Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kaç puan alan sözleşmeli atanma şansını elde edecek..Buyrun hesaplar...

Tepki Skoru
0
hocam benim puanım ne yazık ki 73 çok sınırda bir puan kadro için o yüzden içim rahat etmiyo ama geçen sene 2008liler çok vardır hocam muhtemelen çünkü daha geçen sene bi doğru düzgün alım oldu okul oncesinden o yüzden yüksek puanlıların daha iyi bir yer gelmesi için beklemeleri belki daha normal. bir de şu var 2009'da çok sayıda atama yapıdı hocam bu uygulama da önceleri yoktu o yüzden de şansımız yüksek olabilir. bilmiyorum ki bi rahalıyorum bi ümidimi kaybediyorum o kadar çok kriter var ki değerlendirilecek... hayırlısı olur inşallah ya bekliyoruz işte iptal olmazsa olacak bişeyler...

Tepki Skoru
0
bir de arkadaşlar ben şu sözleşmelilerde eş durumunu sormak istiyorum. eş durumu tayini istemek için eşin memur olması şartı var mı yoksa sadece belirli bir gün sigortasını doldurmuş olması yeterli mi kafamı karıştırıyorlar etraftan sürekli. bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim teşekkürler şimdiden.

Tepki Skoru
0
bir de arkadaşlar ben şu sözleşmelilerde eş durumunu sormak istiyorum. eş durumu tayini istemek için eşin memur olması şartı var mı yoksa sadece belirli bir gün sigortasını doldurmuş olması yeterli mi kafamı karıştırıyorlar etraftan sürekli. bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim teşekkürler şimdiden.
eşinizin memur olmasına gerek yok resmi nikah olsun yeter hocam biz önce nikahı yaptık 6-7 ay sonra yanyana gelince düğün yaptık ayrıca 2008 lilerin puanları öldü 2 yıl geçerliliği var ben kıyısından döndüm haziranda son geçerli tarih hazirandı bitti sadece 2009 ve 2010 puan sonuçlarıyla tercih yapılacak geçen yılda kimse doğru dürüst yüksek puan alamadı bu yıl da malum 26 yazsan büyük ihtimal gelir ama iyi tercih yap nereleri yazmayı düşünüyorsunuz

Tepki Skoru
0
hocam 26yı işaretleyemem ona cesaret edemem malumunuz yaza kısmetse evlencem ve bu riski göze alamam ben geçen sefer sadece karadeniz illerini yazdım ama merkez çok yazmadım köy ilçe falan yazdım genelde ama bu sefer biraz daha doğuya açılabilirim belki diye düşünüyorum kadro garanti olsun diye sonlara yazarım Şöyle uygun illerden de ki inşallah biri gelir yani tekrar aynı stresi yaşamak öldürür insanı heralde özellikle de bu seneki çektiklerimizin üstüne

Tepki Skoru
0
bu arada eş durumu tayin konusunda aydınlattığınız için teşekkürler hocam ben de yönetmeliğe baktığımda onu görüyorum ama etraftan yok sadece memur falan denince insan tereddüte düşüyo.

Tepki Skoru
0
bence karadeniz 80 ve üstü hadi 79-78 kapatır nasip ama yaz gitsin ya bana kendi tercihimle doğu gelmişti resmi nikahı yaptık yaza düğün yaptık zaman çabuk geçer insan bir atansam yeter sözleşmelide olsa farketmez diyor ama gittiğin kurumlarda sözleşmeli olunca sanki ücretliymişsin gibi bir değer veriliyor kadro başkaeşiniz hangi ilde ankarara zor da diğer illere geçişiniz 1 yıla bile olur hem sözleşmeliler kolay kolay eş durumundan 1 yılda geçiş yapamaz geçsede eşine çok uzak yere veriyorlar ben siirtten kastamonuya eş durumundan geçtim eşimle hafta sonu zor görüşüyorsuk ben cidedeydim o ters istikamette çok zorlandık kadrolu olsan yakına verirler 26 yı işaretle bence 1 yıl sonra rahat edersin sözleşmelinin sıkıntısı geçmez

Tepki Skoru
0
hımm valla hocam diyorumya çok kararsızım önemli olan tercih gerçekten puan falan değil ama 26ya cesaret edemem 25 tercihimi isbetli yapmaya çalışcam artık gerisi de kısmet ne yapalım:(

Tepki Skoru
0
ben siirti kendim tercih ettim dağ köyü çıktı 26 ya bıraksaydım en azından merkez gelirdi ya bazen tercihlerimizle en kötü yeri seçebiliyoruz hakkınızda hayırlısı olsun ama sen yinede yaz tabi kendi tercihin doğuda maraş elazığ adıyaman malatya erzurum erzincan kesin yaz batman ve diyarbakır merkez de çok gelişmiş buraları yaz

Tepki Skoru
0
tam tersi değil mi hocam ya 26 ile daha ücra yerler gelmiyo mu? bu şehirleri de bir mercek altına alayım hocam çok teşekkür ettim değerli fikirleriniz için;)

Tepki Skoru
0
yok hocam 26 ile batıda gelebilir karadenizde akdenizde doğuda tercihte kimsenin nereyi yazdığını bilemezsiniz boş kalan türkiyenin her yerinden il çıkabilir 26 dan sana belki yozgat ta gözden kaçan bi rokul çıkacak çünkü 72 ile bir kız a yozgat ilçe merkezi 26. tercihe çıkmış kimse yazmamış bana çıkmaz deyip insanlar yazmıyor 26 oraları dolduruyor. 26 dan antalya bile çıkabilir doğu yada ücra yer çıkacak diye bişi yok çok dua edin inşallah güzel bir yer çıkar...yardımcı olabilmişsem ne mutlu

Tepki Skoru
0
Benim içime doğuyor sözleşmede toplu alım olursa 40 ın altına bile düşer.temmuzda 46 aldım şimdi 38 bu ne yaaa.neti artırdım puanım düştü.hiç bir şey anlamadım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar herksese iyi bayramlar dilerim öncelikle....
sözleşmeli yazmayı düşünen arkadaşlar eş durumu tayini (özür gurubu ) yaptırmak istediklerinde en az 2 sene sonra tayin yaptırabileceklerini hiç unutmasınlar.... (doğu anadoluya tayin yaptırmak isteyenler için bu süre en az 1,5 yıl...)
kadrolu atananlar ise en az 1,5 yıl beklemek durumundalar...

örnek verecek olursak,
aralık 2010 da kadrolu atanan bir öğretmen memuriyette en az 1 sene geçmeden özür gurubu tayini isteme hakkı olmadığı için 2011 yaz döneminde eş durumundan tayin isteyemiyor... arkasından şubatta yapılacak özür gurubu atamasında tayin isteyebilir ve kadrolu olduğu için hemen hemen her şehirde yeterince kadro açılıyor ve sorunsuz tayin işlemini gerçekleştirmiş oluyor....

aralıkta kadrolu atamanın arkasından sözleşmeli olarak atanan birisi 2011 yaz dönemi özür gurubu tayinleri geldiğinde 1 yılı dolmadığı için zaten tayin isteyemiyor... şubat dönemi geldiğinde (şubat 2012 ) tayin isteme haakı doğuyor ancak yeni sözlemeli alım yapılmadığı için doğu bölgeleri hariç her yerde sözleşmeli sayısı dolduğu için özür gurubunda doğu hariç hiç bir yerde boşluk olmadığı için şansı kalmıyor....dolayısıyla 2012 ağustos atamalarının arkasından sözleşmeli alım öncesinde yapılacak olan özür gurubu tayinlerinde kendisine şans doğuyor... sonuç olarak en az 2 sene beklemesi gerekiyor.....

tercih yapacak arkadaşlarımız bu tür detayları bilerek tercih yapsınlar....sonradan kimse üzülmesin....

Tepki Skoru
0
iyi günler benim puanım 57.354 sözleşmeli durumum ne olur 26 yıda evet dicem bide rapor alırsak bu ikiyılın içindemi olucak yada raporlar çıkarılıp 2 yılı öylemi tamamlıcam eğer olursa nisan gibi doğum iznine ayrılcam cvp verirseniz sevinirim

Tepki Skoru
0
teşekkürler mühendis 38.Bende hem ziraat müh. hemde okulöncesi öğretmeniyim.

Tepki Skoru
0
doğum izni kanuni hakkınız olduğu için sorun olmaz... zaten burda önemli olan MEB in politikası gereği 1 yıldan önce hiç kimse eş durumu (özür gurubu) tayini isteyemiyor..... ancak bu sene sınav iptal edildiği için geçen sene eylülde atanan arkadaşların 1 yılı dolduğu için muhtemelen tayin isteyebilecekler.... normalde ağustosta atama olsaydı şansları olmayacaktı.... MEB yine bir oyun yapmazsa 1 yılları dolmuş olacak normalde... kısmet işte... her işte bir hayır vardır hesabından...

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim inşallah kontenjanları yüksek tutarlar hepimiz faydalanırız buraya atandık diye müjde veririz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben yeni üyeyim dersaneye başladım hocalar seçimden önce bir atama olacak dediler ama ben psikolojik olarak bunalımdayım daha fazla net yaparak daha düşük puan aldım ne olacak sizce

Tepki Skoru
0
slmlar ben 60 puan aldım çocuk gelişimi mezunuym mayıs aynında atama olabilecekmi.olursa atanma şansım varmı.ve ben okul öncesi öğrtm olarakta atanabilekmym.yardımcı olursanız çok sevrnm inan.şimdiden teşkür ederm

Tepki Skoru
0
slmlar ben 60 puan aldım çocuk gelişimi mezunuym mayıs aynında atama olabilecekmi.olursa atanma şansım varmı.ve ben okul öncesi öğrtm olarakta atanabilekmym.yardımcı olursanız çok sevrnm inan.şimdiden teşkür ederm
çocuk gelişimi nasıl o.ö.ö'liğine atanabiliyor? :emot0:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.