Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İşte Ankara'daki Okuloncesiforum Ailesinin Resimleri:)

Tepki Skoru
0
bende geliyorum bursada 5 mayısta desert_rose eğlendirceksin bizi dimi :D okul öncesi çocuklar gibi olacağız :D

Tepki Skoru
0
yafff cok gusel keske bende gelebılseydım ama bıgun samsuna gelırsenıs beklerım aynı bulusmadan bende ıstıom :D

Tepki Skoru
0
[/color][/i]:thumbsup:bu siteye yeni katıldım Ankarıların buluşmasına kesin katılırdım.bir daha tekrarlanır inşallah.bu siteye üye bütün arkadaşlara selamlar.kolay gelsin

Tepki Skoru
0
ben buluşmaya gelecektim fakat pc sorun var sanırım siteye giremiyorum evden çok üzgünüm sizlerle tanışamadığım için:( googleden sadece konu başlığına göre girebiliyorum noldu anlıyamadım

Tepki Skoru
0
bundan sonraki buluşmalara katılmayı çok çok isterim.mekan ,ortam,paylaşım harika gözüküyor.kıskanılmayacak gibi değil.

Tepki Skoru
1
güzel bir aile fotoğrafı olmuş..kutlarım sizi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende samsundayım buluşacağınız zaman haberim olsun çok kıskandım ben yaa:((

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar bu siteye ve aranıza yeni katıldım Ankara' da güzel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz. Dostluklarınızın daim olmasını dilerim. Umarım site içerisinde okulöncesi eğitim adına güzel paylaşımlar da bulunuruz. Şimdiden hepinize sevgiler!... :474cu:

Tepki Skoru
0
Bende katilmak İstİyorum bİlgİlendİrİrsenİz sevİnİrİm

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00