Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ist Sozleşmeli Usta öğretici 2. Atamalari

Tepki Skoru
0
arkadaşlar lise diplamalarını eksik verenlerden haberiniz varmı biz 4.sınıfız eksiğimizi tamamladıkı bu konuda bilgisi olan lütfen cevap yazsın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar lise diplamalarını eksik verenlerden haberiniz varmı biz 4.sınıfız eksiğimizi tamamladıkı bu konuda bilgisi olan lütfen cevap yazsın
eksık verenlerden biri benım:(Bügün gittim verdım ama Adam dediki artık cok acık kalmaz fazla kışı bundan sonra atanmaz dedi..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 3. sınıflardan ilk defa başvuranlarda atanan oldu mu

Tepki Skoru
0
sözleşmeli usta öğretici mi var. ben 7 yıldır usta öğretici olarak çalışıyorum bu komuyla ilgili yeterli bilgiye sahibim ama böyle birşey ilk defa duyuyorum.

arkadaşlar ihtiyaç olursa okulların kapanmasına bir gün kalada olsa usta öğreticilere görevlendirme veriliryor.

ben 7 yıl usta öğretici olarak çalıştım bu yıl çalışmıyorum . bundan sonrada çalışmıycam. bizlere yapılan haksızlıklar ortada birlik olursak çalışmazsak birşeyler düzelebilir. bu yıl görevlendirmem yapıldığı halde sözleşmeyi imzalamadım tepki mi gösteriyorum sizlerede tavsiye ederim başka türlü bizi kullanmaya
devam edecekler. bazı milli eğitimler bizlere rapor hakkı tanımadan sözleşmeyi fes ediyorlar bu duruma soktular, anlayacağınız bizlerle ilgili herkers kafasına göre kural koyuyor bilginiz olsun bizlerin rapor hakkı var ve sözleşme fes edilmez sadece ücret ve sigorta kesilir hepsi bu.

Tepki Skoru
0
sözleşmeli usta öğretici mi var. ben 7 yıldır usta öğretici olarak çalışıyorum bu komuyla ilgili yeterli bilgiye sahibim ama böyle birşey ilk defa duyuyorum.

arkadaşlar ihtiyaç olursa okulların kapanmasına bir gün kalada olsa usta öğreticilere görevlendirme veriliryor.

ben 7 yıl usta öğretici olarak çalıştım bu yıl çalışmıyorum . bundan sonrada çalışmıycam. bizlere yapılan haksızlıklar ortada birlik olursak çalışmazsak birşeyler düzelebilir. bu yıl görevlendirmem yapıldığı halde sözleşmeyi imzalamadım tepki mi gösteriyorum sizlerede tavsiye ederim başka türlü bizi kullanmaya
devam edecekler. bazı milli eğitimler bizlere rapor hakkı tanımadan sözleşmeyi fes ediyorlar bu duruma soktular, anlayacağınız bizlerle ilgili herkers kafasına göre kural koyuyor bilginiz olsun bizlerin rapor hakkı var ve sözleşme fes edilmez sadece ücret ve sigorta kesilir hepsi bu.
herkesin kendi düşüncesi cıksaydı calışırdım calışmayıpta ne yapcam kıme tepkı gostercem. Haksızlıklar olabilir her yerde haksızlık var ona bakarsak.Böyle tepki gosterene kadar kpsyı kazanıp atanın....

Tepki Skoru
0
Merhaba nirvana evet lise diploması

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben KML 2006 mezunuyum, oryantasyon sınavından 80 aldım sizce atamam olurmu?

Tepki Skoru
0
mezun tarihine bakmıyorlar canım seminer notuna göre sıra ile alıyorlar ama daha bircok a.ö.f öğrencileri atanmadı liselere zor sıra gelir..

Tepki Skoru
0
avrupa yakasında 4.sınıf biçok arkadaşın atandığını duydum. ben kadıköyde oturuyorum 4.sınıfım ve geçen sene usta öğreticilik yaptım. Niye hala beklemedeyim anlamış değilim acaba iki yaka arasında açık farkı olabilirmi?

Tepki Skoru
0
avrupa yakasında 4.sınıf biçok arkadaşın atandığını duydum. ben kadıköyde oturuyorum 4.sınıfım ve geçen sene usta öğreticilik yaptım. Niye hala beklemedeyim anlamış değilim acaba iki yaka arasında açık farkı olabilirmi?
cevrendeki okullarda acık varsa atıyorlar. ama oncelık sendın neden beklıyorsun bende anlmadım. hem gecen sene gorev yapmışsın hemde 4 sınıfsın.

Tepki Skoru
0
en son göreve başlamayanların yerine 50 kişiye yakın atama yapıldı listeler elimde en son 3.sınıflara kadar inildi.FAZLA SAYIDA ATAMA YAPILMASI İÇİN BAKANLIKTAN KONTENJAN GELMESİ BEKLENİYOR.HALA OKULLAR ÖĞRETMENSİZ HİÇÖĞRETMENİOLMAYAN OKULLAR BİLE BİR SÜRÜ VAR.

Tepki Skoru
0
Anlamıyorum ki başka ılde mebde lise mezunu calışırken bız haleda atanamıyoruz bu haksızlık onlarıda atamasınlar......

Tepki Skoru
0
mervem bu işi anlamak imkansız .dediğin gibi bi tutarsızlık söz konusu

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar usta öğreticilik ataması için kimseden ses çıkmıyor.benim son aldığım duyumlara göre kontenjan bekliyoruz.ben aof üçte görünüyorum kayıt yenileme ile resmi olarak da 4.geçeceğim.ama il beni 3.sınıf olarak değerlendirdiği için ataması olmayanlardanım.il meb giden gelen arkadaşlar varsa.ve duyumlarını paylaşmak isterlerse çok sevinirim.eminim ki ben gibi çok sevinen bir sürü meslektaşımız da vardır...saygılar

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar usta öğreticilik ataması için kimseden ses çıkmıyor.benim son aldığım duyumlara göre kontenjan bekliyoruz.ben aof üçte görünüyorum kayıt yenileme ile resmi olarak da 4.geçeceğim.ama il beni 3.sınıf olarak değerlendirdiği için ataması olmayanlardanım.il meb giden gelen arkadaşlar varsa.ve duyumlarını paylaşmak isterlerse çok sevinirim.eminim ki ben gibi çok sevinen bir sürü meslektaşımız da vardır...saygılar
en son bende oyle duydum bu saatten sonra pek atanacağımızı sanmıyorum cunku madem acık var haleda ne beklıyorlar sadece galıba ızıne ayrılan oğretmenın yerıne atanabılırız:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle