Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İlköğretim okullarında öğretmen olmakmı bağımsız okulda öğretmen olmakmı?

Tepki Skoru
0
ilköğretimde de çalıştım şuanda bagımsız anaokulunda çılışıyorum nerde çalışırsan çaıl bence önemli olan çalışma ortamı ve idarecin yaptıklarını gören ve destekleyen bir idarecin ve uyumlu çalıştığın arkadaşların varsa ve sen mesleginde bilinçli isen tek fark şu olur bagımsız anaokulunda malzemem kahvaltı ve temizlik düzenin ilkögretime göre daha ii olabiliyor ama bazı ilkögretim okullarındada çok ii düzenlenmiş egitim ortamları olabiliyor fakat buna ragmen ilkögretimde çaılşmayı yeglerim üstelik tek sınıf ve tek ögretmensen :)düzeni kuramk sınıfı düzenlemek hepsi çok daha sorunsuz bagımsız anaokulunda çaılşmak hem yorucu hem stresli bu benim deneyiyimim tabi

Tepki Skoru
0
Benİmde İkİncİyillim Okullumdan Çok Memlunum .ama İlk Yil ÇaliŞtim Okuldakİ MeskektaŞim Benİ Çok Kiskandi İkİlİ EĞİtİmdİ MÜdÜrÜm Ve Velİlerİm Çok İyİlerdİ SaĞolsunlar.Şİmdİ HİÇbİr Sorunum Yok .İlk ÖĞretİmde ÇaliŞmak Daha İyİ Bence

Tepki Skoru
0
bende 2 senedir bagımsız anaokulunda calısıyorum ögrt.arkadaslarım idare çok iyi ama ilkögretimde calısmak cok daha iyi ilkögretimde ögrt.oldugunu daha cok hissediyosun 4 5 6 yas hepsı bır arada olunca tam alamıya bakım evı olarak goruyolar coguda zaten bu amacla gonderıyo bence ilkögretım ck daha iyi hatta meslek lisesi cok cok cok daha iyi:36_3_12:

Tepki Skoru
0
bu sene tayin istiyorum, yorumlarınız bana yardımcı oluyor.
teşekürler.

Tepki Skoru
0
anaokullarının kadrolu öğretmen sayılarına bakarsanız hangi okulların tercih edildiği ortada

Tepki Skoru
1
hem anaokulunda hem de anasınıflarında çalışmanın avantajları ve dezavantajları vardır.ama çalışma arkadaşının tutumu ve idarecinin tutumu,öğretmeni teşviki,iyi bir çalışma ortamı bunlar çok önemli bence.anaokulunun zahmeti biraz daha fazla gibi.

Tepki Skoru
0
ilköğretimlerde nöbet yükü yokken anaokullarında yarım gün çalışsan bile tam gün nöbet tutturuyorlar

Tepki Skoru
0
bagımsız anaokullaryla devlet anaokullarında ucret farkı oluyormu yani bagımsızlar ozel okullar gibi mi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bağımsız anaoklunda tam gün çlışıyorum ve okadar yoruluyorum ki bazen emeklilik için gün sayıyorum bir de çalıştığınız yerdeki huzur herşeyden önemli biz de hiç yok hergün ayrı bir stres var bir de müdürünüz size ders denetimi yapıyor mu

Tepki Skoru
0
bagımsız anaokullaryla devlet anaokullarında ucret farkı oluyormu yani bagımsızlar ozel okullar gibi mi
hocam bağımsız anaokulunda tam gün çalışırsanız ek-ders ücreti fazla oluyor ama maaş yönünden aynı ilköğretim gibi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kesinlikle ilköğretim okullarındaki anasınıfı diyorum.anaokulları müdürleri kesinlikle parayı ve öğrenci çekmek için reklamı düşünüyor .

Tepki Skoru
0
ben ikisindede çalıştım bence önemli olan ortamın huzuru ikiside benim için iyiyidi,şu anda iklöğretimdeyim okulum ,müdürüm çok iyi fakat tuvalet ve lavabolar sınıfın dışında fiziki koşullar bazen sorun oluyor...

Tepki Skoru
0
ilköğretim okulunda çalışmayı seviyorum çünkü her yıl 6 yaş grubu ile çalışıyorum.Yarım gün çalışarak da aileme ve evime zaman ayırabiliyorum.

Tepki Skoru
0
ben de ilköğretim diye tutturdum ama sonuç bi rezalet hiç kimse bizi takmıyor önemsenmiyorum

Tepki Skoru
0
ben de ilköğretim diye tutturdum ama sonuç bi rezalet hiç kimse bizi takmıyor önemsenmiyorum
evet hocam haklısınız öncelikle okuldaki diğer öğretmenleri bilgilendirmek gerekli ve tabiki okul müdürlerinide.
yorum yapan tüm arkadaşlara teşekürler

Tepki Skoru
0
Kesinlikle katılıyrum arkaadaşlar,ben 5yıldır yapıyrum işimi ve Üni.de 3-4snıf stajlarımı bağımsz okullarda yaptım çok yorucu.Yarış içindeler buna da katılıyrum öğretmenler bile bu oyuna ayak uydrmak zorunda brakılıyr.İlköğretmler maddi sıkıntı dışında gayet rahat ben 5.yılımı da ilköğretimde yapıyrum ve saygı-önem açısından idareden çok memnunum.Allah yardımcmz olsun huzur-emeğimizin takdr edilmesi çok önemli.
Başlığı açan arkadaşa ve cevaplayan herkese teşkkrler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.