- Tepki Skoru
- 0
bende 3 gözüküyodum ama atamam yapıldı.şuanda da çalışıyorum.ama ben evraklarımı hazırlarken 4 e geçtiğime dair aöf bürodan yazılı kağıt alıp vermiştim.belki o etkili olmuştur.
bende 3 gözüküyodum ama atamam yapıldı.şuanda da çalışıyorum.ama ben evraklarımı hazırlarken 4 e geçtiğime dair aöf bürodan yazılı kağıt alıp vermiştim.belki o etkili olmuştur.[/QUOTE Sen geçen yıl görev yapmışsın onunda faydası var.
Evet arkadaşlar duyumlarınızı paylaşırsanız çok seviniriz en azından kaçıncı sınıfa kadar atama yapıldığını öğrenmiş oluruz
acaba nerde görevlendirildim öğrenebilirmiyim belki bişeyleri aydınlatır.benim evraklarımdada 4'e geçtiğime dair not düşürdüm ama atamam olmadı.bende 3 gözüküyodum ama atamam yapıldı.şuanda da çalışıyorum.ama ben evraklarımı hazırlarken 4 e geçtiğime dair aöf bürodan yazılı kağıt alıp vermiştim.belki o etkili olmuştur.
bak bende şaşırdım oysa mebte dedılerkı gecen yıl görev yapanları hep gorevlendırdık kontejen bellı olursa şimdi sıra görev yapmayanlarda..evet bende merve arkadaşa katılıyorum bu saatden sonra atama bekleyenler varsa boşuna ümitlenip gelen iş tekliflerine de hayır demesinler.ama merve sana şunuda söylim ben 3.gözüküyorum ama ayrıca geçen yıl da görev yapmıştım nihal arkadaşın ataması bu nedenle beni şaşırtdı.ama boşverelim.biz kpss ye hazırlanalım arkadaşlar...hepinize bol şans diliyorum...
Nirvana öncelikle hayırlı olsun atandığın okuldaki ilk öğretmenmisin yoksa daha önce öğretmen vardıda onun yerine mi atadılar seni