Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kaç puan alan sözleşmeli atanma şansını elde edecek..Buyrun hesaplar...

Tepki Skoru
0
hocam ben önlisans çocuk gelişim menzunuyum 2010 28 kasımda kpss ye girdim ilk atamada atanamadım 63 aldım mayısdaki 2.atamada atanırmıyım sizce??

Tepki Skoru
0
sizi gördüm sosyalci hüseyin aklıma geldi geçen yıldaki atama döneminin popüler ismiydi
her neyse 9 net arttırdım 57 den 53 918 e düştüm sözleşmeli gidermiyim diyosunuz gidersin deyinde rahat uyuyayım :)

zerdacım ben reyhan yanlış değil değilmi giresunluydun yanlışsa kusuruma bakma arkadaşım inşallah sizlerinde yüzü güler ben senin son sözleşmede yerleştiğini duymuştum olmadıysa rabbim en kısa zamanda nasip etsin kolaylıklar versin mevlam

Tepki Skoru
0
zerdacım ben reyhan yanlış değil değilmi giresunluydun yanlışsa kusuruma bakma arkadaşım inşallah sizlerinde yüzü güler ben senin son sözleşmede yerleştiğini duymuştum olmadıysa rabbim en kısa zamanda nasip etsin kolaylıklar versin mevlam
reyhancığım giresundanım evet ama giresunlu değilim eşim orda görevli diye ordaydık sözleşmeli atamada kendi memleketim bingöle atandım evet seni faceden sana arkadaşlık isteği gönderdim tanımadın heralde (şerifeakarsu) listeye ekle ordan haberleşelim ha bu arada sen geçen yıl atanmıştın dimi :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle