:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6: seni tanımakta güzeldi ilkayilkay' Alıntı:Arkadaşlar ben de teşekür ediyorum hepinize sizlerle tanışmak çok hoştu..buradan "sıcak kanlı" mado personellerine de teşekkürü bi borç biliyorum
Arkadaşlar ya ama ama ama konustuk bişiler :thumbsup:cadi57' Alıntı:Sorma Meltem'cimm yaa ne konuştularsa hepsi birlik olmuş hiçbiri bişi anlatmıyor...![]()
Aaaaa Selçuk Hocam soğuk muydu ya içerisi? Alla alla bana niye öyle gelmediselcukaydin' Alıntı:Arkadaşlar ya ama ama ama konustuk bişiler :thumbsup:cadi57' Alıntı:Sorma Meltem'cimm yaa ne konuştularsa hepsi birlik olmuş hiçbiri bişi anlatmıyor...![]()
Güzeldi içerisi soğuktu ama ortam sıcaktı hiç üşümedik.
Hocam çok teşekkür ederiz..İnşallah Konya'da da buluşuruz ... Konya'ya bir kere gitmiştim bi kere daha gitmeyi çok isterim hem de sizlerlelulla' Alıntı:canlarım birlikte ne güzel bir manzara oluşmuş dostça çıkarsız sevgi dolu tabi birazda bizleri kıskandıran inşallah birgün bizlerde oluruz konyada buluşmak istiyorum büyüğünüz olarak hepinizi kucaklamak kutlamak .sizlerle gurur duyuyorum hep böyle yüreği güzel insanlar olarak .bizbu hafta sonu okul olarak Çanakkaleye gittik doyulmaz güzelliklerdi .fakat birkaç gün yetmiyor daha çok gezip görmek lazım .hepinize sevgi ve selamlar.
Evet canım ya evlerimiz bile yakın bi görüşemedikbng_tlg' Alıntı:İzmirli arkadaşlarla bitürlü görüşmek kısmet olmadı ,
kendimizce birşeyler planladık ama biraraya gelemedik birtürlü .
üstelik gökçeyle evlerimiz birbirine çok yakın olmasına rağmen
buradan tüm yetkililere sesleniyorum ,
İzmirde mutlaka bir bulusma düzenlenmeli
toplantınızın güzel geçtiği herhalinizden belli ,
darısı tüm İzmirlirlilerin başına diyelim bari![]()
:36_1_21::36_1_21:ilkay' Alıntı:YA BEN NİYE BİRTANE BİLE KAR GÖRMEDİM![]()
afusu' Alıntı:Nesiyecimmm nası tanıdın beni yaaaamethimi duydun demek ??
sana kızdım gelmedin ama
![]()