merhaba arkadaşlar. ben bu yıl dershaneye gittim ve sınavdan 88 puan aldım. Dershanemden hiç memnun değildim ama diğer arkadaşlarında dediği gibi düzenli çalışmaya ve derslerin planlı bir şekilde öğrenilmesine oldukça katkısı oldu dershanemin.
TAVSİYE 1-Bu yıl sınava girecek arkadaşlarıma en büyük tavsiyem, kendilerine bol bol deneme sınavları uygulamalarıdır. Ben daha konuları hiç bilmezken eğitim bilimlerinden deneme sınavları uygulamaya başlamıştım kendime ilk başlarda neredeyse 50 netim anca çıkıyordu ama sonlara doğru iyice düzeldi. Zaten sınavdada 110 net yaptım.
TAVSİYE 2- Genel olarak matematikten çok zorlanılıyor bu nedenlede matematik sorularının standart sapması oldukça yüksek oluyor. Rakiplerinize fark atmak istiyorsanız matematiğe önem verin.
TAVSİYE 3- İlk zamanlar çok sıkı çalışmamış olsanız bile son 1.5 ay çok önemli , sınavınızın nasıl geçeceğini son 1.5 aydaki çalışmanız belirliyor diyebilirim. Zaten tarih, coğrafya ve vatandaşlık gibi ezber gerektiren konuları bu süre zarfında çalışmış olduğunuz zaman sınava kadar kolay kolay unutmuyorsunuz.
not: Umarım tavsiyelerim işinize yarar, ve hepiniz hakettiğiniz karşılığı alırsınız.