teşekkür ederim arkadaşım sanada iyi çalışmalar..samelif çok sevindim.hayırlı olsun.iyi çalışmalar....
teşekkür ederim arkadaşım sanada iyi çalışmalar..samelif çok sevindim.hayırlı olsun.iyi çalışmalar....
eksık verenlerden biri benımarkadaşlar lise diplamalarını eksik verenlerden haberiniz varmı biz 4.sınıfız eksiğimizi tamamladıkı bu konuda bilgisi olan lütfen cevap yazsın
yok atamamışlar...arkadaşlar 3. sınıflardan ilk defa başvuranlarda atanan oldu mu
ben 3 e gectım neden sordun?sen kaçıncı sınıfsın meryem58
herkesin kendi düşüncesi cıksaydı calışırdım calışmayıpta ne yapcam kıme tepkı gostercem. Haksızlıklar olabilir her yerde haksızlık var ona bakarsak.Böyle tepki gosterene kadar kpsyı kazanıp atanın....sözleşmeli usta öğretici mi var. ben 7 yıldır usta öğretici olarak çalışıyorum bu komuyla ilgili yeterli bilgiye sahibim ama böyle birşey ilk defa duyuyorum.
arkadaşlar ihtiyaç olursa okulların kapanmasına bir gün kalada olsa usta öğreticilere görevlendirme veriliryor.
ben 7 yıl usta öğretici olarak çalıştım bu yıl çalışmıyorum . bundan sonrada çalışmıycam. bizlere yapılan haksızlıklar ortada birlik olursak çalışmazsak birşeyler düzelebilir. bu yıl görevlendirmem yapıldığı halde sözleşmeyi imzalamadım tepki mi gösteriyorum sizlerede tavsiye ederim başka türlü bizi kullanmaya
devam edecekler. bazı milli eğitimler bizlere rapor hakkı tanımadan sözleşmeyi fes ediyorlar bu duruma soktular, anlayacağınız bizlerle ilgili herkers kafasına göre kural koyuyor bilginiz olsun bizlerin rapor hakkı var ve sözleşme fes edilmez sadece ücret ve sigorta kesilir hepsi bu.
cevrendeki okullarda acık varsa atıyorlar. ama oncelık sendın neden beklıyorsun bende anlmadım. hem gecen sene gorev yapmışsın hemde 4 sınıfsın.avrupa yakasında 4.sınıf biçok arkadaşın atandığını duydum. ben kadıköyde oturuyorum 4.sınıfım ve geçen sene usta öğreticilik yaptım. Niye hala beklemedeyim anlamış değilim acaba iki yaka arasında açık farkı olabilirmi?
Gerçekten öyle yaamervem bu işi anlamak imkansız .dediğin gibi bi tutarsızlık söz konusu
en son bende oyle duydum bu saatten sonra pek atanacağımızı sanmıyorum cunku madem acık var haleda ne beklıyorlar sadece galıba ızıne ayrılan oğretmenın yerıne atanabılırızmerhaba arkadaşlar usta öğreticilik ataması için kimseden ses çıkmıyor.benim son aldığım duyumlara göre kontenjan bekliyoruz.ben aof üçte görünüyorum kayıt yenileme ile resmi olarak da 4.geçeceğim.ama il beni 3.sınıf olarak değerlendirdiği için ataması olmayanlardanım.il meb giden gelen arkadaşlar varsa.ve duyumlarını paylaşmak isterlerse çok sevinirim.eminim ki ben gibi çok sevinen bir sürü meslektaşımız da vardır...saygılar