Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

O.ö.öğretmeni olmak istiyorum diyenler :))

Tepki Skoru
0
YELİZ HOCA nerdesin öğrendinmi benimki berbat artık herşey bitti

Tepki Skoru
0
çok düşük hocam netlerim eksik geldi kesin eminim türkçeden 27 netim vardı a kitapçığıydı ve cevapları almıştım ama 23 net verilmiş 58 bekliyordum 48.119 geldi gitti bi senem bebeğimi ihmal etmiştim kahretsin keşke hiç çalışmasaydım bu kadar saçma bi sınav daha yoktur heralde.ama lys sonuçlarıda yanlıştı bunda bi iş var bakalım görecez.

Tepki Skoru
0
çok düşük hocam netlerim eksik geldi kesin eminim türkçeden 27 netim vardı a kitapçığıydı ve cevapları almıştım ama 23 net verilmiş 58 bekliyordum 48.119 geldi gitti bi senem bebeğimi ihmal etmiştim kahretsin keşke hiç çalışmasaydım bu kadar saçma bi sınav daha yoktur heralde.ama lys sonuçlarıda yanlıştı bunda bi iş var bakalım görecez.
hocam sıkmayın canınızı benimde beklediğimin altında geldi allahtan ümit kesilmez açık çok fazla biz ücretliyi tercih etmediğimiz sürece atamaya mecburlar kendileri çalışacak değillerya

Tepki Skoru
0
sağol hocam tabiki ücretliye başvurmayacağız ama bugün mem de çalışan bi arkadaş çok kişi aradı ücretli çalışmak için sordu dedi napacaz bilmiyorum inşallah geçen sene gibi ücretliyi kaldırırlarda hepimizi atarlar.sen kaç aldın hocam aynımıyız yine:))))))

Tepki Skoru
0
sağol hocam tabiki ücretliye başvurmayacağız ama bugün mem de çalışan bi arkadaş çok kişi aradı ücretli çalışmak için sordu dedi napacaz bilmiyorum inşallah geçen sene gibi ücretliyi kaldırırlarda hepimizi atarlar.sen kaç aldın hocam aynımıyız yine:))))))
umarım hocam ücretliyide kaldırırlarda sadece bizim bölümde değil bütün branşlarda atama sorunu kalmaz. benim busene iyi hocm 64.418 ama 68 70 arası bekliyodum nasip inşallah atanırızda sıkıntımız biter ben bu sene eşimi çocuğumu çok ihmal ettim çok çabaladım umarım değmiştir?

Tepki Skoru
0
değmiş hocam iyi puanınız inşallah emekleriniz boşa çıkmaz hayırlısıyla olur.

Tepki Skoru
0
yeliz hocam puanına sevindim sesimizi duyurmak için yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ben teknoloji özürlüyüm bişeyler yapıyorum ama mailler gitmiyor.puan düşük olabilir ama netler eksik hatta bi arkadaşında yapmadığı halde fazla bi iş var bunda abbas güçlüye falan duyursak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimde 50.669 geldi hayırlısı bakalım :))
Çok kötü diyordunuz bakın yinede 50 benim dahada düşük 7 netim eksik ya kaydırma yaptım.boş bıraktığım sorudan başlayarak işaretleme yaptım heralde 45 puanım bu senede olmadı ne yapacağım bilmiyorum of of sıkıldım ağlamaktan yoruldum her aklıma geldikçe ağlıyorum ne zaman bitecek bu çile YÜCE RABBİM HERŞEYİ HAYIRLISINI NASİP ETSİN.....

Tepki Skoru
0
Çok kötü diyordunuz bakın yinede 50 benim dahada düşük 7 netim eksik ya kaydırma yaptım.boş bıraktığım sorudan başlayarak işaretleme yaptım heralde 45 puanım bu senede olmadı ne yapacağım bilmiyorum of of sıkıldım ağlamaktan yoruldum her aklıma geldikçe ağlıyorum ne zaman bitecek bu çile YÜCE RABBİM HERŞEYİ HAYIRLISINI NASİP ETSİN.....
armes hocam neden kaydırma yaptım diyorsunuz ben sabahtan beri söylüyorum bi yanlışlık var netler eksik ben cevaplarımı almıştım tekrar baktım bi saçmalık var sonuçta ösym bu hatayı çok yaptı neden sesimizi duyurmaya çalışmıyoruz niye beni kimse duymuyor.bu sitede çok zamanımız geçti ama arkadaşlar beni duymamakta ısrar ediyorlar olsun canınız sağolsun.

Tepki Skoru
0
armes hocam neden kaydırma yaptım diyorsunuz ben sabahtan beri söylüyorum bi yanlışlık var netler eksik ben cevaplarımı almıştım tekrar baktım bi saçmalık var sonuçta ösym bu hatayı çok yaptı neden sesimizi duyurmaya çalışmıyoruz niye beni kimse duymuyor.bu sitede çok zamanımız geçti ama arkadaşlar beni duymamakta ısrar ediyorlar olsun canınız sağolsun.
7 netim yanlış olarak yansımış oyüzden öyle düşündüm....

Tepki Skoru
0
yeliz hocam puanına sevindim sesimizi duyurmak için yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ben teknoloji özürlüyüm bişeyler yapıyorum ama mailler gitmiyor.puan düşük olabilir ama netler eksik hatta bi arkadaşında yapmadığı halde fazla bi iş var bunda abbas güçlüye falan duyursak
elfida ben ösymye göndereceğim dilekçeyi hazırladım yarın göndereceğim. mail, e-posta yoluyla gönderilen dilekçeler dikkate alınmıyormuş. Ösym'nin sitesinden genel amaçlı dilekçe örneğinin çıktısını alıp gerekli alanları doldur ve sorununu yaz. bir de referans numarası isteniyor onu da ösym aday işlemleri sistemi var ya oradan alacaksın bize şifre verilmişti kpss başvurusunda o şifre ile aday işlemleri sistemnine girip oradan referans numarası alıyorsun ve dilekçede referans numarası bölümüne verilen numarayı yazıyorsun.
ÖSYM 06538 Bilkent / ANKARA buraya da dilekçemizi gönderiyoruz.

fakat ben umutsuzumm çok.. hiçbirşey çıkmayacak bundan önemsemeyecekler bile. matbu bir yazı gönderilecek ve o da şu olacak; sınav kağıdınız incelenmiştir hiçbir yanlışlık yoktur. :(:( umarım böyle olmaz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar duyan da 100 aldım sanacak yapmayın ya sağolun tebrik etmişsiniz ama ben bu puanı almak için aylarca çok çalışmadım :)neyse hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar ben buaralar fazla takılamıyorum kendinize çok iyi bakın sizi çok seviyorum:))

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben meb ve akime mail attım lütfen bana destek verin çok zamanınızı almıyor yarın keşke dememek adına bir kaç dakikanızı ayırın yoksa atanmak hayal bize

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle