Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kız Meslek Lisesinde Çalışan Arkadaşlar Nerdesiniz

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben de hacıbektaş kml de çalışıyorum. herkese başarılar...

Tepki Skoru
0
merhabalar bende Tarsus kız meslek lisesinde görev yapıyorum.

Tepki Skoru
0
merhaba ben Çanakkale-biga kız meslek lisesinde çalışıyorum.Bende derslerde sıkıntı yaşıyorum.

Tepki Skoru
0
merhaba evet düz lise mezunları fark derslerini alıp bölüm değiştirmiş oluyorlar.bunun için kız meslek liselerinde bu kursun açılması ve yeterli sayıya ulaşması gerekiyor.Ayrıca bu fark derslerini 3 yıla yaydılar onun için talep olmuyor.(((Ben de 2001 yılında bölüm değiştirip üniversiteyi kazandım)))

Tepki Skoru
0
bende 8yıllık anasınıf öğretmeniyim ve meslek lisesine geçmek istiyorum ve her kafadan ayrı ses çıkıyor bu yıl il dışı tayin istecem ve gideceğim yerde açık bir meslek lisesi buldum acbea tayinim olurmu?bilgisi olanlar varmı.şimdiden teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
slm ben marmara okul öncesinden mezunum ve ilk atamam aydın da meslek lisesine oldu ve 6 yıldır çalışıyorom okul öncesi ve çocuk gelişimde branş farklılığı yok sende meslek lisesine tayin isteyebilirsin zaten atama isterken okul seçiyorsun onun için bir problem olacağını sanmıyorum

Tepki Skoru
0
Süleyman Demirel üniversitesi Burdur Eğitimi Fakültesi Ilköğretim Bölümü Okul öncesi öğretmenliğinden 2005 Senesinde Mezun Oldum. Kurumlar Arasi Ilk Atama Ile Kirşehir Fatma Muzaffer Mermer Anadolu Meslek Ve Meslek Lisesine Atandim. şuan çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Alaninda Fiilen çalişiyorum. Ben Kurumlar Arasi Atama Ile Atandiğim Için Kiz Meslek Lisesine Atanabildim. Benden Sonraki Atamalarda Iliçi, Il Dişi, Kurumlar Arasi Atama, Yeniden Atama, Ilk Atama Biçimlerinde Sadece Mezun Olduğun Bölüme Göre Ataniyorsunuz. Bu Durumda Okul öncesi öğretmenliğinden Mezun Olduğunuz Için Artik Kiz Meslek Lisesine Atanma şansiniz Hiç Yok, çünkü Il Içi Veya Iller Arasi Yer Değiştirmelerde Ilsis De Size Kiz Meslek Liseleri Gözükmek, Mezuniyetiniz çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Olup Da Atama Alaniniz çocuk Gelişimi Ve Eğitim öğretmeni Gözükürse O Zaman Kiz Meslek Liseleri Sizin Ekraniz Da Görülebilir.

Tepki Skoru
0
mrb bende çorum sungurlu kızmeslek lısesı anaokulunda gorev yapıyorum ama malesef ucretlıyım:(

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar hizmetiçi seminerde bu branşlarla ilgili konuyu okulönc.genel müd.remzi inanlı ile görüştüm artık dedi herkes mezun olduğu braşa göre atayacağız çünkü okulöcesi ile çocuk gelişimi ders farklarının olduğu bunda problem çıktığını söyledi okulöncesi öğretmenlerinin sadece okulöncesi kurumlarına çocuk gelişim mezunlar ise lise ve okulöncesi kurumlarına atanacaklarını söyledi. şunda bakanlık herkesin atama branşını mezun olduğu bölüme göre değiştireceklerini onuda 2.dönem ilsisden atama branşına bakarsanız görürsünüz arkadaşalar bence arkadaşlar buna itiraz edelim niye derseniz bir kere bizim lisede ders vereceğimiz bölüm var o zaman bu kurumlardada çalışma hakkımız var bize sormadan karar namemizde değişiklik yapıyorlar atamada bize açmıyorlar herkesten bakanlığa şikayet dilekçesi yazmanızı istiyorum herkes hakkını arasın biz birlite olmazsak koyun gibi nereye sürerlerse oraya gideriz.karar namelerizin tekrar okulöncesi ve çocuk gelişimi yazmasını isteyelim mi ?

Tepki Skoru
0
mrb ardakaşlar ben de kırşehir kız meslek lisesinde çalışıyorum

Tepki Skoru
0
merhaba bn kuşadasnda kız mslk lisesinde okuorum bnd herkes okuduğu bölümün öğretmenliğini yapabilir diye duydum gelen formları doldurup seçimini yaptıktan snra diğerine ğeçiş yapamıyomşssunzz artk böleymiş heralde

Tepki Skoru
0
bana müfettiş geldiğinde hiç aile katılımı yaptınız mı diye sordu.yaptım ama yaptığıma dair belge yok dedim.böyle bir belge var mı arkadaşlar,varsa nasıl belgeleniyor?

Tepki Skoru
0
Merhaba Bn Kayserinin Talas Ilcesinden Kiz Meslek Lisesi öğrencisiyim

iko

Tepki Skoru
0
merhaba ben izmir konak esentepe ilk.öğr. oku. anasınıfında görev yapıyorum

Tepki Skoru
0
Bu sene megep programının 11. sınıfını sonunda bitirdik. Modüller elimize zamanında ulaşmasa da 2007 2008 öğretim yılının sonuna geldik. Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar :) Bunu neden söylediğimi tahmin edersiniz sanırım. Elimize ulaşmayan yada geç gelen modüllerle oldukça karmaşık ve yoğun bir yıl geçirdik. İnşallah bir sonraki öğretim yılı herşey dahada oturmuş olur. Tabii genel müdürlüğümüz yeni bir değişiklik yapmazsa.

Tepki Skoru
0
Slm Ben De Alanya Nin Avsallar İlÇesİnde Çok Programli Lİsede Çocuk GelİŞİmİ ÖĞretmenİ Olarak ÇaliŞiyorum.

Tepki Skoru
0
çocuk gelişimi öğretmeni olan arkadaşlar yaz stajını yüzyüze ders olarak yapan varsa ücretleri kaç saat üzerinden alıyorsunuz? yaz tatilinde oldugu için girdiğin her ders ücret karşılığımı yoksa önce maaş karşılığını mı doldurmak gerekiyor?
bir de 60 dakika bir ders saat olarak mı hesaplanıyor? biz 60 dakikadan günde 8 saat yapıyoruz işletmeye gidilmediği için bir ders 40 dk. olması gerekmez mi? sabah 8:30 akşam 5:30 çalışıyoruz. teneffüs yok ve ögleyin 1 saat ara var.

sizler hangi şartlarda yapıyorsunuz paylaşırsanız çok sevinirim. herkese iyi çalışmalar.

Tepki Skoru
0
branşlar arasında fark yok diyen arkadaşların buraya yazdıkları forum yazılarının tarihi 2006 şu an ise 2008 deyiz...son kararnamede bildiğim kadarıyla her branş kendi bölümüne atanıyor...Ben bu yıl çocuk gelişimi eğitimi öğretmeni olarak gazi üniversitesinden mezun oldum...ama atamam okulöncesine yapıldı ...okul öncesi okul öncesine çocuk gelişimi çocuk gelişimine deniyor buna rağmen liselerde kadro açığı bulunmadığından mıdır hala anlamış değilim okul öncesine atandım(en kısa zamanda lisede görev almak istiyorum)...fakat okul öncesi okuyan arkadaşlarımın liselere atanma hakkı şu an yok... benim bildiğim kadarıyla böyle... teşekkürler...

Tepki Skoru
0
bende çocuk gelişimi mezunuyum ancak 17 yıldır okulöncesinde çalışıyordum şu an bize sormadan okulöncesinde çalıştığımız için kararnamelerimizde zorunlu değişiklik yapıldı,k.m.l de açık öğretim liseleri için ders yoğunluğu olduğundan kendi branş öğretmenleri giremiyormuş, geçen gün bir yazı geldi okulumuza isteyen bölüm mezunları bu derslere girebilcek diye (tezat bir durum ama:))ben gittim görüştüm anne-çocuk sağlığı ve mesleki gelişim derslerine gireceğim elinde dökümanı olan varsa paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle