Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

O.ö.öğretmeni olmak istiyorum diyenler :))

Tepki Skoru
0
hocam ben nerelere mail attım neler yaptım bi bilseniz.puanlar açıklandığından beri netlerim eksikkkkkkk diye bağırıyorum kimse duymuyor.bakın ünal bey(ösym başkanı)mutsuz insanların uydurması dedi çıktı işin içinden yine devam edecem gücüm nereye kadar yeterse

Tepki Skoru
0
begüm hocam attığınız maillerin örnek koyarsanız bi tane meb. ayrıca elfida hoca da temmuz atamasında çok mail göndermişti sanırım oda bize bi yol gösterrirse şu dar zaman da sesimizi duyurabiliriz belkii. HERKESİN İÇİNDE Bİ UMUT İŞTE.....

Tepki Skoru
0
begüm hocam attığınız maillerin örnek koyarsanız bi tane meb. ayrıca elfida hoca da temmuz atamasında çok mail göndermişti sanırım oda bize bi yol gösterrirse şu dar zaman da sesimizi duyurabiliriz belkii. HERKESİN İÇİNDE Bİ UMUT İŞTE.....
hocam inanın doğaçlama yazdım ihtiyacı belirttim ücretli öğretmenlerle kapatılacağı kaygısını ve nimet çubukçunun geçen stv kanalında konuşmalarından örnek verdim

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar taban 60 ve kontenjan 2658 az değilmi ya yorumlar ve fikirleri alalım :))

Tepki Skoru
0
begüm dilanaz ve diğer arkadaşlar siz kaç puan aldınız yazarmısınız:)

Tepki Skoru
0
Puan nasil deĞİŞtİ arkadŞaim bİzİmkİler nİye hala ayni duruyor....

Tepki Skoru
0
Benİmde ayni.deĞİŞenler dİlekÇe fİlanmi yazdilar İncelettİler. Tekrar.

Tepki Skoru
0
yok ya bence arkadaş ps 3 ve ps10 puanını görmüştür.değişse haberim olurdu ilk dilekçe verenlerdenim

Tepki Skoru
0
hayır arkadaşlar doğru yere baktım 3 gün üst üste baktım aynıydı hatta arkadaşların başlattığı sıralamaya 50.660 yazdım ama bir gece baktımki puan 51.660 olmuş bende çok şaşırdım ayrıca dilekçe falan yollamadım ne kadar anormal değilmi?walla bende anlamadım.

Tepki Skoru
0
yeliz hocam bence yeniden hesaplanmadı ama benimkinde anormallik var sonuç kağdında kaç gelecek çok merak ediyorum yani hangisi doğru

Tepki Skoru
0
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr

Tepki Skoru
0
hadi arkadaşlar meb oyununa gelmeyin canlanın biraz amaçları bu zaten istedikleri bu onlara boyunmu eğeceksinniz baskıya devam

Tepki Skoru
0
arkadaşlar geçen gün bizim burdaki mebi aradım öğretmen alımlarıyla ilgili bilgi almak istiyorum dedim bana verilen cvba bakarmısınız ''sayın hocam şuanda kadrolu alımları durdurulmuştur fakat 31 ağustos 12 eylül tarihleri arasında ücretli başvuruları başlayacaktır ''şok şok şok oldum allah aşkına tarihlere bakın 9unda bayram var 12sinde referandum var bide 31inde kadrolu atama sonuçları var nasıl oluyorda hemen ücretli alımdan bahsediyorlar anlamış değilim kaldıki bide bana diyoki elimizde tebligat var bu tarihleri gösteriyor ücretli alım var sadece heyy allahım yaaa

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle