Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ist Sozleşmeli Usta öğretici 2. Atamalari

Tepki Skoru
0
inş öyledır telefonla soralabılır mı acaba cok uzak meb

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben aöf 4. sınıfa geçtim dün meb e gittm atammam yapılmış ve valilikte imzadaymış belki sizinde böyle olabilir meb e gidince sorun durumunuz ne diye.şimdi ben beklemededim bakalım ne zaman çağıracaklar
Seni tebrik ederım.Darısı başımıza:)

Tepki Skoru
0
telfonda cevap vermiyolar arkadaşlar giderseniz söylerler inş. sizde atanırsınız.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben aöf 4. sınıfa geçtim dün meb e gittm atammam yapılmış ve valilikte imzadaymış belki sizinde böyle olabilir meb e gidince sorun durumunuz ne diye.şimdi ben beklemededim bakalım ne zaman çağıracaklar
sen hangi ilcede atandın?

Tepki Skoru
0
listede adını gördün mü samelif?bende yarın gidicem.bu iş çok uzadı artık.

Tepki Skoru
0
mervem58 merhaba diplomanı muhakkak götür çünkü görevlendirmeler dip.notuna göreymiş.ben 4. sınıfım görevlendirmem çıktı ama 4.sınıf başka ark.dip.vermediği için görevlendirme yapmamışlar ben orada şahit oldum bence bir an önce teslim et.Ayrıca her an görevlendirme yapılıyor.

Tepki Skoru
0
mervem58 merhaba diplomanı muhakkak götür çünkü görevlendirmeler dip.notuna göreymiş.ben 4. sınıfım görevlendirmem çıktı ama 4.sınıf başka ark.dip.vermediği için görevlendirme yapmamışlar ben orada şahit oldum bence bir an önce teslim et.Ayrıca her an görevlendirme yapılıyor.
neyse yaa hayırlısı gec kaldım:(

Tepki Skoru
0
Ne şaçma ama neden oryantasyon sınavına gırıyoruz ama anlamadım kı:S

Tepki Skoru
0
ben geçen yıl mezunuyum seminer puanım96amahiç birşey yapılmıyor

Tepki Skoru
0
ben listeyi görmedim nihal adımı söyledm bilgisayardan baktılar.ben eyüpteyim...sende gittiğin zaman aldığın bilgileri paylaşırmısın çünkü hala beni okula çağırmadılar.

Tepki Skoru
0
samelif merhaba yeni geldim il milli eğitimden.4.sınıfların atamalrı valilik onayındaymış.cuma çıkarmış.listeye baktım.3.sınıf gözüküyorum ama 3.sınıflarında haftaya atamaları yapılcakmış.bekliceksiniz diyolar başka bişey demiyolar.halbuki 4.sınıfa geçtiğime dair yazı götürmüştüm ama boşunaymış.beklicez arkadaşım.ara sıra il milli eğitimi yoklucaz okadar.

Tepki Skoru
0
bazı 4lerin atamaları yapılmış çalişmaya başlayanlar bile var bazı 4lerinde valilik onayındaymış.

Tepki Skoru
0
eyüpte oturuyorum atamam yine eyübe çıktı ama hala valilikten onay bekliyorum verdiğin bilgiler için sağolnihal cuma günü kesin çıkar dediler mi?ben şimdi meb i arıcaktım

Tepki Skoru
0
yanımdaki arkadaşımında ataması çıkmış ama valilikte onaydaymış.cuma günü onayın çıkıp çıkmadığını öğrenmek için gidebilirsin istersen.yada ilçe milli eğitimden de öğrenebilirsin.hayırlısı olsun.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle