Seni tebrik ederım.Darısı başımızaarkadaşlar ben aöf 4. sınıfa geçtim dün meb e gittm atammam yapılmış ve valilikte imzadaymış belki sizinde böyle olabilir meb e gidince sorun durumunuz ne diye.şimdi ben beklemededim bakalım ne zaman çağıracaklar
maddiyat arkdaşım bir taraftan kısarken bir taraftan cocuklar madur oluyr..iyide madem boş yerler var neden dönem sonu yada başı....bi anlam veremedim doğrusu.yapsınlar şimdi görevlendirmeleri.ne bekliyolar acaba?
sen hangi ilcede atandın?arkadaşlar ben aöf 4. sınıfa geçtim dün meb e gittm atammam yapılmış ve valilikte imzadaymış belki sizinde böyle olabilir meb e gidince sorun durumunuz ne diye.şimdi ben beklemededim bakalım ne zaman çağıracaklar
sizde atandınız mı?maddiyat arkdaşım bir taraftan kısarken bir taraftan cocuklar madur oluyr..
Neyse onada şukur.....sadece 4 sınıflar atanmış
neyse yaa hayırlısı gec kaldımmervem58 merhaba diplomanı muhakkak götür çünkü görevlendirmeler dip.notuna göreymiş.ben 4. sınıfım görevlendirmem çıktı ama 4.sınıf başka ark.dip.vermediği için görevlendirme yapmamışlar ben orada şahit oldum bence bir an önce teslim et.Ayrıca her an görevlendirme yapılıyor.
eğer sızı cağırmamışlarsa bizi hıc cağırmazlar.zaten torpılde onemlı ben ınanmıyordum ama gerekıyorben geçen yıl mezunuyum seminer puanım96amahiç birşey yapılmıyor