyi memnun edemeyiz ki zaten böyle bir düşüncemiz bile olmamalı..onların gözünde kadrolusu da,usta öğreticisi de ,sözleşmelisi de bakıcı statüsünde.
o yüzden çok takma kafana..sen işini en iyi şekilde yapmaya bak..unutma yarınlar bizim elimizde..
teşekkürler canım...bende öyle düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
hocalarım benim sınıfımda 35 kişi var ve tek başımayım yardımcım falan yok:(( inanım bıktım şimdiden ilk defa göreve başladım istifa bile düşünüyorum

Tepki Skoru
0
örtmen arkadaşım seni o kadar ii anlıyorum aynı şeyleri ayşıyoruz benimde 28 öğrencim var bugün pes dedim ama eve gelince başarıcam dedim bence bu kadar kalabalık sınıflar olmamalı hem öğretmene yazık hemde çocuklara bi sınıfta 15 ideal fazlası pek yararlı olmuyo allah sanada yardım etsin bu sene banada kolay gelsin şimdiden :)

Tepki Skoru
0
hocalarım benim sınıfımda 35 kişi var ve tek başımayım yardımcım falan yok:(( inanım bıktım şimdiden ilk defa göreve başladım istifa bile düşünüyorum
ya sakın istifa etme bak bende dün ilk günümdü :) kaçmayı düşünüyodun öğle yemeğinde ağlama bastırdıki ben nasıl altından kalkıcam die snee sonunda gülüp geçicez e biz bırakıp gidersek nolcak hersene böle kaçıcakmıyızki. sabret yavaş yavaş git ilk yılımda 19 çocuk vardı geçen yıl 15 idi bu yıl 27 şok etkisi yaptı geçen yıl yoruluyrum diyodum ama ben yorulmuyormuşum :)) yorulmayı sucuk gibi terlemeyi şimdi görüyorum bukadar öğretmen altından kalıyo kalkıcaz bunun altında okulu okulda bırakmayı öğrenmemiz lazım benim en çok sıkıntım bu hadi hayırlıs yavaş yavaş

Tepki Skoru
0
örtmen arkadaşım seni o kadar ii anlıyorum aynı şeyleri ayşıyoruz benimde 28 öğrencim var bugün pes dedim ama eve gelince başarıcam dedim bence bu kadar kalabalık sınıflar olmamalı hem öğretmene yazık hemde çocuklara bi sınıfta 15 ideal fazlası pek yararlı olmuyo allah sanada yardım etsin bu sene banada kolay gelsin şimdiden :)
valla saol cnm kendi kendime konuşuyorum anneme soruyorum anne bunlar düzelir dimi diyorum heralde diyo :)) inşallah kpss ye hazırlanıyorm okul evime yakın o ii işte valla bu sabah kalkamamadım haşatımı çıkardılar dün. yarın nolcak bakalım.allah hepimize ilkönce taş gibi sabırrr sonrada yardım etsin. aminnnnn

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aynı dert bi taraftan çok üzülüyorum bi taraftanda seviniyorum:))en azından sadece ben değilmişim problem yaşayan:S inanır mısınız bazen kaçıp gelesim onları orda bırakasım gelio oturup ağlıcam artık ben de nasıl düzelecek böyle kurallar bi yerleşse:S hiç mutlu değilim....

Tepki Skoru
0
benimde 5 yaş grubu ama eminimki aralarında 4 yaş olanlar bile var çok zor geçiyor bugün ikinci günümdü çok fazla ağlayan oldu.ağlayan çocuklar diğerlerini de etkiliyor ve ağlamaya başlıyorlar.hele en sinir olduğum uyku saati vakti zorla çocukları uyutuyoruz bugün alışmışlardı biraz daha okula ancak uyku odasına girince çoğu çocuk ağlamaya başlıyor.nasıl olcak nasıl düzelecek bilmiyorum:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizin guruplar ne güzel ayrılmış.benim sınıfımda hem 5 hemde 6 yaş grubu çocuklar var.ve ben önceki yıl da böyle karışık bi sınıfta çalıştım.küçükler çok tatlı oluyo ama onlar biraz daha sorunlu oluyo.bu yıl bi de özbekistandan gelme bi öğrencim var dili farklı pek anlamıyoz onla birbirimizi.ben sınıfı toparlıyom tam bişe anlatacakken tüm sessizliği bozup ortalarda dolanmaya başlıyo:)ilk günler ağlayanlar çok olur arkadaşlar bende de bikaç öğrenci var ama zamanla geçer.okulun ilk haftası biraz zor geçecek onlar için de bizim için de.2. günnden sesim kısıldı:):)
bu arada 5 yaş grubuna uyku vermeleri ne güzel.vakit geçiyo işte:)bizde öyle bişe yok.
hepinize kolay gelsin arkdaşlar.ilk zamanlar fazla kafaya takmamak lazım bu durumları ,bunlar çok doğal şeyler.

Tepki Skoru
0
valla sorma evde bile otururken sıkılıyorum mideme ağrılar giriyo şu an problemli gidiyor.inşallah düzelir. erkeğim çok ve çokda yaramazlar kızlarım az 18 erkek
gerisi kız offoffff
hocam bende geçen yıl sizinle aynı durumdaydım.26 öğrencim vardı 18 i erkek 8 i kız.çok zor bir seneydi benim için.tek avantajı sabahçı olmamızdı.çocuklar o bakımdan biraz daha sakindiler.gerçekten erkek çocukların fazla olması insanı çok ama çok yoruyor.bu sene öğlenciyim.erkek çocuklar yine fazla.of of .hepimize kolay gelsin arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
hocam bende geçen yıl sizinle aynı durumdaydım.26 öğrencim vardı 18 i erkek 8 i kız.çok zor bir seneydi benim için.tek avantajı sabahçı olmamızdı.çocuklar o bakımdan biraz daha sakindiler.gerçekten erkek çocukların fazla olması insanı çok ama çok yoruyor.bu sene öğlenciyim.erkek çocuklar yine fazla.of of .hepimize kolay gelsin arkadaşlar.
:)) sabahçı olsalar en azından uykulu geliyolar ilk saatler sakin geçiyo ama bunlar uyanık geliyo aman allahım canavar gibiler

Tepki Skoru
0
köy okulundayım sınıfta sandalye dolaplar ve parçalanmış oyuncaklar var.sınıf isden rengi degişmiş halıfleksler tozdan görünmüyo ve ögrenci toplamaya çalışıyorumm...canım çok sıkkın nerden başlıycam

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 20 nin üzerinde olduğu zaman öğrenci bir sınıf daha açılması gerekiyor,35 öğrenciyi hangi akla hizmet bir sınıfta toplarlar,yenmi başlayanlar için bir önerim müdürünüzle iyi geçinin ama yönetmelikleri ve bu işi bildiğinizi hissettirerek gerektiğinde tavrınızı alın.Benim geçen sene 27 idi,çoğu erkekti,çok yorucuydu,müfettiş sınıf mevcudumu çok bulmuştu.Bu sene 23...25in üzerinde olsaydı ses çıkartacaktım ama en azından bundan sonra bşka hiçbir çocuğu almayacağım.2004'lüleri de kaydetmişler,bu yüzden çok sinirliyim,çocuklar arasında çok fark var...Ama her sene insan tecrübe ediniyor..Seneye kayıtlar için kesin tavrımı koyacağım,sınır 20 ve 60 ayın altındaki çocukları almıyorum diye,sokmayacağım da sınıfa..Hep kötü olmak istemediğimiz için boyun eğiyoruz ama müdürler bu durumu kullanıyorlar.Öbür öğretmenimiz ücretli,hastalık gibi durumlarla izin aldığı zamanlar da eğitim öğretim aksamasın diye beni sokuyor sınıfa ve 8den 5'e kadar çalışıyorum.Öbür öğretmenimizi çok sevdiğimi ve kırmak istemeyeceğimi bildiği için bu durumu çok güzel kullanıyor.Ben girmiyorum dersine desem ona izin vermeyebilir.Paraya ihtiyacı da olduğu için o gün ki ücretini kesmesine gönlüm razı olmuyor.Geçen sene ki kadar ezdirmiyorum kendimi ve biliyorum ki seneye çok çok daha farklı olacağım..Her sene insana bir şeyler katıyor..

Tepki Skoru
0
uyku odasını ben hiç uygun bulmuyorum çünkü kimse uyuyamıyor 25 öğrenci var bende 20 öğrencide diğer sınıf bi odada oluyoruz ve zebellah gibi ses çıkarma uyu demek zorunda kalıyoruz gardiyan gibi dolaş başlarındaçok saçma böyle bir sistem yaş grubu homojen olsa belki kabus gibi geliyor onlara da zaten

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle