ben daü de okul öncesi bölümündeyim 2.sınıfa geçtim. 1.sınıftan bize staj yaptırdılar hiçbişey bildiğimiz yok hocalar detaylı bilgi vermedi bize neyse gittim anaokuluna benle beraber bi arkadaş daha var tabii o meslek lisesi daha avantajlı bi gittik hoca kızım niye bu sınıfı seçtiniz dedi bize nie hocam dedik anaokulunun en azgın sınıfıymış ama seçmiş bulunduk bi kere sınıfta öğretmenini takan 2 öğrenci var sadece uslu olan diğerleri hocanın gözünün içine baka baka sınıftan çıkıyolar öğretmen hiçbişe yapamıo birbirini döven sınıfı dağıtan acayip bi sınıftı ama hepsi şekerdi tabiiki 4 saat sürüyordu ama o 4 saat geçmek bilmiodu şimdi düşünüorum acaba öğretmen olduğumda nasıl katlanıcam die 3.sınıfta staj var o nasıl olcak merak ediorum bazen pişman olsamda okuyorum sevmek zorundayım anlatıyosun uzun bi süre sonra üfff deyip ayrılıyo yanından boşuna demedim çocuklarla uğraşmak kolay değil die çocuklarla ilginç olaylar yaşayan varsa beklerim biz yoruluyoz onlar yorulmuyo genede hayat onların gözüyle güzel