Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kız Meslek Lisesinde Çalışan Arkadaşlar Nerdesiniz

Tepki Skoru
0
hocam bu yazı ne zaman geldi bende izmirde çalısıyorum ama bana ulasmadı hangi ilçede çalısıyorsunuz.

Tepki Skoru
0
ilköğretimden kız meslek lisesine geçtim,kaynaklarınızı paylaşırsanız sevinirim....

Tepki Skoru
0
Bende bilecik kiz meslek lİsesinde pazartesi gunu itibari ile gÖreve baŞlayacaĞİm arkadaslar:):):)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben ilk kez kız meslek lisesinde çalışıyorum,yıllık plan konusunda sıkıntı yaşıyorum.okuldaki öğretmen arkadaşlarda yardımcı olmuyorlar.eger elinizde varsa gelişim alanları,ruh sağlıgı derslerinin yıllık planları varsa gönderebilirmisiniz...

Tepki Skoru
0
kız meslek lisesinde çalışan öğretmenlerimizden çok acil yardım istiyorum bilgisi olan öğretmenlerimiz varsa yardım ederseniz sevinirim ben lise mezunu olarak mesleki açıköğretimde yüzyüze eğitim görüyorum ve bu se 11. sınftayım dal seçimi yaptık ve ben özel eğitimi seçtim ancak ben bunu seçerken ileride özel eğitimde çalışma imkanı bulamazsam okulöncesi eğitim kurumlarında veyada usta öğretici olarakda çalışabilirim diyerek seçtim ve üniversiteyide özel nedenlerden dolayı açıköğretimde okuyabileceğim.ancak aldığım bazı bilgilere göre bana özel eğitimi seçenler erken çocukluğu seçemez ancak erken çocukluktakiler özel eğitimi seçebilir denildi ayrıca açıköğretim fakültesi okulöncesi öğretmenliği seçerkende özel eğitim dalını seçenler ek puan alamaz denildi ve kafam karıştı bu dal seçimi ve dalların gelecekteki iş imkanları ve öss sınavındaki durumumuz hakkında tam anlamıyla ve kesin bir bilgi vererek bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..

Tepki Skoru
0
Güler hocam, ben kız meslek lisesinde çocuk gelişimi ve eğitimi derslerine girdim. Şuan anaokulunda idareci olarak görev yapıyorum. çocuk gelişimi eğitimi alananın hangi dalından mezun olursanız olun, üniversite tercihlerinde bir ayrım yok. çocuk gelişimi ve eğitimi alanından mezun gibi işlem yapıyorsunuz. Ancak kız meslek lisesinin çocuk gelişimi ve eğitimi alanının erken çocukluk dalından mezun olmazsanız usta öğretici olarak görevlendirilemiyorsunuz. Özel eğitim dalından mezun olursanız lise mezunu olarak özel eğitim kurumlarında görev yapabilirsiniz. Ben öğrencilerimin çoğuna özel eğitim dalını seçtirdim çünkü geleceği olan iş imkanı olan bir dal, bugün itibariyle erken çocukluk dalından mezun olan birçok üniversite mezunu var ( Yani okul öncesi öğretmenli ve çocuk Gelişimi eğitimi öğretmenliğinden ) Siz örneğin çocuk gelişimi ve eğitimi alanının özel eğitim dalından mezun oldunuz. Size üniversite tercihlerinizde verilecek olan puan erken çocukluk dalından mezun olanlar ile aynıdır. Yani diploma notunun 0.8 çarpımı artı kendi alanınızı tercih ederseniz 0.24 ek puan meslek lisesi olduğunuz için
Tercih edebileceğinizi alanlar da - Okul öncesi öğretmenliği, çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği, işitme engelliler öğretmenliği, görme engelliler öğretmenliği, zihin engelliler öğretmenliiği, özel eğitim öğretmenliği, sosyal hizmetler toplam 8 alanınız var. Bunların hangisini tercih ederseniz edin kesinlikle puan kaybına uğramazsınız çünkü üniversite tercihlerinizde çocuk gelişimi ve eğitimi alanı mezunu olarak gözükeceksiniz. Dallara ayrılmasındaki amaç belli bir alanda uzmanlaşma gibi düşünün. Lise mezunu olarak farklılık var

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle