Sizi tüm içtenliğimle kutlarım. Emir bir yana aileye verdiğiniz mutlulukta ayrı bir güzel. Emin olun! Sevgi ve saygılarımla..duyarlılıgınız için tesekkürler arkadaslar.şimdi mesajlarınızı okurken öyle duygulandım ki anlatamam.bugun minik emir okula geldi öyle güzel öyla sevimli bişiy ki....uyumlu uslu adeta böyle bir ortama aç.hemen onu sınıfımıza aldım ama önce benim duyarlı ve sevgi dolu miniklerimle bir ön konusma yaptım.hepsi ona kucak actılar sanki sene basından beri emir bizimleymiş gibi davrandılar.bende veli toplantısı için notlar yazdım.emirin rahatsızlıgı lenfoblastik lösemi.yani ilikle alakalı bi rahatsızlık bugun gerekli arsatırmalarıda yaptıktan sonra yarın toplantıda sakıncası olmadıgını gösterir d.r raporunuda önlerine koyup etkili bir konusma yapmayı düşünüyorum.emirin ailesini ise bu konusmaların dısında tutmak amacıyla cagırmadım cünki babayı 5 okul kabul etmemiş.inanılır gibi değil.aile bireylerinin de psikolojisini bozmak istemiyorum yada daha fazla yıpratmak.bugun hem agladım hemde güldüm arkadaslar içim öyle huzur dolu öyle huzur dolu ki bunu size anlatamam.agladım ama acımaktan falan değil ona faydalı olacagıma sevinmekten ve 6 yasındaki minik yüreklerin ne kadar sevgi dolu olduklarını bir kez daha farkettiğim için... ONLARA MİNNETTARIM VE COCUKLARI COK SEVİYORUM...hepinize ilginizden dolayı sonsuz tesekkür ederim inanın sözleriniz hep aklımdaydı....SEVGİLER..
Öğretmen olmak böyle birşey işte. Öğretmenlik mesleğinin gerektirdiği ve yaşatabileceği en güzel duyguyu yaşıyorsunuz kanımca. İnanın bu sizin için büyük bir adım. Mesleğiniz açısından büyük bir adım bana göre..canım athena cok saol.bugun toplantımızıda yaptık ve cokkk sükür bütün sorunlar ortadan kalktı..HEEEYYYY artık emir bizim sınıftaaaaa...onu sizin için öptüm vallahiii.tesekkürler desteginiz için.