Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KPSS' DE DERSANEYE GİTMEK ŞART MI?

Tepki Skoru
0
ben gitmiorum dersaneye bakalım umarım sonucu burdan açıklarken süper cevaplar iletirimmm
aminnnn :D :D :D

Tepki Skoru
0
yok ben dershaneye gıtmeden yapmam benım için ıyı oluyo duzenlı planlı oluyorum ama benım sorum baskaydı 4.sınfta hepsınımı yapsam yoksa sadece sınavamı hazırlansam işe gıtmesem

Tepki Skoru
0
Her dershane bu sınav konusuna hakim değil ama bu işi yıllardır yapan dersaneler artık çıkacak soruların aynısı tahmin edebiliyor.Bu bakımdan bence dersane gerekiyor.Geçen sene dersaneye gitmedim.68.544 puan aldım tabiki yetmedi bu sene dersaneye gidiyorum.Zaman planlaması ve denemeler açısından iyi olutor,
Saygılarımla

Tepki Skoru
0
DERSANE BENCE ÇOK GEREKLİ; HEM DİSİPLİNE EDEİYOR BİR DE ONLAR BU KONUDA ÇOK GÜZEL YÖNLENDİRİYOR. MOTİVE OLUYORSUNUZ. BU İŞTE EN İYİ DERSANEYİ BULMAK LAZIM DERİM BENNNNN!!!
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Tepki Skoru
0
aaylin_21' Alıntı:
ben gitmiorum dersaneye bakalım umarım sonucu burdan açıklarken süper cevaplar iletirimmm
aminnnn :D :D :D

BEN CE DE AMİN ARKADAŞIMMM! CÜMLEMİZİN DUASI KABUL OLUR İNŞALLAH!!!!!!!!!
BEN PAZARTESİ, SALI, ÇARŞAMBA AKŞAM SAAT;18 DE Kİ PROGRAMA GÖRE DERSANEYE GİDİYORUM! HEM OKUL HEM DERSANE YÜRÜTÜLÜYOR YANİ!!!!!!

Tepki Skoru
0
dersane düzenli çalışmayı sağlıyor.konuları sırayla çalışma imakanın var.birde matematik çok önemli.bence bu derse önem verin.benim diğer bütün dersler aarkadaşımdan net olarak fazlaydı ama matematik benden fazla yaptığı için daha yüksek aldı.hepimize kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
evet denizcim ;dersane bir çok konuda yardımcı olup,bilgilendiriyor.dersanedaşım belki de şubedaş oluruz he ne dersin? :)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
bence gitmek şart değil ama benim gibi zorlama olmadan ders çalışmayanlar için iyi oluyor. anlaşılacağı gibi bende gidenlerdenim .inş kazanırım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 2. dönem açılan kurslara katılmak istiyorum. dershaneye gidenlerin kayıtlar hakkında bi bilgisi var mı? hangisine gidiyosunuz ve ne kadar? ben gaziosmanpaşa da oturuyorum. ya gaziosmanpaşadakine yada mecidiyeköye gidebilirim... özelden msj atarsanız sevinirim :)

Tepki Skoru
0
merhaba ben de bu sene kpss ye hazırlanıyorum dersaneye gitmiyorum ama matematikten özel kurs alıyorum kpss hazırlık dergisi arıyorum sadece bir yayınevinin dergisi var onunda test sorularının yarısı yanlış çıktı,bildiğiniz bir dergi varsa sevinirim

Tepki Skoru
0
bende dersanaye gitmeden kendim hazırlanıyorum acaba en iyi kaynak hangisi olabilir

Tepki Skoru
0
figen tün' Alıntı:
merhaba ben de bu sene kpss ye hazırlanıyorum dersaneye gitmiyorum ama matematikten özel kurs alıyorum kpss hazırlık dergisi arıyorum sadece bir yayınevinin dergisi var onunda test sorularının yarısı yanlış çıktı,bildiğiniz bir dergi varsa sevinirim
ben nobel yayınlarının dergisi kullanıyorum 15 günde bir yanınlanıyor egitim bilimleri ve genl kültür yeteknek olmak üzre iki ayrı dergisi var konu anlatımı iyi ama soruları karşılaştırmadım başka kaynakla

Tepki Skoru
0
Bende 2. dönem açılan kpss kursuna yazıldım. Şubat 26 dan sınava 2 gün kalana kadar devam edicekmiş. Ben gidicem arkadaşlar ya. Dershane de kpss üzerine kpss de çıkabilecek sorular üzerine çalıştırıyorlar. Ayrıca püf noktalarını öğretiyorlar. Bu yıl kpss ye hazırlanma olayını bitiricem inşaallah yeter ya :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nobel yayınlarının ilk sayısının matematik testinin yarısı yanlış çıktı güvenim kalmadı başka bildiğiniz bir dergi var mı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben son sınıfım gitmeyi hiç düşünmedim dersaneye sonuçta ordaki hocalar da kitaptan takip ediyorlar matematiği kötü olanlar için durum biraz zor onuda birileriyle calışarak kapatabilirler. yoksa eğitimde okuyarak halladilir. türkçe de kolay geriye genel kültür kalıyor oda bir ay da biter ben çok rahatım açıkcası genel testlerden daha kolay kpss sınavı stres yapmaya gerek yok eğitimi yargıdan çalışıorum ve daha 10 gün oldu calışmaya baslayalı sakin olun sizlerde ben öyle yapıorum

Tepki Skoru
0
ben usta ögreticilik yapıyorum 4 sınıftayım staj var bu yıl dershaneyi kaldıramam diye gitmeyi düsünmüyorum matematikte sıkıntım var onuda sagolun görev yaptıgım okuldaki arkadasım anlatacak

Tepki Skoru
0
arkadaşım benimde okul yeni bitti bu yıl hem okul vardı hem iş üzerine bi de dershaneye gittim. zor oldu yaa.
Hafta içi kurslarına gidemiyordum(çalıştığım için) hafta sonuna yazılmıştım. sabah başlayıp akşama kadar 7 ders geörüyorduk.2 günde böyleydi. 4. dersten sona sıkıntı başlıyordu 5. ders bittiğinde b ende bitmiş oluyordum. hocanın anlattıklarını kaçırmamak için dikkatle dinliyordum. Dikkatini verdiğimde de 5 dersten fazlasını kaldıramıyordum. yarım saatlik yol gidip geliyordum haftasonları.
Şimdi yazıldığım dershane de haftaiçi öğleden sonra 14:30 da başlayıp 17 de biticekmiş.böyle işte. :)

Ama hem okul hem iş hem dershan e çok zor oluyor arkadaşım. bilgin olsun.

Tepki Skoru
0
ben 4.sınfta bu yuzden calsımayı dusunmuyorum sadece dershane okul derslerı ve staj bunlar yeter iş gırerse verımlı olamam dıye dusunuyorum okadar seye kosturup odaklanmak zor herkese kolay gelsın

Tepki Skoru
0
valla seraziz zor olduğu kesin.bakalım nereye kadar dayanacağız... :)

Tepki Skoru
0
valla ya doğru söylüyosun. ya saçma sapan bi sistem işte. bu yıl kpss çalışçam die okul iş dershane felaket oldu ya. aama şimdi iyi olacağını düşünüyorum çünkü sadece iş ve dershane olcak :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle