Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kız Meslek Lisesinde Çalışan Arkadaşlar Nerdesiniz

Tepki Skoru
0
MERHABA BEN DE YENİYİM.GÖRÜŞELİM.HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUNSUN.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar Gazi Mesleki Eğitim Fakültesi 96-2000 arası mezun olup atanan varsa atama kararmamesinde branşınız ne olarak geçiyor.Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler.

Tepki Skoru
0
ben 1999 mezunuyum gazi çocuk gelişimi ama kararnamemde çocuk gelişimieğitimi/okulöncesi eğitim yazıyor hayırdır....HAYY

Tepki Skoru
0
arkadaşın atamasında problem varda.
yerdeğiştirme listelerinde kız meslek liseleri görünmüyorda.
sadece okulöncesine açılıyor. siz nerde görev yapıyorsunuz meslek lisesimi okul öncesimi?

Tepki Skoru
0
ben 6 yıl anasınıfında çalıştım branşımda açık vardı geçtim şimdi zonguldak alaplı meslek lisesi çocuk gelişimi öğretmeniyim sevgilerimle hayy

Tepki Skoru
0
bende siirt veysel karani çpl çalışıyorum çocuk gelişimi öğretmeni olarak

Tepki Skoru
0
arkadaşım karanamede eğer anaokulu yazıyorsa tercihlerde kız meslek lisesi açılmıyor.
Yada tercih yaptığı yerde kız meslek lisesinde ihtiyaç yoktur. Bende 1996 gazi mezunuyum ve tercih listemde kız meslek çıktı(.ÇOc gelş ve okul önc yazıyor.)

Tepki Skoru
0
merhaba bende samsundayım. sizin öğrencileriniz şuanda bizde staj yapıyorlar.Tanışmak isterim sizinle.Ayrıca o liseden mezun olmuştum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar lisede derse giren çocuk gelişimi öğretmenleri maaş karşılığı 20 saat mi 15 saat mi girer. ben 20 saat giriyorum ama atölye öğrt. 20 saat girer biz sınıfta ders yapıyoruz atölyede çalışmıyoruz. sizlerde durum nasıl ??

bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben kız meslek lisesinde 4 yıldır çalışıyorum.bana göre özenilecek bir ortam değil.çok uğraştırıcı.lise kısmındaysanız ders yükü çok fazla,ergenlerle uğraşmak çok zor.uygulama sınıfındaysanız veliler çok zor ve mükemmelliyetçi oluyorlar.bence ilköğretimlerden vazgeçmeyin.ben şahse bağımsız anaokulu ve anasınıflarında çalışmayı çok istiyorum fakat bulunduğum yerde okul öncesi eğitime gerektiği kadar önem verilmediği için okul değiştiremiyorum.zaten artık okul öncesi öğrtmenliği mezunları kız mesleklerde çalışamayacak.

Tepki Skoru
0
ben 20 saat maaş karşılığı giriyorum.geri kalan 20 saat ek ders karşılığı olarak giriyorum.hocam meslek liselerinde meslek derslerine giriyorsanız 20 saat üzeriden girersiniz ki siz meslekçisiniz.geri kalan da ek ders karşılığıdır.atölye olarak görünenler uygulamalı derslerdir.örneğin;oyun,müzik,drama gibi dersler....

Tepki Skoru
0
bende samsun kızmeslek lisesi son sınıf öğrencisiyim kızmesleğin anaokulunda mı öğretmenlik yapıyosunuz hocam

Tepki Skoru
0
kesin bundan sonra okulöncesi mezunu kml atanamıyo.bunu yetkililerle görüştüm.çünkü çok büyük haksızlıklar var.aynı sınıfta olduğumuz arkadaşlar şimdi lisede çalışabiliyorlar.üstelik 6 ay bende çalıştım.kendimi lisede daha başarılı buluyorum.çocuk gelişimi okul öncesi mezunuzun atandığı okullara atanıyor.ama okul öncesi atanamıyor.buna dur demeliyiz.

Tepki Skoru
0
Merhabalar.Bende çorum osmancık kız meslek lisesinde daha doğrusu METEM de çalışıyorum.

Tepki Skoru
0
Yalnız olmadığıma sevindim.:) Kız meslek lisesi ders programları ile ilgili paylaşımlarda bulunmak isterim. Biliyosunuz ki değişen çerçeve programı sayesinde 11. sınıfta işlenecek dersler ve ders sayıları zümre öğretmenlerine bırakıldı. Bu konuda diğer KML ' lerde neler yapılıyor. Çok merak ediyorum. Paylaşırsanız çok sevinirim.

Tepki Skoru
0
merhabalar bende istanbul maltepe anadolu kız meslek ve meslek lisesinde okuyan bi öğrenciyim şuan lise 2'deyim bölümüm ise çocuk gelişimi bu sene ise bölüm seçimi var özel eğitim ve okul öncesi öğretmenlik.ben ise ilk sırada özel eğitimi seçtim puanlamaya göre belli olucakmış inş hayırlısı ne ise o olur.bu siteye yeni katıldım herkese slmlar bu siteyi kurana tşk ve tebrik ediyorum çok iyi düşünmüşler.güzel olmuş başarılar :)

Tepki Skoru
0
Dal seçiminde güzel bir tercih karga kardeşim. (Bu nicki de nerden buldun) :) Özel eğitim Dalının sana çok şey kazandıracaktır.

Tepki Skoru
0
merhaba kız meslek lisesinde görev yapan hocalar.size bişe danışmak istiyorum ben aylardır uğraşıyorum ama tam anlamıyla bilgi alamadım...ben düz lise mezunuyum kız meslek lisesinin fark derslerini alıp meslek lisesi mezunu olmak istiyorum...siz eğitimci olarak bilirsiniz diye düşündüm bu iş nasıl oluyo, böyle bir uygulama mevcutmu?bana yardımcı olursanız cok mutlu olurum...iiyyii tatiller herkese

Tepki Skoru
0
evet şarapcı böyle bir uygulama vardı ve açık lise alorak kayıt yapılıyordu.Hatta bizimde bu seneye kadar böyle öğrencilerimiz vardı.Bu sene sondu artık olmayacak diye biliyorum ama emin değilim.Zaten açılması için en az 8 kişinin kayıt yaptırması gerekiyor.

Tepki Skoru
0
merhaba MaviNur abla mesajın için çok tşk ederim evet özel eğitimi seçtim ama puanlarla belli olucak ve hem lise 1 ve hem lise ikinci sınıfın ortalaması ile alınıcak bu beni biraz üzüyo.çünkü ilk sene yeniydim ve çokda başarılı değildm ama busene başarım oldukça ytüksek.Neyse Allah kısmet ederse olur.Tek diyebiliceğim hayırlısı ne ise o olsun :)
KarGa ise lakabım ilk okuldan beeri öyle derler yani önemli bi nedeni yok öylesine ve ben kargaları seviyorum belki ondandır :):):) iyi günler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle