Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

O.ö.öğretmeni olmak istiyorum diyenler :))

Tepki Skoru
0
uzun zamandır açtığım başlık aktifliğini sürdürürken bazı nedenlerden dolayı kapatılmıştır.bunun yerine böyle tartışmasız,seviyeli yorumlara tekrar açılmıştır..arkadaşlarımın bundan böyle buradan yorumlarımıza devam etmesine davet ediyorum:)))

Tepki Skoru
0
hayırlı uğurlu olsun yeni başlığımız yeliz hocam.sırlarda biyere kadar dimi :)))

Tepki Skoru
0
hepinizi atayacam desem peşimi bırakmazsınız değilmi :)))inş..olacak arkadaşlar bende de bi belirsizlik var bazende ümit var belirsiz ve ümitsiz olmanın arasında gidip geliyorum:))hayırlısı olsun :))

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yorumlarımız seviyeli ve kırıcı olmadan olursa daha iyi olur herkes fikirlerini özgürce söyleyebilir tabi ki :)))

Tepki Skoru
0
bunun en güzel yolu.herkesi düşünerek başlık açılmış orada yazsınlar sözleşmeliden kadroya geçmek isteyenlerle sözleşmeli atanmak isteyenler.böle olursa kavgada çıkmaz.

Tepki Skoru
0
merhabalar bende burdayım artık.zaman azaldı beklemek sıkcı inşallah burdan atandığımız yerleri yazacağımız günler yakındır.hayırlısı artık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şöle bir fikir aklıma geldi geçen yıl ağustosta bizden kadrolu ne kadar alım oldu da ardından 10bin alım yapıldı :))bu sayıyı çok merak ediyorum :))bilenler yazarsa sevinirim buda iyiye bir işaret olabilir :))

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun başlık güzel ve anlamlı olmuş...geçen ağustosta 1359 kadrolu 3959 sözleşmeli 5278 kontenjan verildi...yani sözleşmeli bekleyenler daha şanslılar,nedense bizim bölüme pek kadro verilmiyor.Temennimiz ağustosta en az 5000 kadro verilmesi...sanırım taban da 60 falan olur...boşalan yerlere yapılacak sözleşmeli alımda taban 50 puanı görür.

Tepki Skoru
0
bende ağustosta kadrolu alımın 7bin olacağını düşünüyorum nedenmi yerler boşalacak bi okadarda söz.alım olmaz zorunda il sayısı fazla ve bazı illerde doldurulamayan boşluklar var benim de tek temennim ağustosta tüm söz.lilerin kadrolu atanması ve ardından hiç atanamayanların söz.liye atanması :))))

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeli alım olursa taban kaç olur gerçi enson 40 dediler 40 a düşmedi hep 45 te kaldı buyıl ne olur fikirlerinizi ve yorumlarınız alayım :))

Tepki Skoru
0
bana göre de sözleşmeli de taban koymazlar gibi geliyor. eğer koyarlarsa 55ten aşağı düşmez bence..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ya yine içim kıpır kıpır oldu güzel şeyler olacak ama niye ağlıyorum bilmiyorum bilen varsa bana yazsınnnn çok yoruldum offffffff

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle