Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kaç puan alan sözleşmeli atanma şansını elde edecek..Buyrun hesaplar...

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar standart sapma herkese gÖre deĞİŞİyormu? Ben Çok dÜŞÜk aldim artik hİİİİİİİİİİİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ umudum kalmadi

Tepki Skoru
0
nasıl olur arkadaşlar bu puanlar sınav iptal edilmeden önce 59 puanım vardı şimdi ise 9 net arttırmama rağmen 56 puan gelmiş nasıl oluyor anlayamadım sözleşmeli filan gidermiyim acaba uyku filan kalmadı sabahlarım artık kafayı sıyıracam

Tepki Skoru
0
iptal edilen sınava göre ayrıca 2009 dakine göre 15 net fazlam var ama her ikisinden gelen puanıma göre şuan ki puanım yerlerde sürünüyoooo nasıl bir puanlama bu anlayamadımmmmm.......allah bunları yapanların hakkımızı yiyenlerin belasını versin inşallah.....hala şoktayımmmmmmmmmm

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar iptal edilen sınava yaklaşık 18.000 okul öncesi mezunu girmişti malumunuz....geçen senden kalan 4.000 kişi vardı kazanamayan....ayrıca 5.000 civarında yeni mezun var... 2009 da sınava girmemiş bu sene yeni giren 1.000 kişi....,Ayrıca 1.000 civarında da şu an 4. sınıfta olup sınava giren kişi kabul edersek toplamda 11.000 civarında devlette sözleşmeli yada kadrolu çalışmayan okul önceci bu sınava girmiştir.... 18.000 sayısının korunduğunu kabul edersek geriye kalan 7.000 civarında kişi devlette sözleşmeli olarak çalışıp kadroya geçme düşüncesiyle bu sınava girmiş kişilerdir....
Daha önce yayınlanan branş sıralamasında ilk 8.000 içerisinde en az bu 7.000 kişiden 5.000 kişinin olması kuvvetle muhtemeldir...nedenine gelince mevcuytta sözleşmeli çalışıpta kendine givenen ve biraz iddiası olan kişiler bu sınava girmiş ve çaba sarfetmişlerdir bana göre o yüzden ilk 8.000 de en az 5.000 kişi vardır diye düşünüyorum ben.... Ayrıca 4. sınıfta olupta tercih yapamayacak ve iddialı olan 500 kişide ilk 8.000 içerisine girmiştir...
SONUÇ OLARAK 2500 alım sayısında herhangi bir değişiklik olmazsa iptal edilen sınava ait sıralamada ilk 8.000 e giren 53 puan üzerindeki kişilerin kadrolu ve sözleşmeli şansı olcak idi.... ancak bugünkü hesap yönetime göre bahsi geçen 53 puan 6-7 puanlık bir düşüşle 46-47 puana tekabül etmektedir....
SÖZÜN ÖZÜNE gelince son puanalara göre 45 ve üzeri puan alan arkadaşların 26.Tercihten gitme şanları olduğuna inanıyorum... amacım kimseyi üzmet değildir sadece mantıklı hesaplamaşlar yapmaya çalıştım.....
Bu atamada kadrolu kontenjanı 2308 idi .Senin hesabına göre arkadaşım sözleşmelilerin çoğu bu kadrolara geçecek.Bu durumda eğer devletin sözleşmeli kadrosu 70000 ile sınırlı ise ve bir arttırım olmaz ise sözleşmeli atamalarında sayı 2000 civarında olur.(308 kişinin yeni atanacaklar olduğunu kbul ediyorum) Sözün özü eğer sözleşmeli kontenjanını arttırmazlar ise yandık.Ücretli çalışanlard varki hepten yandık.tek şansımız seçim yatırımını düşünerek fazla kontenjan açmaları:(((

Tepki Skoru
0
Herkese iyi haftalar dilerim...Artık olan oldu üzülmenin kimseye faydası yok... tahminlerime göre Sözleşmeli alımda baraj 40 olur ancak dün akşamda belirttiğim üzere 46-47 puanı olanlar sınırdan yani 26. tercihi işaretlerlerse şansları olacaktır...
önümüzde umut etmek adına 2 ihtimal var....
1-kadroya geçen 2000 civarında sözleşmeli olduktan sonra normalde boşalan yerler için aynı sayıda sözleşmeli almaları gerekir... ancak geçen sene sınıf öğretmenlerine farklı bir uygulama yaptılar... yani mesela 4.000 kişi kadroya geçen sözlemeli varken 5.000 civarında sözleşmeli sınıfçı aldılar.... aynı şekilde okul öncesine de yapabilirler ancak bu sayı 200-300 gibi bir ilave olur çok fazla olmaz...
2-seçim öncesi şubat-mart ayında 15-20.000 gibi bir alım olursa en az 1.000 kadro ayrılır.. bu durumda sözleşmeli alım 44-45 e kadar düşebilir...

sözün özü hiç bir şey belli değil MEB'in yeterli açıklama yapmamasından dolayı....benim kendi düşüncem şudur ailem adına.. eşimin 47 puanı var geçen seneden... kendisi 26. tercihi yapmak istiyor ama ben istemiyorum... haziranda yapmadığına pişman oluyor... ders çalışmak ona ve bu branştaki pek çok meslektaşına zulüm geliyor maalesef.. birde netini artırmasına rağmen 8 puan düşük alınca umutlarını hepten yitiriyor...benim desteğim ve baskımla yola devam ediyor... şimdi eşim 26 yı yazalım diyecek ben yok diyeceğim. tabiki 26 tutacak diye bir şey yok bakarasınız 48-49 da kalır taban puan....
şimdi son olarak kendi eşime ve tüm meslektaşlarına tavsiyem şudur eğer 46-47 puanın üzerinde iseniz ve de kesinlikle 26. tercihi yazacam diyorsanız bekleyin...
46-47 puanın altında iseniz ve 26 yazmayaacğım diyorsanız şoku hemen atlatıp ders çalışma düzenini kurunuz...yeni sınava şurda ne kaldıki ??kasımı saymazsanız 7 ay sonra sınav var... gelecek sene 55 bin kadrolu alım yapılacak....ve artık büyük illeri zorunluya almaya başlayacaklar... en az 4-5 bin gibi bir alım olacaktır... herkes için hayırlısı....

Tepki Skoru
0
Hocam sağolun çok güzel şeyler söylüyorsunuz da..Ücretli ile dolduruluyo görüyoruz yani ben pek umutlu değilim artık..Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum.Kontenjan artmadı 30bin atama diyo hala millet ayaklanmasın ortalık yatışsın diye binden yetmiş binden bahsettilr şimdi değişiklilk yokk ki geçen senelerden sözleşmelilerde tercih yapacak yeni öğretmen alımı zor bence bu atamada kontenjan değişemdine göre..Ücretli alıyolar ama dava açsak topluca hakkımız diye düşünüyorum.Resmen asgari öğretmen yapıyolar

Tepki Skoru
0
Herkese iyi haftalar dilerim...Artık olan oldu üzülmenin kimseye faydası yok... tahminlerime göre Sözleşmeli alımda baraj 40 olur ancak dün akşamda belirttiğim üzere 46-47 puanı olanlar sınırdan yani 26. tercihi işaretlerlerse şansları olacaktır...
önümüzde umut etmek adına 2 ihtimal var....
1-kadroya geçen 2000 civarında sözleşmeli olduktan sonra normalde boşalan yerler için aynı sayıda sözleşmeli almaları gerekir... ancak geçen sene sınıf öğretmenlerine farklı bir uygulama yaptılar... yani mesela 4.000 kişi kadroya geçen sözlemeli varken 5.000 civarında sözleşmeli sınıfçı aldılar.... aynı şekilde okul öncesine de yapabilirler ancak bu sayı 200-300 gibi bir ilave olur çok fazla olmaz...
2-seçim öncesi şubat-mart ayında 15-20.000 gibi bir alım olursa en az 1.000 kadro ayrılır.. bu durumda sözleşmeli alım 44-45 e kadar düşebilir...

sözün özü hiç bir şey belli değil MEB'in yeterli açıklama yapmamasından dolayı....benim kendi düşüncem şudur ailem adına.. eşimin 47 puanı var geçen seneden... kendisi 26. tercihi yapmak istiyor ama ben istemiyorum... haziranda yapmadığına pişman oluyor... ders çalışmak ona ve bu branştaki pek çok meslektaşına zulüm geliyor maalesef.. birde netini artırmasına rağmen 8 puan düşük alınca umutlarını hepten yitiriyor...benim desteğim ve baskımla yola devam ediyor... şimdi eşim 26 yı yazalım diyecek ben yok diyeceğim. tabiki 26 tutacak diye bir şey yok bakarasınız 48-49 da kalır taban puan....
şimdi son olarak kendi eşime ve tüm meslektaşlarına tavsiyem şudur eğer 46-47 puanın üzerinde iseniz ve de kesinlikle 26. tercihi yazacam diyorsanız bekleyin...
46-47 puanın altında iseniz ve 26 yazmayaacğım diyorsanız şoku hemen atlatıp ders çalışma düzenini kurunuz...yeni sınava şurda ne kaldıki ??kasımı saymazsanız 7 ay sonra sınav var... gelecek sene 55 bin kadrolu alım yapılacak....ve artık büyük illeri zorunluya almaya başlayacaklar... en az 4-5 bin gibi bir alım olacaktır... herkes için hayırlısı....

Tepki Skoru
0
merhaba mühendis38 bende siz ve eşinizin yaşadıklarını yaşıyorum benim 2009 puanım 51 438 daha önceki atamalarda çok sınırlı sayıda tercih yaptım tabiki eşimin istediği yerleri çünkü eşimde öğretmen yaşadığımız şehrin en iyi okullarından birinde uzak yerlere gitmemi istemiyor 26 yı hiç isaretlemedim ama bu atamalarda artık fazlasıyla düşünüyorum banada eşiniz gibi ders çalışmak çok zor geliyor sizce ben 26 yı işaretlemeli miyim ne dersiniz bu kez eşimi ikna edeceğimi düşünüyorum çünkü bıktım artık bu atanamama laflarından ne olur bir yol gösterin.sizde eşinizle benim durumumda olduğunuz için bunları söylüyorum şimdiden herşey için teşekkür ederim saygılar,

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar iptal edilen sınava yaklaşık 18.000 okul öncesi mezunu girmişti malumunuz....geçen senden kalan 4.000 kişi vardı kazanamayan....ayrıca 5.000 civarında yeni mezun var... 2009 da sınava girmemiş bu sene yeni giren 1.000 kişi....,Ayrıca 1.000 civarında da şu an 4. sınıfta olup sınava giren kişi kabul edersek toplamda 11.000 civarında devlette sözleşmeli yada kadrolu çalışmayan okul önceci bu sınava girmiştir.... 18.000 sayısının korunduğunu kabul edersek geriye kalan 7.000 civarında kişi devlette sözleşmeli olarak çalışıp kadroya geçme düşüncesiyle bu sınava girmiş kişilerdir....
Daha önce yayınlanan branş sıralamasında ilk 8.000 içerisinde en az bu 7.000 kişiden 5.000 kişinin olması kuvvetle muhtemeldir...nedenine gelince mevcuytta sözleşmeli çalışıpta kendine givenen ve biraz iddiası olan kişiler bu sınava girmiş ve çaba sarfetmişlerdir bana göre o yüzden ilk 8.000 de en az 5.000 kişi vardır diye düşünüyorum ben.... Ayrıca 4. sınıfta olupta tercih yapamayacak ve iddialı olan 500 kişide ilk 8.000 içerisine girmiştir...
SONUÇ OLARAK 2500 alım sayısında herhangi bir değişiklik olmazsa iptal edilen sınava ait sıralamada ilk 8.000 e giren 53 puan üzerindeki kişilerin kadrolu ve sözleşmeli şansı olcak idi.... ancak bugünkü hesap yönetime göre bahsi geçen 53 puan 6-7 puanlık bir düşüşle 46-47 puana tekabül etmektedir....
SÖZÜN ÖZÜNE gelince son puanalara göre 45 ve üzeri puan alan arkadaşların 26.Tercihten gitme şanları olduğuna inanıyorum... amacım kimseyi üzmet değildir sadece mantıklı hesaplamaşlar yapmaya çalıştım.....
benim puanım da 53.870 kadrolu büyük ihtimal olmaz ama istanbula sözleşmeli atanma şansım var mıdır acabaa lütfen bişi söleyiinn:)) şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar ben kadroya75 puanla ancak geÇebİldİm bence 70 kadroya geÇmede taban puan olur sÖzleŞmelİde yİne 40 kÜsÜrlere İnebİlİrler dİye dÜŞÜnÜyorum

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar ben kadroya75 puanla ancak geÇebİldİm bence 70 kadroya geÇmede taban puan olur sÖzleŞmelİde yİne 40 kÜsÜrlere İnebİlİrler dİye dÜŞÜnÜyorum
Hocam nerede çalışıyorsunuz bir de hangi atamada kadrolu yerleştiniz acaba öğrenebilir miyiz? ayrıca 40lara düşeceğini sanmıyorum ben sözleşmelinin yine geçen seneki gibi toplu bir alım olmadığı sürece baksanıza geçen seneden kalan ne kadar puan var önümüzde

Tepki Skoru
0
SÖZÜN ÖZÜNE gelince son puanalara göre 45 ve üzeri puan alan arkadaşların 26.Tercihten gitme şanları olduğuna inanıyorum... amacım kimseyi üzmek değildir sadece mantıklı hesaplamalar yapmaya çalıştım.....
siz çok iyimsersiniz arkadaşım sözleşmeli 45 puana düşmeyecektir...

Tepki Skoru
0
ya ben 4.sınıf öğrencisiyim bu sneki olacak sınavda sizce bizim şansımız düşecekmi,daha yüksek puanlar mı gerekecek:(

Tepki Skoru
0
hocam nerede çalışıyorsunuz bir de hangi atamada kadrolu yerleştiniz acaba öğrenebilir miyiz? Ayrıca 40lara düşeceğini sanmıyorum ben sözleşmelinin yine geçen seneki gibi toplu bir alım olmadığı sürece baksanıza geçen seneden kalan ne kadar puan var önümüzde
hocam erzİncana atandim geÇen yil Şubat atamasi İptal oldu da hazİranda olduya atama o zaman kadroya geÇtİm 2008 puanimdi Önce sİİrte sÖzleŞmelİ atandim Üstelİk 75 le daĞ kÖyÜnde ÇaliŞtim 1 buÇuk yil puanimin geÇerlİlİĞİ İle kadroya geÇtİm bende seÇİmlerden dolayi bİr toplu alim beklİyorum muhakkak olmali Çok aÇik var ya 2011 de mÜthİŞ alim olacak bence 40 kÜsÜrlere dÜŞer

Tepki Skoru
0
Ayrica son gİrdİĞİnİz kpss sinavini anlamadim kuzenİmİn Önce 49 eĞİtİm netİ vardi 75 almiŞ genel kÜltÜr genel yeteneĞİ İyİydİ Şİmdİ eĞİtİm netİnİ 87 ye ÇikarmiŞ ama yİne 70 kÜsÜr almiŞ bÖyle olmamasi lazim dİmİ hesaplamada yanliŞlik mi var ne

Tepki Skoru
0
hocam biz de ondan muzdaripiz zaten tabii ki bu kadar düşük olamaz diyoruz hep bir ağızdan çünkü standart sapmasını da istemiyoruz ham puanların bile bu şekilde gelmesi ösynnin kılavuzundaki hesaba ters yani bunun bir açıklaması olması lazım eğer savunacaklarsa yanlış olmadığını...

Tepki Skoru
0
siz kaç puan aldınız zehra hocam daha 76 alıp kadroya geçemeyen arkadaşım var doğu yazmak istemedi doğuda ya ilçe ya köy geliyor mesela ben geçen atamada maraşın 30 km lik bir köyünü yazdım haziranda 92 puanla biri girmiş bir başarı sıralaması vermemişlerdi diyordum heralde en yüksek puanlılardan biriyim baktım sonuca 90 la 80 ler bana şans eseri erzincanın ilçe merkezi geldi 22. tercihimdi...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle