Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İşte Ankara'daki Okuloncesiforum Ailesinin Resimleri:)

Tepki Skoru
0
İNSAN BU KADAR DA KISKANDIRILMAZ Kİ CANIM:phzuihf:ZATİ GELEMEDİM DİYE KENDİ KENDİMİ YİYORUM BURADA:36_1_19:AMA İNANIN ÇOK MÜTHİŞ GÖRÜNÜYORSUNUZ. BUNDAN SONRAKİ BİRLİKTELİĞE KATILABİLME UMUDUMU HALA SAKLIYORUM İÇİMDE.LÜTFEN TEKRARINI EN KISA ZAMANDA YAPALIM.ŞU GÜZEL BİRLİKTELİĞİN BULUNDUĞU SİTEMİZİN GÜZEL İNSANLARIYLA TANIŞMAK DİLEKLERİMLE...
SEVGİLER KERE SEVGİLER......

Tepki Skoru
0
hkaratatar' Alıntı:
İNSAN BU KADAR DA KISKANDIRILMAZ Kİ CANIM:phzuihf:ZATİ GELEMEDİM DİYE KENDİ KENDİMİ YİYORUM BURADA:36_1_19:AMA İNANIN ÇOK MÜTHİŞ GÖRÜNÜYORSUNUZ. BUNDAN SONRAKİ BİRLİKTELİĞE KATILABİLME UMUDUMU HALA SAKLIYORUM İÇİMDE.LÜTFEN TEKRARINI EN KISA ZAMANDA YAPALIM.ŞU GÜZEL BİRLİKTELİĞİN BULUNDUĞU SİTEMİZİN GÜZEL İNSANLARIYLA TANIŞMAK DİLEKLERİMLE...
SEVGİLER KERE SEVGİLER......
Canım yaaa bi dahaki sefere inşallah:) Ben seni Çankırı'da görmek isterim:D Beklerim canım Eldivan'a:D

Tepki Skoru
0
NE GÜZEL OLMUŞ BULUŞMANIZ, SICAK BİR ORTAM, DARISI DİĞER İLLERİN BAŞINA :)
Kim kimdir tam öğrenemedik ama dimi yaniiiiiii:):)

Tepki Skoru
0
kim kimdir yazın ama bizde tanıyalım olmzmı. çat diye çatlamak üzereyim.yaa keşke bizde olsaydık

Tepki Skoru
0
DERYACIM RESMİNİZ ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞ.HEPİNİZ ÇOK MUTLU GÖRÜNÜYORSUNUZ..BÖYLE BİR GÖRÜŞME BELKİ İLERDE BİZEDE NASİP OLUR BELLİ Mİ OLUR:)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
eminim güzel bir gün geçirmişsinizdir bende gelecektim ama son anda çıkan işimden dolayı gelemedim arkadaşlar inşallah bir daha ki sefere beraber olmak dileğiyle katılan arkadaşlara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum :)

Tepki Skoru
0
AY NE KADAR GÜZEL YA.KEŞKE ARANIZDA OLABİLSEYDİK.SELÇUK HOCAM BİZLER YANİ DOĞUDA ÇALIŞAN ARKADAŞLAR İÇİNDE BİR BULUŞMA AYARLASAK YA.BİZ ÇOK GARİP KALDIK BURALARDA...

Tepki Skoru
0
Çok güzelsiniz hepinizde.Sizleri tanımak çok ama çok isterdim.O kadar pişmanım ki dersaneyi asmadığıma:(( Acayip kıskandım.

Tepki Skoru
0
Herkes kıskansın inanilmaz güzel bir gündü çünkü hediyeler,çaylar,garsonlar ve en önemliside tabi ki arkadaşlarımız çok güzeldi.Herkes buluşmalara katılsın arkadaşlık açısından,sitemiz açısından çok yararlı olacagına inanıyorum sakın buluşmaları kaçırmayın Ankara buluşmasında çok eglenen bir arkadaşınızın size tavsiyesi buluşmalara gidin arkadaşlarınızla yüz yüze tanışın.İnşallah birgün hepimiz topluca görüşme şansını yakalarız.İl il görüşmelerden sonra toplu yaparız bu işi.Bu arada herkes isimleri merak ediyor tugba cım deryacım isimleri yazında bari arkadaşlar tanısın bizi unutmasınlar sitenin nede olsa ilk buluşması ilk buluşanlarıyız sanırım :)

Tepki Skoru
0
çok hoş görüntüler ne güzel orada olmak istedim ama imkan yok işte :(

ya bende çok üzüldüm neden kayseride buluşma yapılmıyuor büyükşehir oalrak :(

Tepki Skoru
0
çok güzel görünüyorsunuz tubişim bende orada olmayı diledim bir an:)

Tepki Skoru
0
soldan sağa ilk dörtlüyü tanıyoruz ama diğerleride isimlerini bahşedebilirlermi?

Tepki Skoru
0
:36_3_12: selam aranızda olmak isterdim çok hoş olmuş başka ANKARA buluşması yapmayı düşünüyor musunuz.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
İnşallah eylülde 2. buluşmayı gerçekleştiririz daha büyük sayıyla :D

Tepki Skoru
0
selcukaydin' Alıntı:
İnşallah eylülde 2. buluşmayı gerçekleştiririz daha büyük sayıyla :D
Hocam inşallah ben çok isterim ..sayı da artarsa ki artacak eminim süper olur:thumbsup::36_1_21:

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar hepinize benden yürek dolusu selamlar...:)
Sizleri çoooook özledim. Ayrıca çooook da kıskandım çünkü buluşmaya ben katılamadım.:( Umarım Eylül'de bende bu güzel resimde yerimi alırım...

Tepki Skoru
0
gokben' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize benden yürek dolusu selamlar...:)
Sizleri çoooook özledim. Ayrıca çooook da kıskandım çünkü buluşmaya ben katılamadım.:( Umarım Eylül'de bende bu güzel resimde yerimi alırım...
Canım canım yaaaa nerdesin senn:(:(:(:( Çook özledik senii..Keşke sen de olsaydın yanımızda..Eylül'de kaçmak yookkk:)

Tepki Skoru
0
bende ankaradayım ama bu buluşmadan haberim yoktu:( keşke bende sizlerle tanışabilseydim.....

Tepki Skoru
0
hımmmm. kıskanmaya ne hacet 5 mayısa ne kaldı şurda. bizde en az o kadar eğlenebiliriz bursa'da eminim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle