Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ist Sozleşmeli Usta öğretici 2. Atamalari

Tepki Skoru
0
bende 3 gözüküyodum ama atamam yapıldı.şuanda da çalışıyorum.ama ben evraklarımı hazırlarken 4 e geçtiğime dair aöf bürodan yazılı kağıt alıp vermiştim.belki o etkili olmuştur.

Tepki Skoru
0
bende 3 gözüküyodum ama atamam yapıldı.şuanda da çalışıyorum.ama ben evraklarımı hazırlarken 4 e geçtiğime dair aöf bürodan yazılı kağıt alıp vermiştim.belki o etkili olmuştur.[/QUOTE Sen geçen yıl görev yapmışsın onunda faydası var.

Tepki Skoru
0
bende 3 gözüküyodum ama atamam yapıldı.şuanda da çalışıyorum.ama ben evraklarımı hazırlarken 4 e geçtiğime dair aöf bürodan yazılı kağıt alıp vermiştim.belki o etkili olmuştur.
acaba nerde görevlendirildim öğrenebilirmiyim belki bişeyleri aydınlatır.benim evraklarımdada 4'e geçtiğime dair not düşürdüm ama atamam olmadı.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu saatten sonra atama olmayacak sadece hamılelık ızne ayrılan oğretmenlerın bazı sebeplerden dolayı ayrılan öğretmenlerin yerine olabilir oda cok nadir:(

Tepki Skoru
0
evet bende merve arkadaşa katılıyorum bu saatden sonra atama bekleyenler varsa boşuna ümitlenip gelen iş tekliflerine de hayır demesinler.ama merve sana şunuda söylim ben 3.gözüküyorum ama ayrıca geçen yıl da görev yapmıştım nihal arkadaşın ataması bu nedenle beni şaşırtdı.ama boşverelim.biz kpss ye hazırlanalım arkadaşlar...hepinize bol şans diliyorum...

Tepki Skoru
0
evet bende merve arkadaşa katılıyorum bu saatden sonra atama bekleyenler varsa boşuna ümitlenip gelen iş tekliflerine de hayır demesinler.ama merve sana şunuda söylim ben 3.gözüküyorum ama ayrıca geçen yıl da görev yapmıştım nihal arkadaşın ataması bu nedenle beni şaşırtdı.ama boşverelim.biz kpss ye hazırlanalım arkadaşlar...hepinize bol şans diliyorum...
bak bende şaşırdım oysa mebte dedılerkı gecen yıl görev yapanları hep gorevlendırdık kontejen bellı olursa şimdi sıra görev yapmayanlarda..

Tepki Skoru
0
ya bu atamalar yapılmıcak mııııı ben çok sıkıldım artık beklemekten zamanında gelen teklifleride reddettik
hala benim gibi bekleyen varmı acaba ???
:(

Tepki Skoru
0
ayrıca ben 3. sınıf olmama ragmen 2. sınıf olarak gözüküyorum bu nedenle atamam yapılmadı il mebi aradığımda şuan 3 teyiz 2 leri yakında atamaya başlıcaz dedi

Tepki Skoru
0
ayrıca ben 3. sınıf olmama ragmen 2. sınıf olarak gözüküyorum bu nedenle atamam yapılmadı il mebi aradığımda şuan 3 teyiz 2 leri yakında atamaya başlıcaz dedi bu arada ben geçen yılda görev aldım ama henüz yapılmadı

Tepki Skoru
0
M erhaba arkadaşlar kendi adıma iyi sizin adınıza da umut verici bir haberim var.ben oof 3. sınıf görünen ama kayıt yenilemede 4.sınıf olacak olnan ayrıca geçen yıl da görev yapmış bir usta öğreticiyim ve atamam dün yapıldı.Hem de lise arkadaşımla aynı okula düşmüşüm.Bu bizim için neden umut verici diye düşnebilirsiniz.Ama ben de atamalardan ümidi kestiğim anda yapıldı.Eminim önümüzdeki haftalarda sizin de yapılacakdır.Hakkınızda hayırlısını dilerim...

Tepki Skoru
0
tesekkürler arkadaslar dilerim en yakın tarihde sizinde atamanız olur...

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun umarım benim gibi bekleyenlerinde en kısa zamanda yapılır :)

Tepki Skoru
0
ben bugun bi sonuç çıkmayacağına emin olduğum halde ilçeye gittim ve müdüre söyler söylemez bi okul var gider misin dedi:) yani ne olduğunu anlayamadan okula görüşmeye yolladı beni :)
arkadaşlar bence şansınızı deneyin ilçeleri ziyaret edin;)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle