Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KPSS' DE DERSANEYE GİTMEK ŞART MI?

Tepki Skoru
0
aslinda bütün mesela sistemli çalışmakla ilgili. dershanede bunu sağlıyo galiba

Tepki Skoru
0
Bana göre de dersaneye gitmek sistemli ve düzenli olmayı sağlıyor...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar son dönemde kafamı kurcalayan konuya değinmişsiniz...fikirleriniz farklı bakış açıları verdi bana ama özellikle hilal20_ rahatlattı beni..herkezin Allah yardımcısı olsun...

Tepki Skoru
0
bencede sadece düzenli çalışmak için gerekli.eğer onu yapabiliyorsanız gerek yok:9

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aynı sıkıntıları bende yaşadım. sizi inanın çok ii anlıyorum. ben kararı kursa gitmek yönünde kullandım sonuçtan da memnunum. 90 aldım istediğim yere atandım.ama disiplinli bi şekilde çalışırım yaparım diyorsanız kursa çok da gerek yok. önemli olan işin önemini anlamak kendini motive etmek. bu arada kurslarda sadece istediğin derse yazılma imkanı da var.mesela eğitim bilimlerinde eksik olduğunuzu düşünüyorsanız sadece ona yazılın diğerlerine kendiniz çalışın. umarım düşüncelerimin bir faydası olur.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar matamatiğin pek bir önemi yok bence diğerlerini yapmaya çalışın ben evde çalıştım bilmediğim konu çıkmadı ama biraz sınav heyecanı beni götürdü sakin olmak lazım matamatiği iyi olanlarda zaten diğerlerini yapamıyorlar bize fazla kodro vermedikleri için puanlar yüksek allah hepimize kolaylık versin

Tepki Skoru
0
dersaneye gitmek şart bence ,benim3. girişim sınava, geçen sene 60 almıştım bu sene dersane ile 70 aldım ,fazla çalışmadım işle birlikte götürmek zor oldu çünkü,dersanenein yararı proğramlı çalışmayı sağlamsı ,önceki senelerde evde çalışamıyordum,ama evde planlı çalışırım diyenler varsa bol dökümen ve yaprak test alsınlar,ihtiyaç yayınlarını öneririm ..

Tepki Skoru
0
ben de dersanaye gitmenin
gerekli olduğunu düşünüyorum.
özellikte çalışmayan birisi olarak
evde düzenli bi çalışma programı
uygulanmıyo.dersane insanı disipline
sokup motivasyon sağlıyo..

Tepki Skoru
0
bence de dershaneye gitmek şart pratiklik açısından biliyorsunuz ki kpss sınavında zamanı kullanabilmek çok önemli
ben de bu yıl gireceğim sınava şimdiden kayıt bile oldum dershaneye

Tepki Skoru
0
bencede dersaneye gitmek çok faydalı. ama onun rahatlığıyla salmamak kaydıyla. hiç bırakmamak gerekiyo. benden size tavsiye son iki ay kala bütün konuları mutlaka bitirin. dersaneye gitmeden önce konulara bakın. öle daha iyi oturuyo.çok yaprak test ve çok denemeçözün. çıkmış soruları gözden geçirin ama son hafta sadece çıkmış soruları çözün. ben böyle yaptım hedeflediğim netleri de yaptım ama saolsun ösym 5 puanımı kırdı yoksa 82 alıyodum 77 aldım neyse sağlık olsun herkese seneye başarılar...

Tepki Skoru
0
ben de diğer şart değil diyen arkadaşlarıma katılıyorum matemetik dışında zorlayan bir şey yok onu da öss de nasıl yendiysek kpssde de kolaylıkla yenebiliriz diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben kpss kursuna gittim orada sadece dersleri dinledim ve sadece son 1 ay da çıkmış soruları çözerek sınava girdim ve kazandım yani eğer planlı çalışamayan biri ve dinleyerek öğrenen biri için kurs şart ama yok ben yalnız yaparım diyenlerde var ve kursa gitmeden kazananlarda var...

Tepki Skoru
0
kursa giden arkadslar matematık nasıl gidiyo ben seneye giricem ama matematiğim çok kötüü bu yıldan başlasammı acaba yada özel derse gerek varmı tek korkum ooo össde olduğu gıbı:(

Tepki Skoru
0
Bİz Gİtmİyoruz Gerekte GÖrmÜyorum.matematİkte Problem Varsa Sorun Tabİkİ.ama Bu Kadar EĞİtİm AlmiŞiz SonuÇta Kpssyİde Kazaniriz Herhalde.

Tepki Skoru
0
bencede dershaneye gitmek insanı disipline sokar.bende 1 sene gittim ne mi oldu ümitsiz vaka çünkü herşeyi karıştırdım zaten eğitim hocamda söylemişti sen çok şey biliyosun ve karıştıracaksın diye. nitekimde öyle oldu. ama bir çok şeyde kattı bana.gitmenizi öneririm ama aynı düzende evdede çalışacaksanız gidin.arkadaşlar başarılmayacak hiç bir şey yoktur yeterki isteyelim hepinize başarılar...banada.

Tepki Skoru
0
lmeslek lisesi mezunları kpss ye girebiliyormu arkadaşlar

Tepki Skoru
0
benim öğrenmek istediğim lise çocuk gelişimi mezunları nerelere atanıyor bilenler bana yardımcı olursa sevinirim

Tepki Skoru
0
dershanenin kişiden kişiye faydalı olacağı görüşündeyim şahsen..özellikle sözel dersler için bence gereksiz ama matematik bilmeyen arkadaşlar içinyararlı olabilir,dershane mantığında önemli olan şu bence orda öğrendiklerini tekrar ediyormusun,test çözüyormusun,orda öğrendiğinle kalıyorsan zaten 4 sene boyunca okulda anlatılanlar var.dershaneye gitmiyorum,össde de gitmemiştim ve ilk senemde uludağ üniversitesini kazandım.sadece inanmak ve hayalini kurduğun şeyi gerçekleştirmek için çaba lazım bence..eğer böyle bir gayretin zaten herşey yolunda gidiyor..çok abartlı olmasada çalışıyorum umutluyum,bakalım kısmet:)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben size birşey danışmak istiyorum, dersaneye başlasam çok geç kalmış olurum? Hızlandırılmış kursların bana faydası olurmu yoksa daha fazlamı karıştırırım.

Tepki Skoru
0
ben gitmedim.gerekte olduğunu sanmıyorum.hem şöyle bi araştırma okumuştum atananların büyük bir kısmı kursa yazılmayanlarmış.ne kadar doğru bilemem tabi.ben türkçe coğrafya matematik anayasa gibi derslere hiç bakmadım.anayasadan hiç anlamam zaten.eğitim derslerine bakıp bol bol soru özdüm.insan soru çözerek daha iyi kavrıyor.bütün çıkmış soruları neredeyse yalayıp yutmuştum.mantığını kavradığım içinde zorlanmadım.eğer çok param var zevk olsun diye harcamak istiyorum diyosnız yazılın ama sanmıyorum bir işe yarasın çünkü bu tür kurslar tamamen ticari lak lak merkezi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle