Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

O.ö.öğretmeni olmak istiyorum diyenler :))

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar.bende hiç heyecan filan yok.hatta pc yi açarken inşallah sonuçlar açıklanmamıştır dedim içimden. sınavı kötü geçti ondanmıdır bilmem ama :((( umudum çok kırık, benim gibi olanlar varmı aranızda ???

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar.bende hiç heyecan filan yok.hatta pc yi açarken inşallah sonuçlar açıklanmamıştır dedim içimden. sınavı kötü geçti ondanmıdır bilmem ama :((( umudum çok kırık, benim gibi olanlar varmı aranızda ???
yalnız değilsiniz hocam açklanması ile kötü sonu duymak jstemiyom :(((

Tepki Skoru
0
sonuç iyi ya da kötü öğrenelim çünkü beklemek belirsizlik içinde olmak daha kötü.açıklansın ve bitsin bu işkence(İNŞALLAH hepimizin gönlünce olur.)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu arada okulöncesi öğretmenliği taban puanları baya yüksek ya.aöf nun taban punaı kaç acaba

Tepki Skoru
0
uykuda tutmuyor en güzel yıllarım gençligim güzelligim hep beklemekle geçiyor uzayda hayat olsada gitsek orda çalışsak bıktım ülkemizin formalitelerinden bekle bekle hep bekle ama faturaları yatırmayı unutsan anında geliyorlar biz unutmuşuz bu ay elektrik faturasını hemen ihbarname gelmiş galiba saat 12 yi geçmiş ki ben saçmalıyorum sevgili arkadaşlarım hepinize iyi geceler umarım yarın hepimiz için güzel bir gün olur

Tepki Skoru
0
benide uyku tutmuyor eeeeeeeee bu işler böyle filiz hocam kimse ama demiyor okulumuz öğretmensiz bir an önce öğretmen atayalım nasıl sistem anlamadım çelişkili sorular artı açıklanmayan sonuçlar ne kadar alım yapılacağı belli olmayan öğretmen sayısı vs vs ama ümitsiz olmayalım her gecenin bir sabahı var her şey çok güzel olacak.

Tepki Skoru
0
günaydın herkese çok güzel günler bizi bekliyor hadi uyanın.en azından bugün onbir ayın sultanı geldi.bu ayda çok güzel şeyler olacak inanmak istiyorum.

Tepki Skoru
0
vay bee ramazan geldi ,haklısınız hocam..aman sanki ben sonuçların açıklanmasını istemiyorum bile galiba...aslında çok çalışmıştım ama netlerime bakmadım sınavdan çıkınca(hiç bir sınavımdan sonra bakmadım,sınavdan çıkınca rahatlıyor ya insan o dinginliğimi bozmak istemiyorum sınavdan çıkınca...) şimdi sonuç ne olur hiç bilemiyorum ama süreyi yetiremedim normalde 10 net yapardım matematikten (en az) 7 soruyu zor yetiştirdim onlarında birinden emin değilim...tarih zor olur diye bekliyordum coğrafyadan en fazla 1 yanlışım çıkradı ama sınavda çok kastı beni..o yüzden de açıklanıp moralimin bozulmasını hiç istemiyorum..ramazan geldi oruç tutalım iftar sahur derken bayram gelsin bayramı da neşeyle geçirelim sonra bozsunlar bari moralimizi değil mi?? şimdi yok durduk yere puan açıklarlar yok atamalar olur yok açıkta kal..kendini gerçekleştiren kehanet değil bu öğrenilmiş çaresizlik =(((

Tepki Skoru
0
puanlar açıklanacak atamalar olacak ben yine virgülden kalacağım oyüzden hiiiiiiiiiiiiç umurumda değil sonuçlar

Tepki Skoru
0
noluyor yahu bu karamsarlık niye böyle bende umutsuzum ama çıkmadık canda her zaman umut vardır yok öleeeeeeee bırakmak derin bi nefes alın hadi bakıyım

Tepki Skoru
0
sınav sonucunu öğrenen hemen yazsın ben hala bakamadım çıldırmaya az kaldı ya vrmı benim gibi çıldırmaya yakın olan :((((

Tepki Skoru
0
Benin 56,600 sizce ne olur arkadaşlar atanabilirmi 50 puan üstü...

Tepki Skoru
0
aynen hocam ya tam üç saattir bakıyorum hata veriyor çıldıracam yemekde yapamıyorum offfff

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle