Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KPSS' DE DERSANEYE GİTMEK ŞART MI?

Tepki Skoru
0
inşaallah mesleğini ve çocukları seven öğretmen adayları başarılı olur. ne öğretmnler va çocukları döverek eğitim vermeye çalışan.

Tepki Skoru
0
ben son sınıf öğrencisiyim basından beri dersaneye karsıyım çünkü eğitim bilimleri tek basına okuyarak yargıdan takip etmek yeterli bi matematik ve tarih zorlayabilir onun içinde bir arkadsınızdan yardım isteyebilirsiniz bence herkese basarılar

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende bu yıl 4. sınıftayım ve dersanaya falan başlamadın derslere ağırlık vereyim dedim bir an önce diplomamı almak istiyorum. bir yandan da kpss ye evde çalışıyorum şelçuk beye katılıyorum sadece disiplinli bir çalşıma gerekli ben evde yapabileceğimi sanıyorum ya nasip. atamam olmazsa seneye kesin dersaneye giderim destek almakta iyidir bence...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum benim öğrenmek istediğim lise çocuk gelişimi mezunları nerelere atanıyor bilenler bana yardımcı olursa sevinirim

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
sitede mail adresi ile yardım istemek yasaktır.Eğer oyle olsa idi foruma gerek kalmazdı.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de son sınıf öğrencisiyim ve dönemin başından beri dersaneye gidiyorum. bana çok faydalı oluyor. gerçekten düzenli olmamı sağlıyor. biliyorsunuz artık herşey ticarete dönüştü. dersane olmadan çok zor.

Tepki Skoru
0
candyy kesinlikle doğru söylüyosun. bende bu sene dersaneye yazıldım ve şimdiden çok faydasını görüyorum disiplinli ve düzenli çalışmamı sağlıyor fakat çalışıyorum akşamları dersaneye gidiyorum çok zor oluyor allah yardımcımız olsun hepimizin

Tepki Skoru
0
evet meryemulutaş bende okuldan sonra gidiyorum biraz zor ama katlanmak zorundayız. allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bu sene sınava gireceğim dershaneye gitmiyorum.çevremdekilerin hepsi gidiyor.buda beni biraz streslendiriyor.önceleri gereksiz görüyordum ancak şimdi keşke gitseydim diyorum.çünkü derslerle yürümüyor.

Tepki Skoru
0
ama ben bu sene gittiğime pişmanım sistem değişti nasıl olcak bilmiyorum eğer kazanamazsan seneye git bence güldem

Tepki Skoru
0
acaba dersaneler yeni sisteme göre bir düzenleme yapacaklar mı?

Tepki Skoru
0
birkaç dershaneyle konuştum alan dersleriyle ilgili düzenlemeler yapacaklarını söylediler.Ben ikinci dönem gitmeyi düşünüyorum konuları yetiytirebilirlermi bilmiyorum kafam karışık yani

Tepki Skoru
0
ikinci dönem başlayanlar için hızlandırılmış kurs veriyorlar. korkmayın düzenli çalıştıktan sonra konular çok rahat yetişiyor. ama alna dersleri için nolur bilmiyorum.

Tepki Skoru
0
teşekkürler candyyy sanırım hızlandırılmışa gideceğim alan konularına da nasıl çalışacağız bilmiyorum

Tepki Skoru
0
rica ederim güldemcim bizim dersanede böyle bir sistem uyguluyorlar ordan biliyorum sana kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
bence bunu kendin belirlemelisin. eğer kendini evde çalışmaya motive edemiyorsan gitmen şart. ama yok ben evde de bunu başarabilirim dersen boşa para verme dersanelere

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende çok düşündüm dershaneye gidip gitmeme konusunda ve evde kendim çalışmaya karar verdim ancak olmadı birilerinin beni zorlaması gerekiyordu..kazanma konusunda kendime güveniyorum fakat dershaneyede gitmekdeki amacım daha yüksek puan alabilmek....hem eğitim bilimleri hemde genel kültür genel yetenekten dershaneye başladım ve pişman olmadım ,dershanedeki çalışmlara ek bende evde sıkı çalışıyorum şimdi ve bu yıl atanacağıma inanıyorum (allahın izniyle) iyiki gitmişim dershaneye çünkü bildiğin şeylerde olsa özlellikle matematikte çok pratik yollar öğrendim ve soruları artık daha kısa sürede çözebiliyorum... :)

Tepki Skoru
0
ben de yazıldım dershaneye :) 1 dönem boyunca güya evde çalışacaktım. ama bi program olmayınca olmuyo... hep erteliyor insan... inşallah faydasını görürüm ve de atanırım :D

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben gazi ünv son sınıf öğrencisiyim. kpss çok büyütülecek bir sınav değil. bizler zaten belli kapasitede insanlarız. önemli olan konuları sistemli bir şekilde ilerletip, bol soru çözmek. bende dersaneye gitmiyorum ama sınavlardada gördüğüm kadar düzenli çalışmayla halledilemeyecek şeyler değil.herkese kolay gelsin. kendinize inanın ve çalışın:)))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle