Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İşte Ankara'daki Okuloncesiforum Ailesinin Resimleri:)

Tepki Skoru
0
çok güzel görünüyosunuz orda olmayı çok istedem ama olmadı ankarada birdaha buluşursanız bu sefer ne olursa olsun gelecem ee birazda neler yaptınız anlatın hocamda bizde öyle avunalım

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
ilkay' Alıntı:
Arkadaşlar ben de teşekür ediyorum hepinize sizlerle tanışmak çok hoştu..buradan "sıcak kanlı" mado personellerine de teşekkürü bi borç biliyorum
:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6: seni tanımakta güzeldi ilkay :D

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
cadi57' Alıntı:
Sorma Meltem'cimm yaa ne konuştularsa hepsi birlik olmuş hiçbiri bişi anlatmıyor...:(:(
Arkadaşlar ya ama ama ama konustuk bişiler :thumbsup:
Güzeldi içerisi soğuktu ama ortam sıcaktı hiç üşümedik.

Tepki Skoru
0
selcukaydin' Alıntı:
cadi57' Alıntı:
Sorma Meltem'cimm yaa ne konuştularsa hepsi birlik olmuş hiçbiri bişi anlatmıyor...:(:(
Arkadaşlar ya ama ama ama konustuk bişiler :thumbsup:
Güzeldi içerisi soğuktu ama ortam sıcaktı hiç üşümedik.
Aaaaa Selçuk Hocam soğuk muydu ya içerisi? Alla alla bana niye öyle gelmedi:D

Tepki Skoru
0
canlarım birlikte ne güzel bir manzara oluşmuş dostça çıkarsız sevgi dolu tabi birazda bizleri kıskandıran inşallah birgün bizlerde oluruz konyada buluşmak istiyorum büyüğünüz olarak hepinizi kucaklamak kutlamak .sizlerle gurur duyuyorum hep böyle yüreği güzel insanlar olarak .bizbu hafta sonu okul olarak Çanakkaleye gittik doyulmaz güzelliklerdi .fakat birkaç gün yetmiyor daha çok gezip görmek lazım .hepinize sevgi ve selamlar.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Hocam genel bi sohbet.Neredeyiz nerede olabiliriz.Sitemiz hakkında projeler hakkında.Okul öncesi eğitim hakkında.Tanıştık konuştuk fikir alışverişinde bulunduk.Çay içtik güldük eğlendik.Güzel geçti herkesin olmasını isterdim.

Tepki Skoru
0
hakikaten çok güzel görünüyorsunuz.. galiba bir dahaki buluşmaya katılalım diye konuştuklarını saklıyorlar.. iyi taktik tabii.. biz merak içinde öyle bekleyelim.. neyse;bir dahaki sefere aranızda olmak dileğimiz..

Tepki Skoru
0
[
Ben de sabah uyandığımda şok oldum Nisan'ın ortasında kar:) Bence günümüze anlam kattı..Selçuk hocam dediğiniz gibi düşlerimiz zaten beyaz ..Ulaşacağımız yol da öyle olacak inşallah.. Bugün katılan arkadaşlarımızı görünce umudum daha da arttı ...
[/quote]

benimde umudum arttı deryacım ...bence birlikte çok güzel işler başarıcağız :)
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar çok güzel ve eğlenceli bi gündü :):)
kesinlikle devamı gelecek :):):)

Tepki Skoru
0
lulla' Alıntı:
canlarım birlikte ne güzel bir manzara oluşmuş dostça çıkarsız sevgi dolu tabi birazda bizleri kıskandıran  inşallah birgün bizlerde oluruz konyada buluşmak istiyorum büyüğünüz olarak hepinizi kucaklamak kutlamak .sizlerle gurur duyuyorum hep böyle yüreği güzel insanlar olarak .bizbu hafta sonu okul olarak Çanakkaleye gittik doyulmaz güzelliklerdi .fakat birkaç gün yetmiyor daha çok gezip görmek lazım .hepinize sevgi ve selamlar.
Hocam çok teşekkür ederiz..İnşallah Konya'da da buluşuruz ... Konya'ya bir kere gitmiştim bi kere daha gitmeyi çok isterim hem de sizlerle:)Çanakkale için aynı fikirdeyim .. Günlerce gezilmesi gereken bir yer...Sevgiler :)

Tepki Skoru
0
Ankara'dan şimdi döndüm ve gerçekten çok güzeldi sanal ortamın gerçekte te can bulması. Orada bulunan bütün arkadaşlarla tanıştığıma çok memnun oldum. Hoş sohbetleri ve sıcak tavırları için de herkese teşekkür ediyorum. Güzel paylaşımların ve birlikteliklerin sürmesi dileğiyle...

Tepki Skoru
1
Ankara buluşmasının güzel geçmesine çok sevindim:):)
Resimde çok güzel çıkmışsınız:):)
Meltemcim çok haklı İzmir'de de toplanırsanız seve seve katılırız:):)

Tepki Skoru
0
musti_250 demişki:
Katılan arkadaşlardan hanginiz ugursuzsunuz 6 aydır ankaraya kar yagmıyordu siz buluşmaya gittiniz kar yağdı

uğursuzlukk değill musticim yaa berekettir o berekett:)

ohh ohh Allah muhabbetinizii artırsınn..gelemediğimee binlerce kezz pişmann oldumm şimdii yaaa..keşkee koymasaydınızz fotoğrafıı yaaa:36_1_21::36_1_21::36_1_21:

sağ baştann sayınn bakalımm kimm kimdirr???ya da benn sayayımm ama sağ baştan değilde sol baştann sayabilirimm birascıkk..

selçukk arkadaşımm(süper bir insansınn bizi burada ve sizii orada buluşturduğunn içinnn)ilkay arkadaşımm(aaa ilkay sen denizlide değilmiydinn ne zamann geldinn??biz şurdann gidemedikk sen denizliden gelmişsin yaff...hoşgeldin ankarayaa)derya arkadaşımm(forumun müdavinlerindenn,biricikk öğretmenimizz)tubacıkk arkadaşımm(ankarada olmamıza rağmenn hiçç görüşemedik tanışamadıkk)bide sağ baştaki de ahucumm arkadaşımm sanırsamm..(methinii çokk duydumm,tanışmadan tanıyorum sanki seni ahucum) böle iştee..diğerlerinii tanımıyorumm maleseff..kalanlarr da kendilerinii bizee tanıtsalarr nasıll olurr...(umarımm iisimlerii doğruu saymışımdırr:36_1_21::36_1_21:)

oo madoya gittinizz demekk.ne güzell ne güzell...

inşallahh bir başkaa buluşmada bende aranızda olabilirimm:):)

sevgiler....

Tepki Skoru
0
valla hepiniz harika görünüyorsunuz. kıskamdım vallaha. umarım istanbuldakine gelebilirim. merak ettim o kadar kişimiydiniz? eminim güzel şeyler paylaşmışsınızdır. sizin adınıza çok sevindim. başta selçuk hocam olmak üzere emek veren herkese teşekkürler bu güzelliklerden dolayı... :)

Tepki Skoru
1
bng_tlg' Alıntı:
İzmirli arkadaşlarla bitürlü görüşmek kısmet olmadı ,
kendimizce birşeyler planladık ama biraraya gelemedik birtürlü .
üstelik gökçeyle evlerimiz birbirine çok yakın olmasına rağmen :D

buradan tüm yetkililere sesleniyorum ,:D:D
İzmirde mutlaka bir bulusma düzenlenmeli :)
toplantınızın güzel geçtiği herhalinizden belli ,
darısı tüm İzmirlirlilerin başına diyelim bari :D
Evet canım ya evlerimiz bile yakın bi görüşemedik:(
Bengimmm inşallah duan kabul olur da buluşuruz:):)

Tepki Skoru
0
ilkay' Alıntı:
YA BEN NİYE BİRTANE BİLE KAR GÖRMEDİM :D
:36_1_21::36_1_21:

Akşamüstü dışarı çıkmadınız galiba. Ben dışarda olma talihsizliğindeydim, sırılsıklam oldum. Ama kısa sürdü çok yağmadı zaten :36_7_8:

Bu arada kar da yağmur da uğurdur :) Kim uğursuzluk demiş bakim :36_1_19:

Tepki Skoru
0
Ya çok güzel bir görüntü...selçuk Bey size çoook teşekkür ediyorum...bize bu imkanları verdiğiniz için ben Konyadayım ve Konyadaki arkadaşlarla siteden tanıştık ve şuan görüşüyoruz ve inanılmaz bir fırsat yarattığınız için size tekrar teşekkür ediyorum...ve oradaki fotoğraftaki arkadaşlar kimler çok merak ettim de bizlere açıklarmısınız?

Tepki Skoru
0
Nesiye cimmm nası tanıdın beni yaaaa:) methimi duydun demek ?? :) sana kızdım gelmedin ama:p

Tepki Skoru
0
karadeniz turu ne zaman selçuk hocam,sizleri seve seve ağırlarız...sıcak sohbetiniz fotoğrafada yansımış,başka arkadaşlarda var mıydı başkent buluşması olmasına rağmen katılım az olmuş

Tepki Skoru
0
çok güzel görünüyorsunuz arkadaşlar..buluşmanızın güzel geçmesinede çok sevindim.

Tepki Skoru
0
afusu' Alıntı:
Nesiyecimmm nası tanıdın beni yaaaa:) methimi duydun demek ?? :) sana kızdım gelmedin ama:p

canımm benimm..(nasıll tanıdım amaa..söylemem meslekk sırrı:))evet gelemedimm çokk üzüldümm yaa..ben senii okuldaa ziyarett edicemm şekercimm inşallahh:36_1_21::36_1_21::36_1_21:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle